• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Stort utvalg av møbler i butikk på nett

 

Hos Sparmax har vi kvalitetsmøbler til alle rom og til en god pris. Sjekk det store utvalget av møbler i vår nettbutikk, eller kom innom butikken vår på Hønefoss.
 

I Sparmax møbelbutikk finner du alt du trenger for å møblere hjemmet og uteplassen din. Vi har møbler og innredning i mange kategorier. Hos oss kan du bestille

 • seng

 • sofa

 • hagemøbler

 • dusj

 • badekar

 • boblebad

 • sauna

 • baderomsinnredning

 • massasjestol

 • infrarød panelovn  

 • vegghengt WC fra Grohe


Sparmax har leverandører som har kuttet ut dyre mellomledd og heller har egne samarbeidspartnere som lager produkter av ypperlig kvalitet og til en god pris. 
 

Hagemøbler til små og store uteplasser

Er du på utkikk etter en sofagruppe til uteplassen, en stilig spisegruppe eller behagelige hagestoler? Hos Sparmax finner du hagemøbler til balkongen, terrassen og hagen. Våre hagemøbler i kunstrotting og aluminium er av ypperlig kvalitet og holder seg fine år etter år og i all slags vær. 

Vi har også kafésett med to stoler og et bord, flotte solsenger eller putekasser som fint matcher våre utesofaer og spisegrupper til uteplassen. 

Se også utvalget av hengestoler, hengekøyer, utekjøkken, sakkosekker og annet interiør som gjør uteplassen til et godt sted å være.

Avbildet: Moonlight Living sofagruppe i gråmix rotting

Finn en god dusjløsning

Hos Sparmax kan du finne en dusj som passer på akkurat ditt bad, enten hjemme eller på hytta. 

Med et dusjkabinett slipper du vannsøl og eventuelle lekkasjer dersom baderomsgulvet ikke er tett. Vi har ulike dusjkabinett til plassering i hjørne eller langs veggen. Ønsker du noe mer luksus og ekstra funksjoner, har vi steamdusjer og massasjedusjer.

Ønsker du deg et badekar i tillegg til dusjen, men ikke har plass til begge deler? Hos Sparmax har vi flere varianter av dusjkabinett med badekar. Noen av variantene kommer også med boblebad i kombinasjon med steamdusj, eller massasjedusj med badekar.

Bad som er laget etter baderomsnormen, tåler dusj rett på gulvet. Det er både elegant og praktisk, og dessuten noe rimeligere enn dusjkabinett. Velg mellom dusjnisje, dusjvegg og dusjdør og finn varianten og størrelsen som passer på ditt bad.

 

Badekar – sittebadekar, frittstående  og til hjørne

Badekar gir velvære og luksus i hverdagen. Hos Sparmax finner du badekar i mange størrelser og former. 

Vi har rektangulære badekar, hjørnebadekar, små badekar og frittstående badekar.

Flere av våre hjørnebadekar har plass til to, og noen kommer med både bobler og nakkestøtte.

 

Boblebad til badet eller uteplassen

Skap ditt eget spa på badet. Vi har boblebad, de fleste med plass til to, og flere er laget for plassering i hjørne. 

Til uteplassen har vi oppblåsbare boblebad som tåler å stå ute hele året, enten det er på hytta eller i hagen. Boblebadene monteres på kort tid og kan fylles med vann fra hageslangen før det varmes opp og tilsettes nødvendige kjemikalier for hygienens skyld. 

 

Baderomsinnredning som gjør badet komplett

Vi har mange pakkeløsninger med baderomsinnredning til både små og store bad. 

Baderomsinnredningene kommer i ulike design og forskjellige farger. 

De enkleste løsningene består av en servant og servantskap i kombinasjon med speil eller speilskap.

Sparmax har mange baderomsinnredninger hvor det også er ett eller to høyskap i tillegg til servant, speilskap og servantskap.

De største baderomsløsningene har også to vasker, noe som er perfekt for travle familier der flere må bruke badet samtidig.

Du kan også kjøpe separate baderomsskap, speilskap, speil med eller uten lys. Alt kan kombineres med øvrige baderomsmøbler. 

Vi fører også blandebatteri til servant og produkter for tilkobling og avløp.

 

Tradisjonell badstue og infrarød sauna

Du trenger slettes ikke å bygge en sauna og innrede et eget rom til badstuen hjemme eller på hytta. Hos Sparmax kan du bestille en ferdig sauna som fraktes rett hjem til deg og monteres opp på kort tid. Våre saunaer består av 100 prosent FSC-sertifisert treverk.

Vi fører to typer innendørs badstuer: Tradisjonell badstue og infrarød sauna. 

En tradisjonell badstue har en ovn hvor steiner varmes opp og påføres vann for å lage fuktighet og gi den autentiske badstuefølelsen.

En infrarød sauna (IR-sauna) benytter infrarøde stråler som varmer opp kroppen direkte i stedet for luften rundt deg. Denne typen sauna tar liten plass, er enkel å installere selv om du vil og krever lite vedlikehold. 

Ønsker du en ferdig løsning til utendørs bruk, har vi også det. 

 

Seng fra Skjærgaard® – ypperlig komfort til en god pris

Sparmax er eksklusiv forhandler av Skjærgaard®-senger og madrasser
Hos oss finner du forskjellige typer kvalitetssenger med god liggekomfort. I sortimentet kan du velge mellom rammemadrasser og kontinentalsenger i ulike bredder. Vi har også senger med smart oppbevaring og regulerbare senger.

Vi fører også separate madrasser og tilbehør til sengen, slik som sengegavler og sengebenker som matcher din Skjærgaard®-seng. I tillegg har vi tre ulike typer overmadrasser som både beskytter sengen og tilfører ytterligere komfort. 

 

Finn en sofa som passer for deg

Også våre ulike sofaer er fra Skjærgaard®. Vi har sofa til deg med begrenset plass, til en romslig stue og for alt midt i mellom. 

Vi har U-sofa for storfamilien, stilige sofaer med sjeselong, to-setere, tre-setere og varianter der du kan sette sammen moduler slik at sofaen passer akkurat i stuen din.

For deg med begrenset plass, eller som ønsker en ekstra gjesteseng, kan en sovesofa være et godt valg. Ta en kikk i sortimentet vårt og finn en sovesofa som passer for deg. 

 

Vegghengt WC fra Grohe

Vi fører vegghengte toaletter fra Grohe, én av verdens mest anerkjente leverandører av VVS-løsninger til bad. 

I tillegg til wc har vi også vegghengte servanter og blandebatterier fra Grohe.

 

Massasjestoler

Få massasje hjemme, hver dag om du vil. Hos Sparmax har vi ulike typer massasjestoler med ulike program og funksjoner som etterligner knaing, klemming og rulling. Massasjestolene gir fullkroppsmassasje for avspenning og velvære.

 

Panelovn med infrarød varme

En infrarød panelovn kan monteres både på veggen og i taket. Ved å bruke infrarød varme sparer du strøm, og det betyr også mindre utgifter til oppvarming. Infrarød oppvarming gir en jevnere fordeling av varme i rommet enn hva en peis eller tradisjonell varmeovn gjør.

 

Frakt og levering

Så sant vi har ditt bestilte produkt på lager, har du det levert på døren innen få dager. Vi kan også hjelpe deg med montering

I tillegg til å selge møbler på nett, har vi et utsalg i tilknytning til lageret vårt på Hønefoss. Kom gjerne innom!

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.