• check

  Masse for pengene

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Lynrask levering

Aalborg SOFA 1S Rocco 308

Skjærgaard Tyrifjorden er basert på de samme komfort- og designprinsippene som Bergen og Holmsbu sofakolleksjoner, men er noe større i totalbredde på sammenlignbare oppsett. Dette kommer hovedsakelig av at divanen på Tyrifjorden er av de bredeste vil tilbyr, noe som for mange er en viktig faktor ved valg av denne type sofa.
Kommer på lager: 14.02.2019
Lastebil Fast lav fraktpris hele landet Kr 990,-

Del opp betalingen eller betal 14 dager etter levering!
Klarna

SKU
702097


Arendal er vår bestselgende sofakolleksjon, og leveres i mange forskjellige oppsett. Sofaen har et svært moderne og tidløst skandinavisk design. Se bestillingsskjema under for valg av tekstil- og benfarger.

Les mer om fjæringen, putene, tekstilene og rammeverket i teksten under. Kvalitetssofa til uslåelig pris hos Sparmax! 


10 års garanti på Skjærgaard sofa
Hele 10 års kvalitetsgaranti på alle sofaer fra Skjærgaard. Kvalitetsgarantien gjelder rammebrudd, fjærbrudd og tekstilbrudd.

Rammeverk
Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre. Her får du en kvalitetssofa i øverste klasse, som er svært solid og holdbar. 

Sitteputene
Sittteputene er bygget opp av HR-skum (High Resiliance) på en slik måte at kjernen i skummet er fastere enn det ytre laget som er mykere. Slik oppnår du deilig komfort sammen med optimal støtte og holdbarhet. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at alle putene har avtakbare trekk med glidelås. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Ryggputene
I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Tekstiler
Alle tekstiler vi har valgt å benytte i Skjærgaard® sin kolleksjon innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

Slitestyrke
Alle våre tekstiler har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser. Alle de utvalgte stoffene i Skjærgaard-kolleksjonen innfrir kravet til 25 000 belastninger, og flere helt opp til 93 000 belastningssykluser. Tekstiler med ekte Skjærgaard-kvalitet!

Lysekthet
For å unngå falming som en følge av sollys har alle våre tekstiler en lysekthet-karakter på minimum 4-5. Våre tekstiler vil alltid ha en lysekthet-karakter på minimum 4-5, dette sørger for at du ikke vil ha problemer med falming som følge av sollys. 

Pilling/Nupping 
Tekstilene du finner på Skjærgaard®-sofaer vil alltid ha minimum karakter 4 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.

Mer informasjon
Sofa kolleksjon Aalborg
Info om gruppen Skjærgaard kolleksjonen kan tilby et stort utvalg av 2-seter sofa. Velg mellom en rekke modeller i ulike størrelser, farger og fasonger. Hos oss vil du finne en sofa i en farge og størrelse som passer perfekt til din stue. Ved å klikke på den sofa modellen du ønsker å se nærmere på, så får du opp mål/tegninger, samt mer detaljert informasjon om dette konkrete produktet. En 2-seter kan brukes alene eller i kombinasjon med flere 2-setere, 3-seter og/eller stol.
Sofa fra Skjærgaard 10 års garanti på Skjærgaard sofa Hele 10 års kvalitetsgaranti på alle sofaer fra Skjærgaard. Kvalitets garantien gjelder ramme brudd, fjær brudd og konstruksjons relaterte feil.

Rammeverk Selve møbel rammene er hovedsakelig bygd opp av hel-tre og kryss finer detaljer. Sammen med solide Nozag fjærer i setet, får du en veldig komfortabel, solid og holdbar sofa.

Sitteputene Sitteputene er bygget opp av HR-skum (High Resiliance) med en kilo vekt på ca 35kg/M3(Skandinavisk standard) på kjernen i skummet av putene. Videre er mykere materialer brukt utenpå kjernen for å oppnå en deilig komfort samtidig som en opprettholder optimal støtte og holdbarhet. Sitteputene er plassert oppå en ramme med Nozag fjærer, som sammen skumplastputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at sitteputene har avtakbare trekk med glidelås. Trekkene er vaskbare i vaskemaskin på håndvask program.

Rygg putene Rygg putene er en blanding av fiber-baller og kvernet skum. Denne blandingen er perfeksjonert, utviklet og brukt av stort sett alle seriøse produsenter av sofaer på verdens basis. Blandingen gir en spenst, mykhet og komfort som imøtekommer våre kunders høyeste krav til sin sofa. For å ivareta putenes form og fasong, er innholdet av fiber baller og skum fordelt i kanaler i putene. Dette for å unngå at gravitasjonen gjør at blandingen faller sammen i bunn av puten. Alle puter med denne blandingen av fiber baller og revet skum bør ristes opp med jevne mellomrom for optimal komfort og utseende. Rygg putene er vendbare og kan brukes på begge sider.. Trekkene er vaskbare i vaskemaskin på håndvask program.

Tekstiler Alle tekstiler vi har valgt å tilby i Skjærgaard® sin sofa kolleksjon på internett er tekstiler innen “Hard Bruks” segmentet. Tekstilene er da meget slite sterke og dermed også godt tilrettelagt for småbarns familier og institusjoner. Om ikke tekstil valgene her er det dere søker, kan en mye bredere kolleksjon finnes i vår butikk i Hønefoss .Mer om test krav for tekstiler her.

Slitestyrke Alle våre tekstiler har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne “Hard Bruk” klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser. Alle de utvalgte stoffene i Skjærgaard kolleksjonen er testet til over 25 000 belastninger, og flere helt opp til 93 000. Tekstiler med ekte Skjærgaard-kvalitet!

Lysekthet For å begrense falming som en følge av sollys, har alle våre tekstiler en lysekthet gradering på minimum 4-5. Det betyr at fiber og tråd i tekstilet er behandlet med UV impregnering, og testet for effekten av denne behandlingen.Det er viktig å påpeke at ALLE tekstiler vil falme i direkte sollys! Prosessen med falming kan forebygges/forsinkes ved jevnlig påføring av impregnering med UV beskyttelse, eksempel på en slik impregnering finner du her.

Pilling/Nupping Tekstilene du finner på Skjærgaard®-sofaer vil alltid ha minimum gradering 4 (maksimal gradering er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet ,noe som vil forebygge flising av fiberen i tråden og redusere omfanget av løse partikler.
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.