• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Hvordan påvirker boblebad helsen?

Hvem kunne vel ikke tenke seg synke ned i et varmt, deilig og boblende badekar – spesielt nå som høststormene nærmer seg. Visste du forresten at boblebad også kan ha flere helsemessige fordeler? Ikke la drømmen om et boblebad forbli en drøm!

 

Å bruke varme kilder for en helsebringende effekt på lidelser eller sykdom går langt tilbake i tid, faktisk så langt tilbake som bronsealderen. Arkeologer har funnet våpen og redskaper datert til denne tidsepoken ved utgravinger i nærheten av varme kilder i Frankrike og Tsjekkia.

 

Å bevege seg i vann er skånsomt for kroppen, og kan være godt for smidigheten i både ledd og muskler. Det varme vannet gjør at musklene slapper av, og vannet gjør at kroppen føles vektløs. Boblene i badekaret kan også være som myk massasje på såre muskler. Når kroppen er avslappet, slipper spenninger og stress på flere nivåer.

Smilende dame i boblebad
Dame i boblebad

Varmt vann gjør at blodet strømmer raskere gjennom kroppen, og oppvarming av blodårene gjør at de utvider seg, blodet får mer plass til å strømme fritt, og blodtrykket reduseres. Bruker du boblebadet før du skal legge deg kan det gjøre deg avslappet og søvnig, og hjelpe deg til å få en dypere søvn.

Hos SparMax finner du boblebad med ekstra god badedybde, kraftig kroppsmassasje og enkel renseprosess. Alle våre boblebad leveres med det profesjonelle Whirlpool-systemet. SparMax kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. Du får alltid 10 års garanti! Skal du pusse opp, renovere eller oppgradere ditt bad, vil ett boblebad absolutt være å anbefale. Velkommen til en hyggelig handel hos oss. Klikk her for å se vårt utvalg av boblebad.

Boblebad - 10 års kvalitetsgaranti
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.