• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Hvordan velge riktig seng?

Lite kan måle seg med følelsen av å våkne opp frisk og uthvilt i en god seng! Visste du at vi faktisk lærer lettere etter en god natts søvn? Nok søvn kan gjøre deg bedre rustet mot sykdom, i tillegg til å være avgjørende for gode resultater på jobb, og for hvor godt du fungerer sosialt.

Mange kan føle seg litt som prinsessen på erten når det er tid for å få seg en blund på øyet. Man merker at noe ikke føles helt rett, men sjeldent klarer man å sette fingeren på det. Kanskje er madrassen for gammel, kanskje er fastheten feil eller sengehøyden for lav eller høy.

Hvordan foretrekker du å ligge om natten? Det kan være greit å være bevisst på dette når du vurderer ny seng. Ligger du på siden kan det være at du trenger en litt fastere seng enn om du sover på ryggen. Det finnes flere sengetyper å velge mellom. Hovedtypene vi har i vårt sortiment er kontinentalseng, rammemadrass og elektrisk justerbar seng.

En kontinentalseng er bygget opp av tre lag: Bunnmadrass, fjærmadrass og overmadrass. Dette gjør at de er litt høyere enn andre senger, og dermed lettere å komme seg inn og ut av, på grunn av høyden over gulvet.

En rammemadrass er bygget rundt en solid ramme av tre hvor trekket og madrassens fjær og polstring ligger. En slik seng er praktisk, brukervennlig og lettere å flytte på – et perfekt valg for studenter og på tenåringens rom. Alt du trenger å gjøre når du mottar en rammemadrass er å montere ben. Sparmax har stort utvalg av rammemadrasser med høy kvalitet i flere prisklassser.

Elektrisk justerbar seng kan være glimrende dersom du bruker sengen til mer enn bare soving. Kanskje du liker å lese i sengen, eller til og med jobbe fra sengen av og til? Da kan det være lurt å investere i en justerbar seng for å kunne tilpasse sittestilling. Har du spesielle behov eller medisinske tilstander kan en elektrisk seng også være et verdifullt tilskudd i hverdagen.

Sengens primære oppgave er å sikre brukeren en god natts søvn slik at du kan våkne uthvilt dagen etter og være klar til dyst. Likevel finnes det i dag mange smarte løsninger som gjør sengen brukervennlig når det kommer til andre deler av livet ditt. Har du liten plass, eller dårlig med lagringsmulighet kan sengen by på fiffige løsninger. Hvem bruker egentlig plassen under sengen til noe annet enn å samle støv? Dette er spesielt nyttig i mindre boliger hvor man aldri kan få nok oppbevaringsplass. Et lite tips – oppbevar sengetøyet der; Tenk så lett det blir å skifte laken fremover!

Hos Sparmax sikrer vi deg en seng av topp kvalitet, som samarbeider med kroppen din om å gjøre natten til en velfortjent hvilepause for kropp og sinn. I våre senger skal du få din beste natts søvn – og våkne opp frisk og uthvilt.

Vi setter kvalitet øverst når vi velger ut varer til våre kunder. SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. Du får alltid 10 års garanti på våre senger! Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Se den HER….

Skjærgaard Premium Elektrisk Justerbar seng er i samme familie som Premium Kontinental. Premium justerbar er sengen for deg som vil ha den aller ypperste kvalitet. Vår toppmodell tar søvnen til et nytt nivå, og gir deg en unik følelse av luksus på soverommet. Med Skjærgaards 7 fantastiske komfortsoner med SoftTouch pocketfjærer og vår Gelatex overmadrass, får du den ultimate hvilestilling og behagelige nattesøvn.

Med HR-skum og Climaletex har Premium Latex de beste pusteegenskapene i klassen og gir dermed også sengen din den aller beste hygiene. I tillegg gir Premium Justerbar optimal komfort til vonde skuldre og nakker, da både fotenden og ryggen kan heves individuelt med den trådløse fjernkontrollen, noe som spesielt merkes ved at korsryggen slapper fantastisk av ved litt heving av fotende/rygg. Nakkestøtten justeres i tillegg automatisk når en regulerer ryggen for økt støtte og komfort til nakke og hode.

H-split i overmadrassen sørger for individuell operasjon av ryggene, samtidig som en unngår split mellom sengene.Du føler deg omgitt av luksus og fantastisk velvære enten du sitter eller ligger i Skjærgaard Premium Elektrisk justerbare seng.

Se sengen her…

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.