• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Oppblåsbart boblebad og jacuzzi

9 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

9 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Med et oppblåsbart boblebad eller jacuzzi kan drømmen om et hjemmespa gå i oppfyllelse, og det til en rimelig penge.

 

Tenk deg å kunne gå ut på din egen terrasse og synke ned i ditt eget boblebad etter en lang arbeidsdag. Med våre prisgunstige oppblåsbare boblebad og jacuzzier, kan du få ditt eget spa både hjemme og på hytta.

I et oppblåsbart boblebad kan en stiv og sliten kropp slappe godt av. Len deg tilbake og la dysene jobbe mot de stive musklene. Eller hva med et terapeutisk bad etter en hard treningsøkt? 

Våre boblebad kan også benyttes på kalde vinterdager. Her får du ekte hverdagsluksus!

Oppblasbart boblebad

Utendørs boblebad - behov og ønsker

Hos Sparmax kan du velge utendørs boblebad i mange størrelser. De minste er for to til fire personer, mens de største oppblåsbare boblebadene kan samle fem til syv personer.

Du kan også velge mellom runde og firkantede boblebad, og badene kommer i forskjellig design. 

Alle våre oppblåsbare boblebad og jacuzzier leveres med en tykk sittematte, slik at du sitter behagelig. 

 

Alle våre oppblåsbare boblebad har

 • automatisk vannfiltrering
 • massasjesystem med mange dyser
 • overtrekk med oppblåsbar, heldekkende isolasjonspute
 • stillegående pumpeenhet
 • massasjepumpe på 800 Watt
 • varmeelement på 2000 Watt
 • sirkulasjonspumpe på 50 Watt
 • 2 års garanti
 • CE-godkjenning
 • skandinavisk brukerveiledning

 

Nyt boblebad og massasje året rundt

Uansett hvilket boblebad du velger hos oss, kan det brukes ute hele året. Temperaturen stiger med 1,5- 2 grader per time, og vannet varmes raskt opp til 40 grader. Oppvarmingen stopper automatisk når temperaturen når 41 grader. 

Alle våre oppblåsbare spa leveres med frostvakt (Freeze Shield) som sørger for at vannets temperatur holder seg mellom 6 og 10 grader selv om varmen er slått av. Boblebadene er også utstyrt med strømsparefunksjon og timer. 

Tips! Med teltet Lay-Z Spa får boblebadet ditt ekstra beskyttelse mot vær og vind. Teltet er hele 255 cm høyt, så her kan du fint stå oppreist. Teltet beskytter også mot innsyn.

 

Stillegående velvære

Våre oppblåsbare boblebad og jacuzzier er like enkle å montere som de er å demontere. De blåser seg opp selv på to minutter, fylles raskt med hageslangen og er utstyrt med en propp i bunnen for enkel tømming av vann. Det betyr at du ikke bare kan nyte livet i boblebadet i hagen, men at du også kan ta det med på helgetur til hytta eller campingen!

Du trenger ikke bekymre deg for å forstyrre naboen. Alle boblebadene våre er stillegående slik at du kan nyte det varme vannet uten forstyrrelser fra bråkete motorer. 

Et boblebad fra Lay-Z Spa er rett og slett en fantastisk investering i livskvalitet og hygge for hele familien. 

 

Plassering av boblebadet

Et boblebad fylt med vann veier mye, så hvis jacuzzien skal plasseres på terrassen, er det viktig at den tåler en del vekt. Sørg for å plassere hjemmespaet på et stabilt og rett underlag.

Hvor du velger å plassere boblebadet ditt, får antagelig betydning for hvor mye du kommer til å bruke det. Tenk derfor godt gjennom dette før du installerer badet, så slipper du å flytte det med det første. Om du ønsker å bruke badet om vinteren, er det kjekt å ha kort vei til boblebadet, det vil si så nærme huset eller hytta som mulig. Når man sitter i et bad, kan det også være godt å ha skjerming mot innsyn. 

Husk også å sørge for god sikring av boblebadet slik at uteområdet blir trygt for både små og store, og vær oppmerksom på at alle våre spabad krever 16 ampere (A) kurs. 

 

Enkelt installering av jacuzzi

Det tar ikke mer enn 10 minutter å installere våre massasjebad fra Lay-Z. Du trenger ingen verktøy for å koble til pumpeenheten da den enkelt kobles til med en skrukobling som du strammer til for hånd. 

Boblebadet fyller du opp med vann fra hageslangen, og så tilsetter du kjemikalier før vannet varmes opp til ønsket temperatur. Når den er nådd, er det bare å hoppe oppi og lene seg godt tilbake i ditt nye utespa. 

Det integrerte digitale styringspanelet er enkelt å bruke, og du kan regulerer temperatur, massasjestyrke og renseprogrammer med noen trykk. 

 

Isolerende lokk som holder vannet rent og varmt

Du har kanskje hørt at det er mye jobb å holde en utendørs jacuzzi ren, men med våre boblebad er dette enkelt. Alle boblebadene fra Lay-Z kommer nemlig med overtrekk med oppblåsbar heldekkende isolasjonspute. Dette tykke og isolerte lokket beskytter mot varmetap og holder samtidig vannet rent. Lokket festes med seks solide stropper, når spabadet ikke er i bruk. 

 

Rensing av utendørs boblebad

Vannet i boblebadet filtreres automatisk gjennom et stort filter, og en klortablettdispenser gjør det enkelt å sørge for å bruke riktig mengde kjemikalier. Det skal ikke brukes klor i pulverform i våre jacuzzier. 

Et rensesett med håv, skurebørste og skurehanske er nyttig utstyr for deg som eier et utendørs boblebad. Med det kan du lett fange opp blader og rusk fra bassengvannet og rense langs boblebadets vannlinje. 

For å holde vannet rent og lekkert, er det alltid viktig å dusje før du bruker boblebadet ditt. En person som ikke dusjer før bading forurenser faktisk inntil 200 ganger mer enn én som vasker seg før bruk av badet. 

 

Hvor mye strøm bruker et boblebad?

Strømprisene er rekordhøye i Norge, og kanskje lurer du på hvordan ditt nye boblebad vil påvirke strømregningen din. Hvor mye strøm jacuzzien bruker, avhenger blant annet av bruk og utetemperatur, men ifølge tall fra NorgesEnergi bruker et utendørs boblebad mye mindre strøm enn man kanskje skulle tro.

Om sommeren bruker boblebadet ditt svært lite strøm. Har du et godt isolert boblebad, kan du regne med at det bruker omtrent 150-250 kwh strøm per måned i sommerhalvåret. Når det er på det kaldeste om vinteren, må du regne med at forbruket øker til 300-400 kw/t. 

Husk at isolasjon er viktig for å holde strømforbruket nede. Et lokk som isolerer godt er derfor viktig når det er kaldt ute. 

 

Frakt og levering

Når du kjøper boblebad hos SparMax, leveres det rett hjem på døra. Vårt transportselskap satser på færrest mulig omlastinger, noe som gir mindre risiko for transportskade og raskere levering.

Du betaler aldri toll eller annet som ikke er inkludert i sluttsummen, og SparMax har fast lav fraktpris hele veien hjem. 

 


 

Se vårt store utvalg av innendørs boblebad her!

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.