• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Boblebad

Våre produkter 25-29 av 29

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre produkter 25-29 av 29

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Hvorfor kjøpe boblebad?

Se for deg dette: Du kommer hjem etter en lang dag på jobb. Kroppen verker og alt du har lyst til er å ta det med ro og unne deg litt hverdagsluksus. Med et innendørs boblebad fra SparMax er du garantert en avslappende opplevelse flere ganger i uken.

Vi tilbyr kar av høy kvalitet med ekstra god badedybde. Dette betyr at du sitter behagelig og får vann godt oppover skuldrene. Du kan velge mellom boblebad for en eller to personer. Utforsk våre stilrene modeller for to personer her.

Alle baderom er forskjellige, og SparMax tilbyr derfor både hjørneboblebad og rektangulære varianter slik at du finner et som passer ditt behov.

Kroppsmassasje med frekvenssystem

Alle våre boblebad leveres med det profesjonelle Whirlpool-systemet for best mulig effekt. Ergonomisk plasserte jetdyser sørger for at du får en kraftig massasje. Dette gjelder særlig mot ryggpartiet som for mange er det viktigste partiet å massere. Samtidig sitter det kraftige jetdyser i sidene på karet.

Les mer om vår populære modell “Nilen” her.

Du justerer selv massasjen ved bruk av et multifunksjonelt digital kontrollpanel. Kontrollpanelet er svært brukervennlig og gjør det enkelt å endre på funksjonene i massasjebadet.

Boblebad, Tropica hvitAvbildet: Tropica boblebad

Ta massasjen til nye høyder med luftmassasje og varmeelementer

Vannmassasje er standarden for alle boblebadene, men det er også mulig å kjøpe luftmassasje i bunnen av karet som ekstrautstyr. Luftmassasje gir en myk og deilig massasje, samt mer bobler i vannet.

Boblebadet kan også utrustes med varmeelement. Varmekolben sørger for å holde vannet varmt i opptil 40 grader flere timer på rad, uten å etterfylle varmt vann.

Dette følger med

Alle våre innendørs boblebad kommer med termostatstyrt blandebatteri, ozonsterilisering, optimal massasje og bluetooth for avspilling av radio/musikk fra mobilen. I tillegg følger det med:

 • Tidskontroll
 • Undervannslys i flere farger
 • Komplett armatur
 • Fleksibelt dusjhode
 • Ferdig montert frontpanel (avtagbart for deg som ønsker å bygge inn karet)
 • Pressventil-funksjon på avløpet (press en gang for å åpne og igjen for å stenge)
 • Fleksibelt avløpsrør (1.5 meter) som passer til alle avløp under karet

 

Boblebad med luftmassasje system

Hvordan rense boblebad?

Alle boblebadene våre er utstyrt med ozonsterilisering. Dette gjør at karet renses på en hygienisk måte slik at det ikke oppstår bakteriedannelser. Karene har også et automatisk rensesystem som slår seg på etter 15 minutter. Dette sikrer god vannkvalitet og gjør at du ikke behøver å teste ph verdiene i vannet.

Perfekt for hele familien

Et innendørs boblebad er til glede for store og små. For at det skal bli en trygg opplevelse for hele familien er alle våre modeller utstyrt med termostatstyrt blandebatteri.

Vi anbefaler alle, og spesielt de med barn, å bruke termostatstyrte blandebatteri for å unngå skolding av for varmt vann. Batteriene er av høyeste kvalitet og leveres med skoldesperre, som hindrer barn i å komme i kontakt med varmt vann.

Du stiller enkelt inn riktig temperatur på vannet, og slipper to grep som må blandes til riktig mengde kaldt og varmt vann. Perfekt temperatur hver gang!

Termostaten sørger også for at temperaturen holder seg jevn selv om andre i huset tapper vann fra andre kraner. Den justerer også temperaturen automatisk etter temperatursvingninger i rørnettet.

Se også vårt flotte utvalg av opplåsbare boblebad her!

Ute etter badekar? Se utvalget av Norges mest solgte varianter.


Kontrollpanelet til boblebad

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.