• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Badekar med dusj

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge

Badekar eller dusjkabinett… eller hva med begge deler? Badekar med dusj integrert, gir deg det beste av to verdener. 

 

Noen ganger har du kanskje mest lyst til å synke ned i deilig varmt vann i et badekar. Andre ganger er det mest praktisk med en kjapp dusj før jobb eller etter trening. Og disse to løsningene lar seg enkelt kombinere.

Hos Sparmax har vi mange fine og smarte løsninger for dusj med badekar. Det gir et hverdagsspa for voksne, og moro for barna i familien.

 

Dusj med badekar - perfekt for et lite bad

En dusj blir ofte valget på et lite bad, men våre løsninger med dusjbadekar, kan være et smart alternativ når plassen er begrenset når du sier ja takk til begge deler.

Våre dusjkabinett med integrerte badekar får du i mange forskjellige størrelser, og vi har løsninger for både hjørne og/eller plassering mot vegg.

 

Litt mer luksus med dusjbadekar

Alle våre dusjbadekar gir deg litt mer følelse av luksus enn hva et enkelt dusjkabinett ville gjort. Det gir mulighet for ekstra velvære Alle løsningene har mulighet for troperegndusj og har med håndholdt dusj ved siden av. 

Men vi har også dusjer med ryggmassasje og fotmassasje, og noen av karene kan by på boblebad.

Dusj med badekar, her Combi venstreAvbildet: Combi badekar med dusj - venstre

Solide og behagelige badekar med dusj

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet, og våre solide badekar er laget i gjennomfarget sanitærakryl.

Akryl er enkelt å rengjøre og er svært hygienisk. Dette skyldes at materialet er uten porer og har en blank og hard overflate som ikke misfarges av såperester, kalk eller sollys. Badekar i akryl regnes for å være mer sklisikre enn badekar i støpejern.

En annen viktig egenskap ved akryl, er at det holder lengre på varmen på vannet. Den glatte og jevne overflaten føles dessuten svært behagelig mot huden. 

Våre badekar med dusj er svært solide. En robust aluminiumsramme i bunnen av badekaret sørger for god stabilitet. På den måten har du det behagelig enten du sitter i badekaret eller står i dusjen. 

 

Mindre vannsøl med dusj og badekar i ett

Velger du badekar med dusjkabinett, slipper du vannsøl rett på gulvet og mot baderomsveggene. Siden kabinettet er lukket, fanger bunnen vannet og leder det rett i avløpet. Dette reduserer faren for vannskader og fuktskader i gulv og vegger, og dette kan gi badet ditt lengre levetid. Flere fordeler ved dusjbadekar er at

 • flisene holder seg pene
 • du unngår kalkbelegg og misfarging av fugene
 • du slipper å vaske flisene
 • løsningen kan telle positivt hvis du skal selge boligen din

 

Har du dårlig fall på badegulvet, er badekar med dusj en ekstra smart løsning. 

Dersom du likevel velger å dusje i et vanlig badekar, er det mulig å sette opp en dusjvegg for badekar som forhindrer unødvendig vannsøl.

 

Stort badekar og herlig massasjedusj

Flere av våre badekar med dusj er kompakte og bra for små bad, men vi har også løsningene for deg som ønsker et badekar med litt lengde. Flere av våre dusjbadekar har et kar med en lengde på 170 cm.

Combi 2 har et design om passer ypperlig også på bad med skråtak. Du kan velge om dusjdelen skal være på høyre eller venstre ende av badekaret. Dusjen har troperegn og hånddusj, og badekaret har egen tappekran. løsningen har hyller til såpe, shampo og annet du vil ha tilgjengelig i dusjen. Badekaret har også en behagelig nakkestøtte.

Dusjbadekaret Michelle 3 har kabinettet over hele badekardelen. Også her får du troperegn og dusjhodet er fleksibelt. Seks massasjedyser gjør dette til ditt eget lille spa.

 

Garanti, frakt og montering av badekar med dusj

Vi tilbyr gode garantier på våre dusjbadekar. Andre deler kommer inn under vanlig kjøpslov, slik som armatur og dusjhoder.

Sparmax sørger også for å ha deler til alle våre dusjkabinett i minimum 10 år for å sikre lang levetid og bedre bærekraft. 

Sparmax er kjent for å ha kort leveringstid og gode fraktordninger. Har vi badekar med dusj på lager, får du det levert på døra innen 1-3 dager. 

Ønsker du hjelp til montering av ditt nye badekar, kan du bestille det. Prisen på montering er inkludert frakt. NB! Tilbudet gjelder kun for våre kunder på Østlandet. 

Eventuell strømtilkobling må gjøres av en autorisert elektriker og ikke Sparmax.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.