• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Dusjkabinett for alle bad

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Et dusjkabinett sørger for at vannet holder seg i dusjen. For deg som er usikker på om gulvet har membran eller er vannsikkert, er dusjkabinettet et trygt valg. Med vegger, dusjkar og tette dører, slipper du å bekymre deg for vannsøl og lekkasjer til gulv og vegger.

 

Enkel oppgradering av badet

Om du har tenkt til å bytte ut badekaret med en dusj, eller ha dusjmulighet i tillegg, er et dusjkabinett enkelt å få installert. Eller kanskje du har lyst til å putte inn en dusj på vaskerommet i kjelleren, eller på badet på hytta.

Hos Sparmax har vi dusjkabinett i mange ulike størrelser, former, høyder og design. Her får du noen gode tips og hva du bør tenke på før du velger dusjkabinettet til ditt bad.


Dusj uten vannsøl og gulvlekkasjer

Et dusjkabinett er en enkel, rask og trygg oppgradering av badet uten at du trenger totaloppussing for hundretusenvis av kroner med våtromssertifisering. Her er 5 fordeler ved dusjkabinett.

 • Dusjkabinettet er en lukket løsning med en bunn som fanger alt vann og fører det rett ned i avløpet.
 • Det er den beste løsningen om det er for lite fall mot sluket i baderomsgulvet.
 • Mengden vanndamp og vannsøl blir mye mindre.
 • Flisene holder seg fine lengre uten kalkbelegg og misfarging av fuger.
 • Ved eventuelt salg av boligen, vil det være en trygghet for kjøper med hensyn til faren for vannskader som følge av dusjing rett på gulvflisene.


Dusjkabinett
Avbildet: Svanen dusjkabinett

Dusjkabinett for store og små bad

Først og fremst må du vurdere hvor mye plass du har tilgjengelig og formen på rommet. Sparmax har både kvadratiske og rektangulære dusjkabinett i forskjellige størrelser. Mange av dusjene er beregnet for å stå i et hjørne, mens andre også kan plasseres langs en vegg.

De minste dusjkabinettene er på 70x70 cm, 80x80 cm, 70x90 cm og 80x90 cm.

Du finner også mange varianter av dusjkabinett i medium størrelse: 90x90 cm, 100x100 cm og 100x80 cm.

De største dusjkabinettene våre er på 120x120 cm,120x80 cm og 130x85 cm.

 

Hvem skal bruke dusjen?

Nyter du å stå lenge i dusjen, helst med mulighet for å bli massert av vannstrålene, eller er det bare et sted du tar en kjapp vask og ferdig med det? Dusj-nyteren vil kanskje gå for et av våre større dusjkabinett med massasjedusj og badekar, mens du som ikke bryr deg og bare skal dusje for å bli ren, kanskje velger en mindre og enklere modell.

Også størrelsen på kroppen(e) som skal bruke dusjen til daglig, bør være med i vurderingen.

 

Vær klar over takhøyden

Det hjelper ikke med god gulvplass dersom takhøyden ikke holder. Den lave takhøyden finner du ofte i kjellere og på hytter, i tillegg i rom med skråtak. 

Hos Sparmax har vi dusjkabinett med høyde så langt ned som 180 cm. De andre høydene er på 195 cm, 200 cm, 205 cm, 210 cm og 215 cm.

 

Dusjkar i sanitærakryl

Dusjkar kan være laget i støpemarmor, det kan være emaljert eller laget i akryl. Sparmax stort sett kar i gjennomfarget sanitærakryl.

Akryl er et porefritt og glatt materiale, og med en blank og hard overflate vil ikke skitt og såperester få feste. Sanitærakryl holder seg ripefritt og gjør det enklere å rengjøre dusjen. 

Under dusjkaret finner du justerbare ben som gjør dusjkabinettet stødig. Det trengs ofte i våtrom som bør ha en helning på gulvet.

 

Ulike design på dusjen

Hos Sparmax finner du garantert et dusjkabinett som passer inn på ditt bad. Vi har ulike design og valg, blant annet:

 • buet, firkantet eller fasettkantet form
 • herdet glass, klart, hvitt eller grått
 • sotet eller frostet glass som skjuler bakvegg og vannslanger
 • lakkerte aluminiumsprofiler i sort eller krom
 • med eller uten tak

 

Blandebatteri til dusjkabinett

Noen av våre dusjkabinett leveres med termostatstyrt blandebatteri inkludert i prisen. De termostatstyrte dusjbatteriene har barnesikring og forhindrer skolding. 

For dusjkabinettene hvor du må kjøpe blandebatteri for seg, finner du forslag på produkter som passer til kabinettet du har sett deg ut.  I så tilfelle, finner du forslag på blandebatteri som passer til dusjkabinettet. 

I tillegg til blandebatteri, bør du sjekke om tilførselsslange er med på kjøpet eller om du må kjøpe den separat. 

 

Kabinett med både dusj og badekar 

Hvorfor velge det ene eller det andre, når du kan få begge deler! Hos Sparmax har vi flere modeller av dusjkabinett med badekar i ett. Så nå kan også du med lite bad ta din daglige dusj, men samtidig ha muligheten for et varmt og avslappende bad etter en lang dag.

 

Frakt og montering av dusjkabinett

Ved kjøp av dusjkabinett fra Sparmax, har du god garanti på blant annet glass, bunn, tak, konstruksjoner i aluminium eller stål, rørdeler osv. Andre deler kommer inn under vanlig kjøpslov, slik som armatur og dusjhoder. 

Sparmax er kjent for å ha kort leveringstid og gode fraktordninger. Har vi møbelet på lager, får du det levert på døra innen 1-3 dager. 

For kunder på Østlandet, kan vi tilby montering av dusjkabinettet. Vi har faste monteringspriser hvor frakt er inkludert.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.