• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Steamdusj med badekar og bobler

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Kunne du tenke deg en steamdusj? Og kunne du også tenkt deg et badekar? Hos Sparmax trenger du ikke å velge. For hos oss finner du steamdusj med badekar som én løsning. 

 

En steamdusj med badekar er med ord det perfekte alternativet for å oppgradere et standard baderom. Her kan du få spafølelsen uten å måtte forlate hjemmet. Det forfriskende boblebadsystemet med jetstråler beroliger og masserer ømme muskler, og gir deg den luksuriøse boblebad-følelsen i ditt eget hjem.

 

Steamdusj med boblebad

Som Ole Brumm sier; "ja takk, begge deler!" Våre steambad, det vil si steamdusj med boblebad, er en unik kombinasjon for den kresne som krever det aller hotteste. 

Det er verdt å merke seg at våre kombinerte løsninger ikke er steamdusjer med boblebad, men steamdusjer utrustet med både boble- og massasjebadekar. Og her hos Sparmax har vi valgt ut de mest eksklusive modellene som finnes på markedet. For å gjøre din opplevelse helt spesiell, har vi valgt å ikke spare på noe.

 

En steamdusj med badekar gjør badet til et spa 

En steamdusj med badekar er som et lite hjemmespa. Nyt den terapeutiske effekten av dampen, som renser luftveiene og lindrer muskelsmerter. La deg deretter synke ned i det varme badekaret, fylt med bobler og massasjefunksjoner, for en ultimat avslappende opplevelse.

Flere av våre steamdusjer med badekar tilbyr ekstra funksjoner som aromaterapi, hvor du kan nyte avslappende duftoljer i dampen. Noen av steamdusjbadekarene har også lyseffekter med farger som skal skape en rolig atmosfære. Muligheten til å lytte til favorittmusikken din under dampen og massasjen er virkelig prikken over i-en.

 

Steamdusj med badekar – godt for kropp og sjel

Kombinasjonen av damp og massasjebad gjør godt for både kropp og sinn.

Spente muskler slapper av og vondter i kroppen dempes mens dampen og massasjedysene gjør sin magi. Er du plaget med forkjølelse,vil du kjenne hvordan dampen løsner slim og lindrer symptomene.

Et deilig dusj og en stund i et boblebad, kan få dagens stress litt på avstand etter en hektisk hverdag. Du vil kanskje oppleve bedre søvnkvalitet og våkne opp uthvilt neste dag, full av energi.

Er du glad i å sitte i en badstue, men ikke har plass hjemme? En steamdusj med badekar varmes raskt opp, er enkel å betjene, krever minimalt med vedlikehold og gir deg sauna-opplevelsen.

 

Steamdusj og boblebad i ulike størrelser

Våre kombinerte badekar med steamdusj kommer i forskjellige utforminger og størrelser. 

Noen modeller er laget for hjørner, andre kan stå både i hjørner og langs veggen på badet. De aller fleste steamdusjene med badekar har plass til én voksen person, men vi har også en større modell hvor to kan bade sammen.

 

Sjekk produktet før du bestemmer deg

I tillegg til å måle opp badet for å finne steamdusjbadekaret som passer hjemme hos deg, er det lurt å sjekke tekniske spesifikasjoner og tilbehør før du bestemmer deg. 

Sjekk for eksempel:

 • massasjefunksjoner og antall massasjedyser
 • type dusjhode
 • bluetooth
 • belysning
 • hyller til sjampo og såpe
 • max temperatur på damp
 • hvor kraftig dampgeneratoren er
 • blandebatteri
 • tids- og temperaturkontroll
 • avsugsvifte
 • rensesystem

 

Det er også lurt å finne ut om du trenger å bestille tilbehør, slik som tilførselslange og varmekolbe.

 

Frakt og levering av våre steamdusj med badekar

Bestill din nye steamdusj med badekar i dag og få det levert innen 1-3 virkedager (hvis vi har det på lager). Ønsker du hjelp med montering? Da kan du bestille montering samtidig som du kjøper dusjen. Hjelp til å koble på vann og avløp bør du få en rørlegger til å gjøre. 

For mer informasjon om betaling, frakt og levering, kan du lese nettsidene våre. Du kan også kontakte kundeservice for spørsmål, enten du har spørsmål før, under eller etter kjøpet.

Ønsker du å se våre steamdusjer med badekar eller annen baderomsinnredning, er du hjertelig velkommen til å ta turen innom vårt varehus i Hønefoss. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.