• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Steamdusj

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Steamdusjer har en unik evne til å gjøre den daglige dusjopplevelsen fra det hverdagslige og ordinære til en ekstra god opplevelse med et hint av spa!

 

Forestill deg at du entrer ditt eget private spa hver gang du går inn i dusjen – en verden der varm damp omfavner deg, og stresset fra dagen forsvinner som dugg for solen. En steamdusj gir en følelse av luksus, avslapning og velvære. Med et steamdusjkabinett har du et lite spa tilgjengelig i ditt eget hjem.  

 

Velg en enkel eller avansert steamdusj

Du kan installere en steamdusj på badet ditt og få ditt eget, private mini-spa. Samtidig kan selvfølgelig en steamdusj også benyttes som en vanlig dusj uten alle ekstrafunksjoner og damp. 

Hos Sparmax har vi ulike varianter av steamdusjkabinett både dem i vanlig størrelse, eller store luksusvarianter med mange ulike funksjoner og plass for to personer. 

Vi har også steamdusj i kombinasjon med boblebad som virkelig gir deg spaopplevelsen på badet.

 

Hva er forskjellen på en dusj og en steamdusj?

Hvis du noen gang har tørket kondens av baderomsspeilet, vet du at også tradisjonelle dusjer skaper damp. Dette er imidlertid ikke det samme som skjer i en steamdusj. 

I en steamdusj vil en fuktgivende dampgenerator produsere vanndamp som spres i et avgrenset rom. Steamdusjkabinettet forhindrer dampen i å forsvinne ut av dusjen slik den ville gjort i et vanlig dusjkabinett. 

I tillegg til damp, kommer gjerne steamdusjer med ekstra funksjoner som takdusj med følelsen av troperegn, fotmassasje eller tilkobling til lydanlegg via bluetooth for å kunne spille av musikk fra mobiltelefonen. 

 

Forskjellene mellom en steamdusj og en badstue

Selv om både steamdusjer og badstuer høres varmt og avslappende ut, gir badstuer og dampdusjer ganske forskjellige opplevelser. En badstue genererer nemlig varme fra en ovn eller varmeelementer inne i saunaen, mens en steamdusj bruker en dampgenerator montert på utsiden som overfører steamen til dusjen.

Den kanskje største forskjellen mellom badstuer og dampdusjer er selve varmen. Mens badstuer gir tørr varmeterapi, gir dampdusjer en våt varmeterapi. Temperaturen i en badstue varierer normalt mellom 55 og 90°C med lav luftfuktighet. I en dampdusj er temperaturen mellom 35 og 55°C med nesten 100 % luftfuktighet. 

Kontrollpanelet er laget slik at systemet gir jevn og nøyaktig temperatur hele tiden.

 

Hva er fordelene med en steamdusj?

En steamdusj er godt for både kropp og sjel. Her kan du stresse ned etter en lang dag eller roe ned kroppen etter trening. Den beroligende dampen hjelper deg med slappe av, frigjøre spenninger og skape et rolig øyeblikk midt i den travle hverdagen. 

I tillegg til fordelene for kropp og sinn tar det ikke lang tid å generere varme i en dampdusj, slik som i et boblebad eller en badstue. Og når du er ferdigdampet, er det bare å skru på dusjen for en forfriskende skylling.

 

Kjøp et steamdusjkabinett hos Sparmax 

Hos Sparmax finnes alle varianter av dusjløsninger. Alle er laget i robuste materialer som er enkle å vedlikeholde og har lang holdbarhet. 

Sjekk vårt sortiment av steamdusjer her på nett, eller besøk vår møbelbutikk i Hønefoss. Har du spørsmål er du også velkommen til å ta kontakt med oss via e-post eller telefon

Varer vi har på lager, har svært kort leveringstid. Som regel vil det da ta kun 1-3 dager før du har varene på døren. Du kan bestille montering når du kjøper dusjløsningen din, og da vil frakten inngå i prisen. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.