• check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  1-3 dagers levering

 • check

  Masse for pengene

Enkel vedlikehold

Ingen kjemikalier med måleverdier

Steg for steg skjermveiledning

Ingen komplikasjoner, kun varende og enkel vedlikehold

Varende og livlig vann

Ingen vannbytte på ett år

Skånsomt mot hud og øyne

Ingen sterke lukter

Ingen bekymringer

Vannet er alltid rent og klart for bruk

Mindre tid til vedlikehold

Mer tid til nytelse


Enkel og intuitiv vannpleie

FreshWater Salt System desinfiserer vann ved å bruke en vedlikeholdsfri patron for å generere klor fra salt. Patronen er designet for å vare i fire måneder, og kan skiftes ut i løpet av sekunder fra lokket på toppen, uten å tømme boblebadet eller ringe forhandleren din!

Du trenger ikke å bekymre deg for å måle kjemikalier! Bare angi klornivået med et tastetrykk, så vil systemet generere riktige mengder klor automatisk.

Instruksjoner som er enkle å følge dukker opp på skjermen din, og indikerer når systemet trenger oppmerksomhet. Ingen gjetting, bare konsekvent, problemfri drift.


Varende og livlig vann

FreshWater Salt System bruker færre kjemikalier enn tradisjonell vannpleie, noe som reduserer hard lukt, gir slikemykt-vann som er mildere for øynene og huden.

Med færre tilsetningsstoffer nødvendig, kan vannet holde seg rent i et helt år før det må tappes og fylles på nytt. Dette sparer vann, penger og reduserer tid som du tidligere har brukt på komplisert vannpleie.


Enklere blir det ikke

FreshWater Salt System gir alltid rent vann og er alltid klart til bruk. Slik kan du kan bruke mer tid på å glede deg over spaet ditt og mindre tid på å vedlikeholde det.

Systemet ble designet for å holde vann rent og friskt i et helt år!
Det holder vannet rent opptil 3 ganger lenger enn andre systemer, og du sparer derfor tid og penger med færre avløp og påfyll.

Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.