• check

    10 års garanti

  • check

    1-3 dagers leveringstid

  • check

    365 dagers åpent kjøp

  • check

    Vi tilbyr montering

GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering

GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering

Rating:
100%
7 995,-

Et virkelig luksuriøst termostatdusjsystem til en meget god pris – tysk kvalitet, produsert av GROHE.

Les mer om produktet

På lager - Forventet hjemlevering innen 1-3 dager eller hentes i butikk på Hønefoss

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 590,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
170015
GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering
GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering GROHE Vitalio Joy System XXL 210 Dusjsystem med termostat for veggmontering

Nyt en deilig dusjopplevelse med det kraftige og allsidige dusjsystemet GROHE Vitalio Joy XXL med termostat

Med sin generøse hodedusj av metall sørger dusjsystemet GROHE Vitalio Joy XXL med termostat for stil og premiumytelse på baderommet. Systemet er også fullstappet av moderne GROHE-teknologi. Velg ønsket temperatur med GROHE TurboStat, så sørger systemet for at den forblir uendret selv ved svingninger i tilførselen. Den brukervennlige GROHE SafeStop-funksjonen begrenser vanntemperaturen til maksimalt 38 grader, noe som er perfekt når barna skal være alene på badet, men grensen kan heves for voksne. DreamSpray sørger for at det kommer like mye vann fra hver eneste dyse, perfekt for den imponerende hånddusjens myke strålemønster PureRain. Og DropStop-funksjonen sørger for at det ikke drypper vann etter at kranen er stengt. Den allsidige hånddusjen Vitalio Joy 110mm Massage har tre strålemønster – avslappende Rain Spray, miljøvennlig SmartRain Spray med redusert vannforbruk og den energigivende Massage Spray. GROHE AquaDimmer gjør det enkelt å justere vannmengde og å velge om vannet skal komme fra hodedusjen eller hånddusjen. Den er også enkel å holde ren for smuss og kalk takket være SpeedClean silikondyser. Flerlagsbelegget av ripesikker GROHE StarLight-krom har en glans som varer i mange år, og Inner WaterGuide forhindrer at dusjens overflate blir varm. Ren luksus i dusjen.

Teknisk produktinfjormasjon klikk her




TurboStat

Pålitelig GROHE TurboStat®-teknologi sørger for konstant vanntemperatur

Vår nøyaktige styringsteknologi sikrer umiddelbar vanntilførsel med ønsket temperatur, og den sørger for at temperaturen ikke varierer med vanntrykk eller vanntilførsel.




SafeStop

SafeStop-knapp som beskytter huden mot skålding.

Denne sikkerhetsfunksjonen er satt til 38 °C for å beskytte brukere, spesielt barn, mot å skru opp temperaturen for høyt. Du kan enkelt justere SafeStop-innstillingen til temperaturer høyere enn 38 °C slik at den passer dine behov.




GROHE DreamSpray®

GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse

GROHE DreamSpray®-teknologien gjør din daglige dusj til en luksuriøs og avslappende opplevelse. Den avanserte utformingen av dusjhodet sikrer balansert vannmengde fra alle dyser, uansett hvilket strålemønster du velger.




Regnstråle

Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden

Nyt den avslappende regnstrålefølelsen mot huden. Dette myke strålemønsteret minner om varmt sommerregn og beroliger kropp og sinn slik at du kan vaske bort spenninger og stress.




SmartRain-stråle – spar vann uten å redusere komforten

SmartRain gir en balansert og myk vannstråle som forfrisker huden. Ny følelsen av varmt sommerregn, i trygg forvissning om at du samtidig sparer verdifulle naturressurser. Vår intelligente SmartRain-teknologi har alle fordelene med vår vanlige regnstråle, men med redusert vannmengde slik at du kan spare vann uten at komforten reduseres.




Massasjestråle

Massasjestråle for avslappende hode- og nakkemassasje

For en forfriskende dusj kan du velge massasjestrålen på dusjhodet. Den pulserende vannstrålen gir hodet og nakken en varsom massasje. Nyt en forfriskende start på dagen eller en avslappende massasjedusj før du legger deg slik at du kan vaske bort dagens spenninger og stress.




DropStop: Endelig blir det slutt på dryppingen

Når du er ferdig i dusjen, kommer det alltid en irriterende dryppelyd. Men ikke med den integrerte DropStop-funksjonen. Når dusjhodet plasseres horisontalt, kan det ikke lenger slippe ut vann!




Spray dimmer for en luksuriøs, men likevel miljøvennlig dusjopplevelse

Med vår Spray dimmer kan du redusere dusjens vannforbruk med inntil 40 %. Denne kontinuerlig variable funksjonen lar deg redusere vannmengden ditt GROHE dusjhode bruker i SmartRain-modus, uten at komforten reduseres. Med GROHE kan du nyte en luksuriøs dusjopplevelse samtidig som du tar vare på miljøet.




Svingradius

Dusjarm med 180° svingradius

Nyt komfortsonen din med GROHE dusjsystemer. Denne dusjarmen har 180° svingradius, så du kan vinkle dusjhodet mot midten av kabinettet eller badekaret, selv om rørene kommer inn fra siden, slik at du får mer fleksibilitet. Lengden gir dusjen ekstra stor radius.




GROHE StarLight®

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.




SpeedClean

SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet

Med våre SpeedClean-dyser er kalkbelegg en saga blott: det integrerte antikalksystemet gjør at rengjøringen av dysene på ditt GROHE dusjhode går som en lek. Kalkbelegg på de fleksible silikondysene kan du enkelt tørke bort med hånden din.




InnerWater Guide

Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide

En kraftig isolering av vannveiene i hånddusjen forhindrer at overflaten blir varm, så den blir aldri så varm at du ikke kan berøre den. Samtidig beskytter den kromfinishen på din GROHE dusj slik at den blir enda mer slitesterk.




AquaDimmer for problemfri vannstyring

Med AquaDimmer er det enkelt å veksle mellom baderomskran og hånd- eller hodedusj, samtidig som du kan justere vannmengden i en håndvending. Den samme hendelen brukes også til å åpne eller stenge kranen.




TwistFree

TwistFree – sørger for at dusjslangen ikke krøller seg

TwistFree dusjslanger er inspirert av det vi alle har opplevd. Du har sikkert også hatt en dusjslange som har krøllet seg? TwistFree sørger for at dusjslangen forblir fleksibel og henger rett, slik at du slipper å bekymre deg.


Generelt:
  • SKU: 170015
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.