• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Om oss

SparMax AS er et hel-eid norsk selskap, etablert sommeren 2005 med avdelinger over hele Skandinavia. Vi holder til på Østlandet i Hønefoss, bare 50 minutter fra Oslo. Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vårt flotte varehus. Opplev det store utvalget av kvalitetsvarer til landets beste priser.

SparMax har vokst seg frem til å bli Norges største netthandel innen kapitalvarer innen bad og velvære, møbler og gode senger til hjemmet, hagemøbler, sauna og utendørs massasjebad, og vi utvider stadig vårt sortiment med nye spennende modeller og produkter.

Showroom og lager på samme sted
I tillegg har vi et stort varehus med både showroom og lager i Hønefoss på ca. 4000 kvadratmeter for deg som ønsker å komme å se og kjenne på varene. Du kan handle både i nettbutikken og på vårt showroom. Har vi varen på lager kan du ta med varen hjem eller vi kan få sendt denne raskt hjem til deg. Vi har et stort utvalg, og er stolte av våres produkter som holder høy standard og god kvalitet. Vi satser på å være best på både pris og kvalitet innen alt av baderomsprodukter, hagemøbler, senger, sofa, hagemøbler, utendørs massasjebad, sauna og velværeprodukter.

Vi har salg, service og leveranser over hele landet, og omsetter i Norge, Sverige og Danmark årlig for godt over 100 millioner kroner. På grunn av trygg og god vekst over mange år har vi blitt en solid aktør blant de største på markedet.

Vi kan våres produkter! Ta kontakt om du lurer på noe.

Suksessen kommer av en god infrastruktur med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter.

Vi nøyer oss ikke bare med å holde lave priser; vi vil også at våre kunder skal kjenne at de handler fra et seriøst firma med gode kvalitetsprodukter, gode garantivilkår, personlig service samt raske og sikre leveranser.

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet, og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid gjør oss unike da du ikke trenger å vente lenge når du velger å shoppe hos oss. Vi fokuserer på raskt leveranse fra vårt lager i Hønefoss direkte hjem til deg, eller du kan hente på vårt hovedlager om det er ønskelig som er knyttet til vårt varehus på samme adresse.

Velkommen til en god og trygg handel hos SparMax!

Sparmax AS
Verkstedveien 48
3516 HØNEFOSS
NORGE
Org.nr. 892 878 862 MVA
Bank konto, DNB: 1506.71.68353

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.