• check

  Masse for pengene

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Rask levering 1-3 dager

Kreta D - Spisegruppe i rotting CD3030-4R. Brunmix

Kreta D - Spisegruppe leveres som bord med 4 stoler som standard. Kreta leveres i Brunmix eller Sort rotting, og med røde putetrekk som standard. Rottingen er gjennomfarget og falmer dermed ikke. Både rottingen og putetrekkene er UV-beskyttet. Bordplate i herdet glass med valg mellom klar eller sort plate. Kreta er en gruppe med fantastisk pris, her kan du virkelig gjøre et kupp! Ekstra stoler kan kjøpes til for 790 kroner per stol. PS: Illustrasjonsbilde, avbildet i sort rotting.

På lager - Leveringstid ca 1-3 dager, eller hentes i butikk på Hønefoss

Normalpris kr 8 490,00
kr 5 990,00
Du sparer kr 2 500,00
Lastebil Fast lav fraktpris hele landet Kr 990,-
SKU
200028
-29%
PS: Illustrasjonsbilde, avbildet i sort rotting.
PS: Illustrasjonsbilde, avbildet i sort rotting. Kreta D - Spisegruppe i rotting CD3030-4R. Brunmix Kreta D - Spisegruppe i rotting CD3030-4R. Brunmix

Kreta D - Spisegruppe leveres som bord med 4 stoler som standard. Kreta leveres i Brunmix eller Sort rotting, og med røde putetrekk som standard. Rottingen er gjennomfarget og falmer dermed ikke. Både rottingen og putetrekkene er UV-beskyttet. Bordplate i herdet glass med valg mellom klar eller sort plate. Kreta er en gruppe med fantastisk pris, her kan du virkelig gjøre et kupp! Ekstra stoler kan kjøpes til for 790 kroner per stol.

Vi har hagemøblene eller rettere sagt utemøbler med stuestil. Det er lett og se at utemøbler begynner å ligne mer og mer på stuemøbler. 
Våre møbler har en kvalitet og design som gjør våre produkter er like aktuelle inne som ute. 

Hvordan vet du som kunde om møblene ikke sprekker opp og falmer etter bare et par år? 

Dårlig kvalitet kan være vanskelig å avsløre. Mange produsenter blander inn kritt eller gips for å spare utgifter. Resultatet over tid er at materialet blir porøst og sprekker opp. 
Sjekk om flettverket er stramt. Jo strammere rotting, jo bedre kvalitet 
Det er viktig at rammene består av varmgalvanisert aluminium som er helsveiset og pulverlakkert. Da kan møblene stå ute i all slags vær hele året i mange år uten å foreta seg noe som helst. 

Dårlig materialkvalitet blir tydelig først etter noen år. I butikken er alle møblene nye, og da ser de jo like fine ut. Derfor er kvalitetsforskjellene vanskelige å få øye på. 

Alle kan skrive en fin produktinformasjon om sine produkter. 
- Vi i SparMax holder vårt kvalitetsløfte. 
- Vi har kompetansen og kunnskapen om hva god kvalitet er. 
- Oss kan du stole på. 

Putestoffet er UV-beskyttet og med lysekthet på hele 7! Putene er 7 cm tykke og har suveren sittekomfort. Aluminiumsrammer i hele møbelet.


4 x Stoler
Lengde: 610 mm
Bredde: 580 mm
Høyde: 850 mm

Bord
Diameter: 1300 mm
Høyde: 735 mm

Mer informasjon
Rottingfarge Brunmix
Chida 200028
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.