• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt

Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt

318x200x86 cm
Normalpris: 16 995,-
12 495,-
Spar: 4 500,-

Lengde: 318 cm - Dybde: 200 cm

Namsos U-sofa med divan er en kvalitetssofa med deilige puter og flott tekstil.Namsos har forholdsvis store sitteplasser (70 cm), den har flotte mellomhøye bein, avrundede vanger og fine runde former i sitteputene. 

Les mer om produktet
Forventet leveringsdato: 05.05.2023

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

Montering Ønsker du montering? Les her.
For vårt nærområde på Østlandet.

SKU
701745
Vårsalg
Skjærgaard
-26%
Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt
Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt Namsos A3D U-sofa med sjeselong - antrasitt

Rammeverk

Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre med enkelte detaljer av sponplate. Her får du en kvalitetssofa som er solid og holdbar. 

Sitteputene

Sittteputene er lagd av HR-skum (High Resiliance) på ca 35 kg, som er skandinavisk sofa standard. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at alle putene har avtakbare trekk med glidelås. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Ryggputene

I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Tekstiler

Tekstilet vi har valgt å benytte innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

Slitestyrke

Tekstilet har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser.

Lysekthet

For å unngå falming som en følge av sollys har dette tekstilet en lysekthet-karakter på 4.

Pilling/Nupping 

Tekstilet har  karakter 4 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.Generelt:
 • SKU: 701745
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.