• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt

Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt

220x183x85 cm
Normalpris: 25 990,-
19 990,-
Spar: 6 000,-
Lengde: 220 cm - Dybde: 100 cm (Utslått 190 cm) Les mer om produktet
Kommer til lager: 31.10.2022

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
720646
Skjærgaard
-23%
Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt
Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt Norefjell 3-seter sovesofa - antrasitt

Norefjell er en sovesofakolleksjon med innovative og praktiske løsninger. Mange av oss har begrenset med plass, og trenger av og til både en ekstra soveplass og mer oppbevaringsplass. Norefjell er meget komfortabel som sofa, og den tilbyr en deilig stor seng om behovet skulle være der.

Har du ønske om en annen farge?
Send oss en mail på salg@sparmax.no så vil vi bistå deg med dette.

 

Norefjell kan være løsningen på alt dette. Norefjell er en meget komfortabel som sofa, og den tilbyr oppbevaring i divan og åpne ender, samt en dobbeltseng om behovet skulle være der. Skal sofaen benyttes som fast soveplass anbefales en overmadrass i tillegg. Denne kan enkelt oppbevares i sofaen når den ikke er i bruk.

 

Rammeverk

Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre med enkelte detaljer av sponplate. Her får du en kvalitetssofa som er solid og holdbar. 

 

Sitteputene

Sittteputene er lagd av HR-skum (High Resiliance) på ca 35 kg, som er skandinavisk sofa standard. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk at putetrekkene på Norefjell sovesofa ikke er avtagbare

 

Ryggputene

I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

 

Tekstiler

Tekstilet vi har valgt å benytte innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

 

Slitestyrke

Tekstilet har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser.

 

Lysekthet

For å unngå falming som en følge av sollys har dette tekstilet en lysekthet-karakter på 4.

 

Pilling/Nupping 

Tekstilet har  karakter 4 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.

 

 • Sittehøyde 47 cm (Med 15 cm standard bein)
  Sittedybde 52 cm

Generelt:
 • SKU: 720646
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.