• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Sauna og badstue til hjemmebruk

Våre produkter 25-48 av 52

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Combi tradisjonell og infrarød sauna - 2 personer
  Sommersalg
  Combi tradisjonell og infrarød sauna - 2 personer

  L: 125, B: 110 cm, H: 190 cm

  Infrarød sauna kombinert med tradisjonell badstue. Her får du alt i ett, både for deg som ønsker infrarød varmebehandling og for deg som er glad i den gode gamle tradisjonelle badstuen.

  Rating:
  95%
  25 495,-
  Spar: 1 000,-
  Førpris: 26 495,-
  Kommer til lager: 10.06.2024
 2. OBS! Leveres ikke hvitmalt (illustrasjonsbilde!)
  Sommersalg
  Mika badstue, 3 personer

  L: 150 cm, D: 138 cm, H: 200 cm

  Mika Exclusive er virkelig en av de mest populære tradisjonelle badstuene på markedet. Høy kvalitet til fantastisk lav pris. Leveres komplett med alt du trenger for en komfortabel og trivelig badstubad.

  Rating:
  87%
  19 495,-
  Spar: 1 000,-
  Førpris: 20 495,-
  På lager 1-3 dager leveringstid

Våre produkter 25-48 av 52

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

FSC logo

Det er verken dyrt eller komplisert å få satt opp en sauna hjemme eller på hytta. Hos Sparmax har vi et godt utvalg av typen infrarød sauna og mer tradisjonell badstue.


Har du plass, er en sauna overkommelig luksus du kan ha glede av både hverdager og helger. Nå trenger du ikke ta turen til treningssenteret eller svømmehallen for å få en god dose velvære. Med en infrarød sauna eller mer tradisjonell badstue hjemme, kan du slappe ekstra godt av etter en skitur, få roen etter trening eller stresse ned etter en hektisk dag, noe som godt for helse og velvære.

Tradisjonell badstue og sauna

Infrarød sauna eller tradisjonell badstue?

Hos Sparmax har vi flere modeller av både infrarød sauna og tradisjonell badstue. Vi har til og med modeller som er både óg. 

Alle badstuene og saunaene er laget i FSC-sertifisert og solid hemlock-treverk.

Begge typer sauna har sine fordeler og ulemper, og det kan være lurt å vite forskjellene mellom dem før du tar en beslutning på hva som passer for deg.

 

Mulige fordeler med infrarød sauna: Artikler og referanser

 

Infrarød sauna

En infrarød sauna, forkortet IR-sauna, bruker infrarøde varmestråler for å varme opp kroppen din direkte, i stedet for å varme opp luften rundt deg som i en tradisjonell badstue. Dette betyr at en infrarød sauna kan varme opp kroppen din raskt og effektivt, samtidig som den holder en lavere temperatur enn en tradisjonell badstue, som regel mellom 40 og 60 grader Celsius.

En infrarød sauna trenger ikke så mye plass som en tradisjonell badstue fordi IR-saunaen ikke har vanndampen som krever god ventilasjon. 

Moderne infrarøde saunakabinetter er enkle å installere og krever minimalt vedlikehold. Modellene vi fører hos Sparmax, kan du sette sammen på en times tid uten hjelp av fagmann eller håndverker. Men ønsker du hjelp til å montere saunaen, eller den tradisjonelle badstuen, kan vi bistå kunder bosatt på Østlandet. Men eventuell strømtilkobling må utføres av godkjent elektriker.

 

Tradisjonell badstue

En tradisjonell badstue bruker en ovn som varmer opp steiner, som deretter avgir varme til luften rundt deg. Temperaturen i en tradisjonell badstue kan være rundt 90 grader Celsius, og fuktigheten kan variere avhengig av hvor mye vann du heller på steinene.

En tradisjonell badstue passer for deg som liker den autentiske «badstue-følelsen» med høyere temperatur og fuktighet enn hva en infrarød sauna gir. Husk bare at badstuen må ha stor nok plass og høyde til taket samt mulighet for ventilasjon. 

 

Plassering av sauna hjemme og på hytta

Når du skal kjøpe en sauna til bruk hjemme eller på hytta, er det viktig å tenke på hvor du skal plassere den. En sauna tar opp en del plass og krever strøm, så det er viktig å finne et egnet sted, for eksempel på et stort bad eller vaskerom, eller i kjelleren.

På hytta har du kanskje et uthus med strømuttak hvor du kan sette opp badstuen. 

Sparmax har saunaer i ulike størrelser med plass fra én til seks personer. Badstuene er i ulike design, med forskjellig belysning og annet tilbehør.

 

Tilbehør til sauna og badstue

I tillegg til selve saunaen, har Sparmax også tilbehør til IR-saunaen og den tradisjonelle badstue. Noe er for å forbedre selve opplevelsen, slik som fargelysterapi-lampe, ryggstøtte, fotmassasjerull, termometer og hygrometer, timeglass, spann og øse. Men vi har også keramiske varmerør og infrarøde paneler når varmeelementene må skiftes ut. 

 

Frakt, levering og garantier

Vi har faste lave priser på frakt til døren, og transportforsikring inngår i prisen. Sparmax følger angrerettloven og praktiserer åpent kjøp på hele 365 dager.

Våre saunaer har 10 års garanti, men deler som naturlig må skiftes ut med jevne mellomrom, inngår ikke i garantien. For eksempel bør du skifte ut saunasteinene som brukes i tradisjonelle badstuer hvert år. Du kan finne nye saunasteiner hos de store byggevarebutikkene.

 

FSC®-merket er din garanti for bærekraftige sauna


Alle våre saunaer og badstuer består av 100 % FSC-sertifisert treverk. FSC sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. Dette er med på å skape en bedre fremtid for mennesker og dyr. Når du kjøper en FSC-sertifisert sauna fra Sparmax bidrar vi sammen til et mer bærekraftig miljø.

Bærekraftige sauna

- I en FSC®-skog blir det ikke hugd ned flere trær enn skogen kan erstatte naturlig
- I en FSC®-skog er det strenge krav for bruk av innsektsmidler og kjemikalier
- I en FSC®-skog får arbeiderne anstendige lønninger og arbeidsvilkår
- I en FSC®-skog blir både mennesker og dyr respektert

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.