• check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  1-3 dagers levering

 • check

  Masse for pengene

Niagara 2 Caldera spabad, Arctic White, Slate

Niagara 2 Caldera spabad, Arctic White, Slate

Før: 179000,00
NÅ: 135700,00
Spar: 43300,00 kroner!

• 7 sitteplasser
• 1525 liter 
• 226cm x 226cm x 97cm 
• 450 kg (2535 kg m/vann*)

Les mer om produktet
Bestillingsvare
Lastebil Fast lav fraktpris hele landet Kr 2990,-
SKU
400016
Julekampanje
-24%
Niagara 2 Caldera spabad, Arctic White, Slate
Niagara 2 Caldera spabad, Arctic White, Slate Niagara 2 Caldera spabad, Arctic White, Slate

Utopia™ Series
Hvis du leter etter et utendørs spa som komfortabelt rommer venner og familie, med sitteplasser for syv voksne, er Niagara massasjebadet for en hel folkemengde. Med sin kraft og størrelse vil denne spa modellen utøve eksepsjonell og perfekt velvære i en stor bakgård.


Skall farge: Arctic White
Skjørt farge: Slate


Tekniske spesifikasjoner:
Fossefall Acquarella Waterfall med LED lys
Jet pumper 2 ReliaFlo® 2.5 HP (5.2 BHP**): 1 separat-hastighet, 1 todelt-hastighet
Totalt vannmassasje Jets 52
Dyser 2 Euphoria® jets, 2 OrbiSsage® jets, 4 VersaSsage® jets, 2 AdaptaFlo® jets, 4 Euro-Pulse® jets, 38 Euro Directional® jets
Kontroller Advent™ control system, stort digitalt display med brukervennlig navigering lik en mobiltelefon
Sirkulasjonspumpe og varmer EnergyPro® System
Filter størrelse 9,5m²
SPA FROG vannpleie system Inkludert
Monarch® CD Ozone System Inkludert
Rustfritt stål Jet beslag Standard
Belysning SpaGlo® Multi-zone LED lys med 10 Points-of-Interior Lights & 4 Corner Exterior Lights
Varmeisolerende lokk (cover) 9 cm til 6,5 cm konisk, 2 lb.-tetthet skum kjerne
Elektrisk tilkobling 230V; 50Hz; 25A + 16A (option: 32A, 1 fas)


*Inklusiv voksne personer m/gjennomsnittsvekt på 80kg
**BHP er hestekrefter en pumpemotor oppnår i en kort periode ved oppstart


Garanti-informasjon (lenke åpnes i nytt vindu)
Generelt:
 • SKU: 400016
 • Antall personer: 7
Vis all produktinformasjon

Hvorfor velge Caldera

De beste spabadene kombinerer komfort, ytelse og stil.Vårt mål har alltid vært å skape de beste spabadene. De mest komfortable, energieffektive og kraftigste på markedet. Slik kan du nyte hele spekteret av helsemessige fordeler som et spabad kan tilby. Det er mange leverandører på markedet i dag, men jo nærmere du ser, jo lettere er det å velge. De beste spabadene kombinerer komfort, ytelse og stil - velg CalderaSpas® du også.

Hos CalderaSpas® er vi lidenskapelig opptatt av å designe de beste spabadene. Vi vet hvor effektivt et spabad kan frigjøre spenninger fra kropp og sinn. Med kraftig massasje på slitne muskler og ledd vil dette både fungere smertelindrende og fremme din fleksibilitet. Som ekte spabadentusiaster vet vi at hydroterapi kan bidra til en mer positiv hverdag.Pure Performance®

Caldera Spas er nøye konstruert for å gi årevis med problemfri ytelse til tross for daglig og variert bruk. Som et resultat av dette leverer vi de mest solide massasjebadene i bransjen. De kraftige pumpene og den effektive oppvarmingen består av holdbare komponenter og har derfor lange og solide garantier.


Energieffektivt spabad

Med den eksklusive og høyst effektive EnergyPro® sirkulasjonspumpen vil ditt Caldera Spas alltid være varmt og klart til bruk uten at det utgjør en stor sum på strømregningen. Sirkulasjonssystemet opererer med svært lite strømforbruk, og med sitt unike varmegjenvinningssystem avlaster sirkulasjonspumpen varmesystemet. Hele 80% av energien som benyttes for at vannet skal sirkulere omgjøres til varme i badevannet.
Det solide og godt isolerte lokket bidrar også til en kraftig redusert energibruk. Lokkene er laget av svært holdbar vinyl. Det solide lokket har barnelås som gjør at du alltid kan føle deg trygg.
Enkelt vedlikehold, alltid rent vann

Med vårt enkle FROG®-vedlikeholdssystem slipper du å håndtere vannkjemikalier du ikke er komfortabel med. Det automatiske systemet gjør det enkelt for deg å vedlikeholde og opprettholde det rene og friske vannet. Alle spa er utstyrt med FROG® som forenkler rengjøring og kjemisk behandlingen av badevannet. Systemet doserer og rengjør seg selv, enklere kan det rett og slett ikke bli!
Pure Comfort®

Pure Comfort®De unikt utformede setene på hvert eneste Caldera Spas massasjebad lar deg slappe av i uovertruffen komfort. Nyt kraftig massasje uten å måtte slite med følelsen av oppdrift. Når den sterke vannstrømmen slåes av vil du bare slappe av i det romslige interiøret. Caldera Spas er designet for å gi deg komfort du virkelig kan føle på kroppen.
Hot tub circuit therapy®

Vi designer våre Caldera spabad for at du skal få den fullstendige kroppsmassasjen du trenger. Vårt massasjesystem er konfigurert og designet slik at du skal få en målrettet og beroligende massasje. Når du beveger deg fra sete til sete i det vi kaller Hot Tub Circuit Therapy® vil du oppnå en fullstendig massasje av alle muskelgruppene. Slik vil du kvitte deg med stress og spenninger i muskler helt fra bunnen av føttene og opp ti de stramme musklene i skuldre og nakke.
Dype seter

Setene i Caldera Spas er bygget for at du skal få mest mulig ut av massasjen på mest mulig komfortabelt vis. Hos Caldera Spas er alle seter ergonomisk tilpasset din kropp, uansett prisklasse og modell.

En av de største fordelene ved å ha et spa hjemme er den enkle tilgangen til hydroterapi. Setene på CalderaSpas er utformet slik at strålene arbeider med konkrete muskelgrupper for å lette opp muskelspenninger.Helse og velvære

Stress og spenning kan bygge seg opp over tid i både kropp og sinn. Frigjøring av slikt stress vil forbedre både din fysiske helse og hele din holdning. Dette vil påvirke hvordan du fungerer i din hverdag. Et Caldera Spa vil hjelpe deg å fjerne stress som har bygd seg opp over tid.
Gå inn i ditt massasjebad stresset, kom ut igjen som en ny person. Musklene blir avslappet og hele kroppen blir beroliget. Varmen fra vannet sammen med massasjen øker blodsirkulasjonen og du restituerer bedre og raskere. Du blir mer fleksibel og smidig samtidig som smerter fra muskler og ledd lindres. Opplev den ultimate avslapningsopplevelsen!

Watkins 400016
Kundeomtaler
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.