• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers levering på lagervarer

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Trapp ECOTECH, RW 74073

NÅ: 4 695,-
Trapp i fargen Redwood. Materiale Ecotech. Les mer om produktet
Varer underveis
Lastebil Fast lav fraktpris hele landet Kr 490,-
SKU
401000
Oktobersalg 2021
Trapp ECOTECH, RW 74073
Trapp ECOTECH, RW 74073
Stackstone Slate:
Midnight Opal:7 sitteplasser
1461 liter
211cm x 211cm x 97cm
320 kg (1773 kg m/vann)

Inkluderer iPod® Docking Stasjon med MP3 / FM Stereo System og 2 popup høytalere.

Fiji spabad er en kompakt modell for 7 personer, der det ikke er spart på noe for å oppnå maksimalt velvære. I dette massasjekaret er det med både det unike ozon systemet som ikke er standard i markedet og det er utstyrt med ståldyser for høyeste kvalitet.

Inkluderer UWMS og Dynamic LED i hovedlys + 3 Auxiliary LED lys

Pumpe merke: Aqua-Flo
1-sp 3.4 MBHP (2.0 hp continuous): 2
Electro Control System: Gecko in.xm2, in.k600
Varmekolbe: 3 KW
Kurs: 32 AMP 1 Fase
Kabinett: Vedlikeholdsfritt ThermoPlus
Filter: 3 Aqua Klean Filter
Avløp: 1
Vanninnsug: 2
Jet Selector Valve: 2
TOTAL Jets: 51
TOTAL Dyser: 51
Air Control: 2
Rustfrie ståldyser: JA
Puter: 3
Ultimate Light Package: 1
LED lyspakke: JA
Spa lokk: Optil 14,5 cmSirkulasjonspumpen
 er stillegående og krever bare halvparten av effekten i forhold til tradisjonelle sirkulasjonspumper. Utviklet for effektivitet, er den ultimate sirkulasjonspumpen en av de mest økonomiske pumpene i bransjen. Energien som brukes til å drive pumpen, er overført til varme etterhvert som den sirkulerer vannet. Dette designet gir ekstra varme for din spa , slik at varmeapparatet kan jobbe mindre, og du sparer penger! 
Sirkulasjonspumpen er stillegående og krever bare halvparten av effekten i forhold til tradisjonelle sirkulasjonspumper. Utviklet for effektivitet, er den ultimate sirkulasjonspumpen en av de mest økonomiske pumpene i bransjen. Energien som brukes til å drive pumpen, er overført til varme etterhvert som den sirkulerer vannet. Dette designet gir ekstra varme for din spa , slik at varmeapparatet kan jobbe mindre, og du sparer penger! 


Varmeelementet er utformet slik at vann kan passere gjennom ved maksimal hastighet mens den overfører all varmen effektivt til ditt spa. Dette minimerer dannelsen av mineralforekomster på varmeelementet.

3 kw heater på alle modellene. For deg som ønsker å bade lenge vil du i alle våres modeller ha fordelen av å aldri oppleve ubehag med temperaturfall i vannet ved bading i lave temperaturer. 
Husk på at alle spabad i bruk, dvs når lokket er av, vil oppleve et temperaturfall ettersom varmen ikke lenger er isolert inne og det kreves da et varemeelement med høy kapasitet for å holde temperaturen på et begahgelig og høyt nivå.

Blandekammeret (The Ultimate Mixing Chamber) er avgjørende for L.A. Spas Water Management System. Det eksklusive designet maksimerer ozon effektivitet ved å øke kontakten i forholdet mellom ozon og vann ved å spre ozonen i millioner av små bobler, og dermed optimalisere vannrensing prosessen. I samarbeid med de proprietære Aqua Klean ® Filtre, blir ditt spa-kjemiske forbruk sterkt redusert, med så godt som ingen gasslukt. 


37 år med erfaring 

Helt siden 1976 har L.A. Spas vært verdens ledende kvalitets spabad produsent innen skreddersydde massasjekar. Med L.A. Spas egendesignede energieffektive "Ultimate Water Management System", vil massasjekaret ditt ha krystallklart vann 365 dager i året. 

L.A. Spas sine ergonomisk utformede seter, ytelsen på massasje jets, og den umiddelbare avslappende følelsen du får, er bare noen få eksempler på at du vet at du har skaffet deg det aller beste! Kvalitet, pålitelighet og ytelse - grunner til at L.A. Spas gir deg det ultimate Eventyr innen Hydroterapi! 

L.A. Spas har en stolt og rik historie innen innovasjon. Firmaet var en tidlig pioneer innen å bruke dagens moderne spa produksjonsteknikker, dette inkluderer vakuum støping av kar med akryl som materiale, utnytte vinylester resin å styrke karets konstruksjon, utvikle "Reverse Mold Technology" (RMT), innfelte dyserintegrere fiberoptisk belysning og lydsystemer for humør og stil - og dermed utvikle det moderne "hot tub" eller spa. I 2003 befestet L.A. Spas sin posisjon som lederen innen filtrerings teknologi ved å utvikle sine patenterte Aqua Klean® filters. Disse innovasjonene endret hydroterapi for alltid, ved å gjøre det slik at alle hadde råd til dette eventyret. 

Fra sin base i sørlige California, designer, produserer og selger L.A. Spas et vidt spekter av spabad som dekker enhver kunde sitt behov. Spabad som de har vunnet mange priser for! 

Generelt:
 • SKU: 401000
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.