• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Angrerett og retur

Kan jeg returnere?

Ja! Så lenge varen ligger i originalemballasje og ikke er montert/brukt, kan du sende den i retur til oss. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager.  Vi har en utvidet returordning på 365 dager til SparMax Netthandel. Dagene regnes fra dagen du mottok varen. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Se våre salgsbetingelser for mer informasjon.
 

Senger fra Skjærgaard:
Vi har en utvidet returordning på 120 dager til Skjærgaard. Dagene regnes fra dagen du mottok varen. Hvis du angrer på et kjøp hos oss kan du i denne perioden gratis bytte fasthet i madrassene eller returnere sengen mot et mindre gebyr.
 

Hva skjer når jeg har returnert varen?

Vårt mål er å behandle returer så raskt som mulig og innen en uke skal din retur være ferdig behandlet. Dette såfremt du har oppgitt årsak for retur. Når vi har kontrollert returen, vil du få beskjed fra Klarna og de sørger for at ditt beløp blir refundert.

Varen skal være i salgbar stand når den ankommer vårt lager og det er viktig at det ikke teipes eller skrives på originalemballasjen. Det er du som avsender som er ansvarlig for returen og returkostnaden. Returkostnaden blir motregnet fraktbeløpet ved refusjon.

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.