• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Regntrekk, putetrekk og smart tilbehør til uteplassen

Våre produkter 1-24 av 92

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre produkter 1-24 av 92

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Sørg for å holde utemøblene fine og sikre lang holdbarhet med beskyttelse og tilbehør til uteplassen. Det kan lønne seg økonomisk og spare deg for unødvendig ekstraarbeid.

 

Hagemøbler fra Sparmax er laget for å tåle norske somre med all slags vær. Men ved hjelp av smart tilbehør til uteplassen, slik som presenninger og nye putetrekk, varer utemøblene sommer etter sommer.

 

Smart med trekk til utemøbler

Når du vil beskytte hagemøblene dine mot vær og vind, er det viktig å velge de beste trekkene. Ikke bare forlenger det møblenes levetid, men det sparer deg også for tid med rengjøring og vedlikehold. Så kjøper du utemøbler hos Sparmax, kan det være smart å bestille regntrekk som passer med det samme.

Et godt trekk til hagemøblene dine gir betydelig beskyttelse mot regn og UV-stråler. Møbeltrekk er effektive for å forhindre falming av materialer og tekstiler, og til beskyttelse mot smuss, forurensning og pollen som kan klebre seg til utemøblene. 

Møbeltrekkene fra Sparmax kan beskytte møblene om sommeren, men tåler også en norsk vinter.

 

Finn et møbeltrekk som passer!

Det beste er å finne et møbeltrekk som ikke er for stort og løst. Hos Sparmax har vi formsydde trekk til 

 

Noen av møbeltrekkene er laget spesifikt for enkelte hagemøbel-modeller. Andre møbeltrekk er sydd for å passe mange ulike hagemøbler, for eksempel trekk til runde hagegrupper eller rektangulære møbeltrekk til spisegrupper og sofagrupper. Sparmax har også regntrekk til kafesett.

 

Solide putetrekk

Mange av putene til utemøblene hos Sparmax er laget i Olefin. Dette er et meget slitesterkt stoff som tørker raskt, er flekkavvisende og god beskyttelse mot falming. Dersom du husker å impregnere putene et par ganger i løpet av sommeren, og fjerner eventuelle flekker så fort som mulig, har du møbelputer som varer år etter år. 

Husk å oppbevare putene inne gjennom vinteren, og ha gjerne møbelputene under et trekk når du vekk, eller på uværsdager. Har du en putekasse, kan du oppbevare møbelputer og andre tekstiler der når de ikke er i bruk. 

 

Bytte putetrekk på utemøblene?

Har putetrekkene til hagemøblene blitt slitt eller misfarget? Eller kanskje du bare har lyst på en annen farge til utesofaen, hagestolen, putekassen, kafesettet eller solsengen? 

Vi har putetrekk til mange av våre ulike modeller innen hagemøbler. Velg mellom tidløse farger som sort, hvitt, grått, brunt, kaffe, cameo brown og rødt.

 

Tilbehør til uteplassen levert på døra

Så lenge vi har møbeltrekk og putetrekket du ønsker deg på lager, vil du få levert varene på døra innen én til tre virkedager. 

Har du spørsmål rundt tilbehør til uteplassen, er vår serviceavdeling klar til å hjelpe deg.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.