• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Praktisk sengebenk til oppbevaring på soverommet

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Lom sengebenk
  Lom sengebenk
  Skjærgaard sine standard sengebenker er er et praktisk møbel med hengslet lokk for oppbevaring. Her har en ekstra lagringsplass, samtidig som en har et godt sted å sitte å kle på/av seg. Sengebenkene kommer i størrelser fra 60-180 cm bredde, og fås i samme tekstiler som sengene. En Skjærgaard seng med hodegavl og sengebenk blir et fantastisk møbel.
  Rating:
  100%
  3 590,-
  På lager 1-3 dager leveringstid

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge

En sengebenk er både en sitteplass og praktisk oppbevaringsplass for klær på soverommet. Sengebenken kan også gjøre soverommet mer gjennomført og gi litt følelse av luksus, akkurat som du kan kjenne når du går inn i et fint hotellrom.

 

En lekker sengebenk plassert i fotenden av sengen, gir en flott helhet til soverommet når du matcher den med det andre interiøret i soverommet.. Hos Sparmax finner du benker til oppbevaring i naturlige og elegante farger som blender godt inn med øvrig interiør. Sengebenkene fra Skjærgaard® passer spesielt godt til senger og sengegavler fra samme merke. Velg mellom nyanser av lys grå, beige, sand, mørk blå og antrasitt.

 

Sengebenk som matcher sengen din

En Skjærgaard® sengebenk er et praktisk møbel med hengslet lokk. Benken gir deg mye ekstra lagringsplass, samtidig som du får en etterlengtet sitteplass på soverommet uten å sette inn en mer ruvende sofa eller stol. Sengebenken er helt perfekt når du vil sitte under av- og påkledning.  

Benkene er trukket i samme tekstiler som sengene fra Skjærgaard®. De finnes i breddene 120 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm og 180 cm og passer derfor til de fleste små og store dobbeltsenger. 

En behagelig Skjærgaard® seng i kombinasjon med en hodegavl og en sengebenk, gir en flott helhet på soverommet. Sengebenken får sengen til å virke større og flottere og vil løfte interiøret i soverommet ditt 

 

Benker for oppbevaring

Stretchlaken, dynetrekk og putevar kan ofte ta opp mye plass i et skap eller en kommode, så hvorfor ikke brette det sammen og legge det i sengebenken? 

Da har du alltid sengetøyet i nærheten når du skal skifte på sengen. 

En slik puff med oppbevaring på soverommet, er også perfekt til oppbevaring av store ullgensere eller klær som er ute av sesong. 

Sengebenken er 40 centimeter uten bein og 47 centimeter dyp. Lengden avhenger av hvilken størrelse du velger, og beina er ti centimeter høye. Velg mellom bein i krom, natur og sort. 

Trenger du enda mer oppbevaringsplass på soverommet, kan du kombinere benken med en seng med oppbevaring

 

Sengebenk for mer lagringsplass i gangen

Sengebenken fra Skjærgaard® er selvfølgelig ikke kun til soverommet. Den fungerer også utmerket som et frittstående møbel. En sengebenk er veldig praktisk i en entre hvor du kanskje trenger et sted å sitte for å få på seg sko og ekstra oppbevaringsplass. Å finne et egnet sted å legge familiens luer, skjerf og votter, kan være en utfordring, men ikke hvis du har en puff med stort oppbevaringsrom. Her får dere også god plass til barnas jakker, tykke bukser og andre plagg som det kan være vanskelig å plassere. 

 

Ekstra sitteplass

Du kan også ha sengebenken som ekstra sitteplass ved behov. Sett den langs veggen på gjesterommet eller loftstuen. Da kan du enkelt hente den frem hvis du for eksempel trenger flere sitteplasser til barnebursdagen. Sitteplasser og oppbevaringsplass får man aldri for mye av!

Sengebenken fra Skjærgaard er også et flott møbel på hytta. Kombiner den med seng og hodegavl på soverommet, eller sett den på den ene siden av spisebordet. En benk med oppbevaring kan også brukes som en puff i stuen. Oppi har du det perfekte stedet for oppbevaring av brettspill og annen hyttekos. 

 

Få sengebenken levert på døren

Så sant vi har sengebenken i ønsket farge og ben, vil du ha den levert på døren på 1-3 dager. 

Ved kjøp av møbler fra Sparmax, skal du føle deg sikker på at du får det du betaler for, og litt til. Derfor har vi gode garantiordninger. Garantien gjelder ikke for slitasje.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.