• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Få ditt eget utekjøkken

3 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

3 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Flytt kjøkkenet ut i sommer! Med et utekjøkken kan du lage mat, nyte livet i hagen og være sosial med venner og familie.

 

Sommersesongen byr på muligheten til å lage mat ute i det fri, men også noen utfordringer når det kommer til tilberedning av godsakene. Ingen ønsker å stå innendørs å skjære opp tomatene, når man aller helst vil stå ute og nyte solen og selskapet. Heldigvis finnes det gode løsninger som tar med kjøkkenet ut i hagen, slik at du kan imponere gjestene dine med dine ferdigheter innen kokkelering.

 

Helt grillkonge med utekjøkken!

Dersom du elsker å stå ved grillen i hagen, vil du elske å ha et helt eget utekjøkken. Å tilberede grillspyd, fisk, kylling, burgere, pølser eller grønnsaker ute hvor alle sitter og venter på maten, er sosialt og moro for både deg og middagsgjestene.

Dersom du skal stelle i stand til rekelag kan et utendørs kjøkken by på mye etterlengtet plass til alt tilbehøret. Et utekjøkken egner seg dessuten veldig godt som en bar hvis man skal servere forfriskende drinker!

 

Fordelene med et utekjøkken

Å investere i et utekjøkken åpner opp for en rekke fordeler og gode opplevelser for deg som forbereder maten og gir det lille ekstra til sommerens herlige utendørsliv. Du får rom og frihet til å  utforske dine gastronomiske ferdigheter under åpen himmel, noe som skaper en unik atmosfære for både kokk og gjester. Den sosiale dynamikken forsterkes når du kan tilberede deilige måltider mens du deltar i samtaler og nyter selskapet uten å forlate hagen.

Rent praktisk gir et utekjøkken ekstra plass til å organisere matlagingsprosessen, spesielt ved grillfester med mange gjester eller større familiesammenkomster. Med dedikerte arbeidsflater og oppbevaringsløsninger kan du enkelt forberede ingredienser og holde alt du trenger innen rekkevidde, uten å måtte løpe inn og ut av huset.

 

Begynn med å legge en plan for ditt nye utekjøkken

Det er mange løsninger man kan velge når man skal sette sammen sitt eget utekjøkken. Det beste er å tenke seg godt om og planlegge hva man trenger før man går til innkjøp av produkter. På den måten passer du på at kjøkkenet er funksjonelt og brukervennlig, slik at det går knirkefritt å tilberede mat ute.

De fleste vil nok ha et utekjøkken med benk, men ønsker du også et utekjøkken med hjul? Skal grillen være tilknyttet utekjøkkenet, eller være frittstående? Hva slags materialer passer best hjemme hos deg? Legg en god plan fra starten av, så kommer du langt.

 

Tidløs innredning fra Cortona

Hos oss får du kjøpt nydelig utendørs kjøkkeninnredning fra Cortona. Benkene er laget i klassisk akasietre, og har svarte benkeplater i basaltstein. Basaltstein er en vulkansk bergart og er veldig populær til bruk utendørs. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og innredninger, slik at du kan tilpasse det til ditt eget utekjøkken.

Akasietre er en robust tretype, som er mer resistent mot sprekker enn mange andre tresorter. Treverket inneholder godt med naturlig olje, noe som gjør at utekjøkkenet  er mer robust i vær og vind. Men husk at det uansett er viktig å vedlikeholde alle typer tresorter!

 

Fleksibilitet med kjøkkentralle

Om du ønsker en mer fleksibel løsning, kan det være lurt å gå for en kjøkkentralle istedenfor en fast innredning. Kjøkkentrallen har hjul og er enkel å flytte på. Dermed kan du lage maten akkurat der det passer best for deg i hagen, for eksempel i skyggen, vekk fra stekende sol. I tillegg kan du bare enkelt trille den inn i boden eller garasjen når vinteren kommer, og trille den ut igjen når fuglene begynner å kvitre og trærne er fulle av knopper.

Kjøkkentrallen vil også gi deg muligheter til å tilberede maten ved grillen, for så å trille den tilberedte maten med seg bort til bordserveringen. På den måten kan dere få bedre plass på selve bordet, siden maten ikke trenger å ta så mye plass.

Du kan også kombinere en kjøkkentralle med en fast innredning, for å få det beste av to verdener.

 

Kjøp ditt nye utekjøkken fra Sparmax

Sparmax er et heleid norsk selskap som fungerer som en direkte importør av alle produkter som selges i nettbutikken. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. I tillegg sørger våre trygge betalingsløsninger for at du får en bekymringsfri handel. 

De fleste produktene våre er lagerført til enhver tid, slik at frakttiden er kort, og du slipper å vente lenge på det du bestiller, som regel kun 1-3 dager.

Foretrekker du å handle produkter i fysiske butikker istedenfor på nett? Vi har også et varehus i Hønefoss, kun 50 minutter unna Oslo. Ønsker du å se produktene før du kjøper er du hjertelig velkommen til å ta turen innom oss!

 

Stort utvalg av hagemøbler

I tillegg til utekjøkken, har vi et stort utvalg av ulike typer hagemøbler til store og små uteplasser, blant annet elegante solsenger, praktiske spisegrupper og behagelige sofagrupper for enhver smak. 

Vi frakter møblene til døren din, og ønsker du hjelp til montering av hagemøbler koster det en liten sum ekstra. Da er frakt inkludert i prisen for montering.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.