• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Bygg ditt eget komplette utekjøkken!

3 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

3 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Sommersesongen byr på muligheten til å lage mat ute i det fri, men også noen utfordringer når det kommer til tilberedning av godsakene. Ingen ønsker å stå innendørs å skjære opp tomatene, når man aller helst vil stå ute og nyte solen og selskapet. Heldigvis finnes det gode løsninger som tar med kjøkkenet ut i det fri, slik at du kan imponere gjestene dine med dine kokkeleringsferdigheter!

Dersom du er en ivrig grillmester vil du elske et helt eget utekjøkken. Å tilberede grillspyd, fisk, kylling, burgere, pølser eller grønnsaker ute hvor alle sitter og venter på maten, skaper ikke bare et bedre samhold mellom deg og middagsgjestene, men kan også by på moro og show. Dersom du skal stelle i stand til rekelag kan et utendørs kjøkken by på mye etterlengtet plass til alt tilbehøret. Et utekjøkken egner seg dessuten veldig godt som en bar hvis man skal servere forfriskende drinker!

Begynn med å legge en plan

Det er mange løsninger man kan velge når man skal sette sammen sitt eget utekjøkken. Det beste er å tenke seg godt om og planlegge hva man trenger før man går til innkjøp av produkter. På den måten passer du på at kjøkkenet er funksjonelt og brukervennlig, slik at det går knirkefritt å tilberede mat ute.

De fleste vil nok ha et utekjøkken med benk, men ønsker du også en vask? Skal grillen være tilknyttet utekjøkkenet, eller være frittstående? Hva slags materialer passer best hjemme hos deg? Legg en god plan fra starten av, så kommer du langt!

Tidløs innredning fra Cortona

Hos oss får du kjøpt nydelig utendørs kjøkkeninnredning fra Cortona. Benkene er laget i klassisk akasietre, og har sorte benkeplater i basaltstein. Velg mellom forskjellige størrelser og innredninger, slik at du kan tilpasse det til ditt eget utekjøkken.

Akasietre er en robust tretype, som er mer resistent mot sprekker enn mange andre tresorter. Det inneholder en del naturlig olje, som gjør at det holder opp bra mot vær og vind. OBS: Husk at man uansett må vedlikeholde alle typer tresorter!

Basaltstein er en bergart av vulkansk opprinnelse, er er veldig populær til bruk utendørs.

Fleksibilitet med kjøkkentralle

Om du ønsker en mer fleksibel løsning kan det være lurt å gå for en kjøkkentralle istedenfor en fast innredning. På den måten kan du flytte den rundt, slik at du kan lage mat akkurat der det passer best for deg. I tillegg kan du bare enkelt trille den inn i boden eller garasjen når vinteren kommer, og trille den ut igjen når fuglene begynner å kvitre og trærne er fulle av knopper.

Det vil også gi deg muligheter til å tilberede maten ved grillen, for så å ta den med seg bort til bordserveringen. På den måten kan dere få bedre plass på selve bordet, siden maten ikke trenger å ta så mye plass.

Husk: Er du usikker på hvordan du ønsker at utekjøkkenet skal se ut er en tralle et godt sted å starte! Du kan også kombinere en kjøkkentralle med en fast innredning, for å få det beste av to verdener.

Direkteimportør

SparMax er et heleid norsk selskap, som fungerer som en direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. I tillegg sørger våre trygge betalingsløsninger for at du får en bekymringsfri handel. De fleste produktene våre er lagerført til enhver tid, slik at frakttiden er kort, og du slipper å vente lenge på det du bestiller.

Er du en av de som foretrekker å handle produkter i fysiske butikker istedenfor på nett? Fortvil ikke, vi har også et varehus i Hønefoss, kun 50 minutter unna Oslo. Ønsker du å se produktene før du kjøper er du hjertelig velkommen til å ta turen innom oss!

Se vårt store utvalg av hagemøbler og utemøbler!

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.