• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Om oss

SparMax AS ble etablert sommeren 2005 av gründertrioen Frode Overå, Roberto Uzzo og Arild Haugene, og er Norges største kapitalvarebutikk på nett med nesten 300 000 registrerte kunder.


SparMax.no har søsterbutikker i både Danmark og Sverige, i tillegg til fysisk butikk og showroom både i Hønefoss - bare 50 minutter fra Oslo - og i Göteborg i Sverige.
 

Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vårt flotte varehus. Opplev det store utvalget av kvalitetsvarer til landets beste priser.
 

Sortimentet består av store kolleksjoner av kapitalvarer innen bad og velvære, sofaer og senger, hagemøbler i både rotting og aluminium, infrarød sauna og badstue, og vi utvider stadig vårt sortiment med nye spennende modeller og produkter.

Bedriftens verdier er engasjement for kunden, nytenkning og å yte god service både før, under og etter handelen, og står sentralt i alt vi gjør.
 

SparMax-konsernets mål er å kunne gi gode kvalitetsvarer til den beste prisen. Vi jobber derfor hardt i alle ledd for å være best på både pris og høy kvalitet, og vårt motto er «MEST FOR PENGENE».
 

Showroom og lager på samme sted: SparMax er et stort varehus med både showroom og lager i Hønefoss på ca. 14 000 kvadratmeter for deg som ønsker å komme og se og kjenne på varene. Du kan handle både i nettbutikken og i vårt showroom. Har vi varen på lager, kan du ta med varen hjem, eller vi kan få sendt denne raskt hjem til deg. Vi har et stort utvalg og er stolte av våre produkter som holder høy standard og god kvalitet.
 

Vi har salg, service og leveranser over hele landet, og omsetter årlig for godt over 150 millioner kroner i Norge, Sverige og Danmark. På grunn av trygg og god vekst over mange år har vi blitt en solid aktør blant de største på markedet i Norden.

Vi kan våres produkter! Ta kontakt om du lurer på noe.

 
 

Suksessen kommer av en god infrastruktur med daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter.
 

Vi nøyer oss ikke bare med å holde lave priser. Våre kunder skal oppleve kvalitetsprodukter, gode garantivilkår, personlig service, samt raske og sikre leveranser.
 

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid, gjør oss unike da du ikke trenger å vente lenge når du velger å handle hos oss. Vi fokuserer på rask leveranse fra vårt lager i Hønefoss direkte hjem til deg, eller du kan hente på vårt hovedlager om det er ønskelig, som er knyttet til vårt varehus på samme adresse.


Åpningstider for deg som ønsker å komme og se på varene i vårt varehus i Hønefoss finner du her.
 

Velkommen til en god og trygg handel hos SparMax!

Sparmax AS
Verkstedveien 48
3516 HØNEFOSS
NORGE
Org.nr. 892 878 862 MVA
Bank konto, DNB: 1506.71.68353

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.