• check

  Rask levering 1-3 dager

 • check

  Masse for pengene

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

Infosenter

Om oss

SparMax AS er et hel-eid norsk selskap, etablert sommeren 2005 med avdelinger over hele Skandinavia. Vi holder til på Østlandet i Hønefoss, bare 50 minutter fra Oslo. Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vårt flotte nye varehus. Opplev det store utvalget til landets beste priser.


SparMax har vokst seg frem til å bli Norges største netthandel innen kapitalvarer til hjemmet med et stort varehus i Hønefoss på ca. 4000 kvadratmeter! Vi satser på å være best på både pris og kvalitet innen baderomsprodukter, hagemøbler, seng, madrasser og velværeprodukter.

Vi har salg, service og leveranser over hele landet, og omsetter i Norge og Sverige til sammen årlig for godt over 100 millioner norske kroner. På grunn av trygg og god vekst mottok vi diplomet Gaselle i 2012, 2013 og 2014.

Suksessen kommer av en god infrastrukt med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter. I tillegg til lave priser gir vi deg tryggheten med markedsledende 10 års garanti på det aller meste av våre baderomsprodukter. Gode garantier er noe vi jobber med i hele vårt sortiment.

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet, og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid gjør oss unike da du ikke trenger å vente på levering av ditt nye produkt.

Velkommen til en god og trygg handel hos SparMax!

 

Sparmax AS
Verkstedveien 48
3516 HØNEFOSS
NORGE
Org.nr. 988 784 915 MVA
Bank konto, Nordea: 6550.06.02621

Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.