• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Regulerbar seng

Våre produkter 1-24 av 45

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre produkter 1-24 av 45

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Regulerbar seng

 

Hvorfor kjøpe regulerbar seng?

En seng med motor gir deg muligheten til å tilpasse liggestillingen din 100% til deg og din kropp. Dette gjelder uansett om du leser en bok i sengen, ser en film eller bare skal sove. Den svært stillegående elektriske motoren justerer hevefunksjonen både på hodeenden og på beina, enten sammen eller hver for seg. Dette styrer du enkelt med den trådløse fjernkontrollen som følger med. 

Dette gir deg muligheten for å sitte oppreist om du ønsker det, eller for eksempel bare heve hode og føttene litt, slik at kroppen ligger i den optimale hvilestillingen hvor hjertet enklest pumper blodet rundt i kroppen.

Det finnes mange eksempler på at mennesker med rygg og nakke problemer opplever å unngå smerter i denne type senger, dette fordi den justerbare sengen kan stilles inn akkurat slik som de trenger den. Dette har gitt mange mye glede og dermed også økt livskvalitet.

I tillegg til de justerbare mulighetene en elektrisk regulerbar seng gir, kommer alle sengene med bare de aller beste madrasser og overmadrasser. 7-sone hoved madrasser med pocket fjærer som en kan få i 3 forskjellige fastheter (medium, fast og ekstra fast) tilpasset din vekt. Alle våre regulerbare senger leveres med 8 cm tykke overmadrasser. Her er flere valg på øverste hylle når det kommer til kvalitet og komfort. 

Når en summerer alt dette kan vi med hånden på hjertet si at hos Skjærgaard vil du finne en elektrisk regulerbar seng som vil gi deg og din kropp den optimale støtte og komfort. Så om du ønsker sove bedre, slappe av bedre, eller bare kose deg i sengen med en god bok er en regulerbar seng fra Skjærgaard en investering i økt livskvalitet.

 

Hvordan velger jeg riktig seng?

Skjærgaard justerbar seng leveres som både dobbelt- og enkeltseng. Dersom dere ser etter en seng for 2 personer, har vi regulerbare dobbeltsenger som er store nok til begge. Som her vår største seng  

Det unike her er at madrassene kan bestilles og tilpasses individuelt på hver side av sengen, og alle justeringsmulighetene er kontrollert separat, slik at en kan ligge eller sitte i sengen som en ønsker uten at en forstyrrer naboen. 

Her kan en da velge om en ønsker 2 separate overmadrasser, en på hver side av sengen, eller en hel overmadrass med splitt i hodeenden for individuell regulering, men da med den fordelen at den er hel fra hoften og ned om en ønsker å ligge inntil hverandre uten en glippe mellom overmadrassene. 

Om en skal bruke sengen alene finnes den også som enkeltseng, som for eksempel denne  med alle de samme funksjonene og den samme komfort som du har i dobbeltsengene, men da bare tilpasset en person.
Hvorfor kjøpe regulerbar seng fra Skjærgaard?

Skjærgaard tilbyr elektriske senger i god kvalitet til meget gode priser. Som bare nettbutikk vil våre reduserte kostnader gi deg som kunde fordelene med en meget konkurransedyktig pris på et fantastisk kvalitetsprodukt. I tillegg lar vi deg prøve sengene hjemme i 120 dager. Vi vet at en ikke klarer å finne den ultimate sengen ved å ligge noen minutter i en seng i butikk. 

Derfor ønsker vi at våre kunder skal føle seg trygge på at hos Skjærgaard vil du finne den perfekte sengen for deg. Lykkes en ikke første gang endrer vi den til du blir fornøyd. Det er trygt å kjøpe en justerbar seng på nett fra oss.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.