• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Parasoll

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Slapp av i skyggen av en parasoll

Det er ikke uvanlig å bli slapp og svimmel hvis man blir utsatt for mye sollys. En god parasoll beskytter deg og din familie mot de skadelige UV-strålene fra solen og er derfor et viktig tilskudd til hagen eller terrassen.

En parasoll fra Sparmax gjør det enkelt for deg å ta de anbefalte pausene i skyggen. Slapp av med en god bok eller senk skuldrene vel vitende om at gjestene i hageselskapet ditt får en behagelig pause fra sola.

Slik velger du riktig modell

Det finnes mange ulike type parasoller, og det kan være vanskelig å vite hvilke funksjoner som passer best for deg og ditt bruk. Hos Sparmax kan du velge blant flere stilrene modeller der alle er brukervennlige og gir god beskyttelse. For å velge riktig modell er det verdt å stille seg selv noen spørsmål:

Skal den brukes med et bord?

Dersom du er glad i å invitere til hageselskap og mangler en parasoll som skjermer gjestene fra sola kan du sjekke ut Heaven. Denne parasollen passer perfekt til vår Ibiza hagebar, et lekkert kvadratisk bord med mulighet for å integrere parasoll. Dette er det ideelle møbelet for sosiale sammenkomster utendørs i godt vær!

Hvor stor parasoll ønsker du?

Vår største modell er Sky Tilt på 3.5 meter i diameter. Denne modellen er laget av aluminum og følger med en duk av polyester i en flott gråfarge, også kjent som charcoal. Med stor dekning er du garantert god beskyttelse fra sola!

Sky Tilt følger med en base og et deksel som er produsert for å fungere sammen. Aldri mer vaklende parasoller med dårlige deksler!

Ønsker du å ha mulighet til å tilte parasollen?

Både Sky Tilt og Sky 2 er fleksible parasoller som enkelt kan snurre rundt sin egen akse, samt stilles i ønsket vinkel. En fulljusterbar modell som kan tiltes er praktisk fordi du selv kan lage skyggen du ønsker.

Med 360 graders rotasjon og justerbar høyde kan du enkelt flytte parasollen ettersom solen beveger seg gjennom dagen. Fordi den henges opp fra rammen slipper du også hindring fra en midtpol.


Enkelt å montere og bruke hver dag

Vi er opptatt av at produktene våre skal være enkle å montere og bruke. Ingen av parasollene våre krever verktøy for å montere, og kan settes opp på få minutter. På den måten kan du sette deg i solstolen og slappe av i skyggen med en gang!

Modellene er også svært brukervennlige og enkle å justere. For å regulere og stille inn Sky Tilt og Sky 2 trengs det bare å dreie skrallehåndtaket for å åpne parasollen og skyve den i posisjon.

Levering og tilbehør

Sparmax har rask levering med forventet hjemlevering innen 1-3 dager.

Legg merke til at parasollfoten selges separat som tilbehør. Vår Sky parasollfot i sort er et kvalitetsprodukt laget med HDPE-plast. Denne plasttypen er svært holdbar, værbestandig og lett å ta vare på.

Foten består av fire deler som fylles med vann eller sand, og følger med et transporthåndtak av metall som sikrer enkel flytting når den ikke er i bruk. Til Heaven-parasollen selges en rund fot i sort.

Se vårt store utvalg av hagemøbler og utemøbler!

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.