• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Velg en solid parasoll for god solskjerming

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

God solskjerming gjør livet på uteplassen enda bedre. Velg en parasoll som gir skygge når det trengs og som tåler en norsk sommer med mye vær og vind. 

 

Vi som bor i Norge elsker å være ute i solen når den titter fram, men på de varmeste dagene kan det fort bli ubehagelig i solsteika og behov for skygge under en parasoll.

En god parasoll gir ikke bare skjerming mot varme. Den gir i tillegg viktig beskyttelse mot skadelige UV-stråler.  Og kommer det og en liten skur midt under middagen, kan den skjerme spiseplassen mot regnet også. 

 

Gir solbeskyttelse når du trenger den mest

På den ideelle uteplassen kan du nyte solen når du vil, og slappe av i skyggen når det trengs. Bor du slik at du kan få naturlig skygge fra trær, eller kanskje har en uteplass både på skyggesiden og solsiden av boligen, har du kanskje ikke behovet for ekstra solskjerming. Men det kan jo være praktisk med en parasoll som kan slås opp og ned der du liker deg best på terrassen eller i hagen, for eksempel over spisegruppen eller sofagruppen. Eller kanskje du ønsker en parasoll over kafésettet eller solsengen når du trenger en pause fra solen.

For deg som har uteplass på en balkong eller terrasse hvor solen står på dagen lang, kan en parasoll være helt nødvendig for å nyte sommerdagene i ro og mak på uteplassen.

 

Slik velger du riktig parasoll til uteplassen

Det finnes mange typer parasoller å velge mellom. Et godt tips er å starte med å tenke etter hvilke funksjoner du trenger. 

En parasoll som kan tilte, kan være praktisk for å enkelt styre hvor du vil ha skyggen etterhvert som solen beveger seg gjennom dagen. Vi har både runde og firkantede hengeparasoller som kan titles dit du vil. Du kan snurre disse parasollene rundt sin egen akse, stille dem på ønsket vinkel mot solen og justere høyden. Hengeparasollene henges opp i rammen og dermed slipper du hindringer som en midtpol gjerne skaper. 

Begge modellene er superenkle å justere ved hjelp av et enkelt skrallehhåndtak som åpner parasollen og skyver den i posisjon. 

Tips! Skal parasollen brukes med et bord, er parasollen Heaven midt i blinken. Den passer supert med Ibiza hagebar som er et lekkert kvadratisk bord med åtte barstoler og mulighet for å integrere parasoll. 

 

Hvor stor parasoll trenger du?

Hos SparMax kan du velge mellom flere stilrene modeller. Alle parasollene er brukervennlige og enkle å håndtere, men hvilken størrelse bør du velge?

Noen ganger vil selvfølgelig arealet på uteplassen din være avgjørende for parasollstørrelsen. Ønsker du muligheten for å skjerme en hel sofagruppe mot sol og regn, vil du ha mulighet til å få spiseplassen ute under parasollen, eller er det kun behov for å gi skygge til solsengen eller hagestolen på balkongen? 

Vår største parasoll heter Sky Tilt og er 3,5 meter i diameter. Den er laget av aluminium, og det følger med en mørk grå duk av polyester. Parasollen leveres med en base og et deksel som er produsert for å fungere sammen. Dermed er det slutt på parasoller som vakler og er vanskelige å plassere. 

Alle solparasoller fra SparMax er enkle å montere uten at du trenger verktøy og noen få minutter til monteringen.

 

Frakt og levering av hagemøbler

Alt du kjøper av hagemøbler hos SparMax, leveres rett hjem på døra.

Vårt transportselskap sørger for færrest mulig omlastinger, noe som gir mindre risiko for transportskade og raskere leveringstider.

Du betaler aldri toll eller annet som ikke er inkludert i sluttsummen, og SparMax har fast lav fraktpris hele veien hjem. 

Dersom du foretrekker å se møblene før du kjøper dem, kan du ta turen innom vårt varehus på Hensmoen i Hønefoss. Du kan også handle på nett og hente varene her hvis det passer deg best. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.