• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Seng

Skjærgaard® kvalitetssenger


120 dagers prøvetid

Vi gir deg 120 dagers prøvetid på alle sengene våre!
Hvis du ikke sover fantastisk kan du bytte fasthet eller gjøre endringer gratis.


Prisgaranti

Vi har 30 dagers prisgaranti!
Dersom prisen endrer seg så vil vi oppdatere din pris.


Rask levering

Vi leverer på 1-3 virkedager!
Om ønskelig kan du også booke oppbæring / montering.

SparMax er en eksklusiv forhandler av Skjærgaard® senger

 

Vi er så trygge på at du vil ligge godt i våre Skjærgaard® senger, enten det er en kontinentalseng, regulerbar seng, rammemadrass eller en seng med oppbevaring at vi tilbyr hele 120 dagers fri prøving hjemme. Vi har også flotte sengebenker og sengegavler i vår kolleksjon.

En tommelfingerregel når det kommer til å kjøpe ny seng er at det tar minimum to uker før kroppen din tilpasser seg din nye seng. 

Vi i Sparmax vil at våre kunder skal kjøpe en Skjærgaard® seng de skal sove veldig godt i, og som de skal kunne bruke i mange år. For oss er det viktig at våre kunder får levert en seng i henhold til alle sine forventninger - det skal være trygt å kjøpe på nett hos Sparmax.

Sammen har vi en ambisjon: gjøre luksussenger til allemannseie!

Senger fra Skjærgaard®

Skjærgaard® produserer senger med norsk kvalitet og design basert på lange tradisjoner innenfor produktutvikling og produksjon av norske kvalitetsmøbler. 

Med materialer fra verdens ledende produsenter av fjærer, latex, skum og tekstiler tilbyr vi de beste sengene på markedet til priser alle kan unne seg. 

Vi er så trygge på våre materialutvalg at vi gir deg 25 års garanti mot ramme og fjærbrudd. Vi selger ikke billige senger men vi gir deg mest for pengene i form av pris og kvalitet. 

Mer enn en seng
Sengen er ikke lenger bare et sted vi sover. Det blir mer og mer vanlig å tilbringe mye tid i den deilige sengen. Mange liker å lese eller se på TV, leke eller kose med barna, og det er her mange av oss koser oss med partneren og drikker morgenkaffe i helgene om været er dårlig. Det finnes ikke noe bedre enn å tilbringe hele dagen under dynen med en god bok eller en god film på TV!

Statistikk viser at vi tilbringer så mye som ⅓ av livet i sengen vår. Skjærgaard har derfor viet all oppmerksomhet til å sette sammen de beste sengene med kun de beste komponentene. God søvn er den viktigste forutsetning for at vi mennesker kan fungere som vi skal og kunne yte maksimalt i hverdagen. Søvnmangel eller dårlig kvalitet på søvnen vår kan relateres til sykdom - det er et faktum at det er viktig med nok søvn for at kroppen vår skal fungere optimalt. 
 

Ideen bak Skjærgaard® sine senger

Grunderne bak Skjærgaard® fikk en ide om å gjøre luksussenger og madrasser tilgjengelig for folk flest, ikke bare de som var godt bemidlede. Basert på sine lange erfaringer fra møbelbransjen ville de bruke sin produktkunnskap for å skape de beste sengene på markedet uten at de skulle koste for mye, samtidig som bare det beste av materialer skulle bli brukt. 

Produsert av våre samarbeidspartnere i Europa og kontrollert av vår egne norske ekspert med over 30 års erfaring i bransjen, har vi lykkes med prosjektet. Skjærgaard® produktene er av ypperste kvalitet til riktig pris. Vi har nådd målet om å skape luksussenger for alle. Vi har helt sikkert en seng du bør sove perfekt i hos oss.

 

Nye innovative sengeløsninger

Skjærgaard® har alltid hatt som fokus å være i forkant av utviklingen og  jobbet for å finne nye innovative løsninger. 

Vårt hovedmål er å tilby den absolutt beste sengen til deg og ditt behov, og dermed sørge for at du skal få den absolutt beste søvnen. Skjærgaard® er kjent for sin kombinasjon av materialer med høy kvalitet, tidløse og moderne design og fantastisk liggekomfort. 

 
Riktig pris

Om du ønsker deg noe av det aller beste på markedet men synes prisene er stive andre steder, er sikkert Skjærgaard® stedet du finner det du kikker etter både når det gjelder kvalitet og ikke minst fornuftig pris. Vi har gjort luksussenger til allemannseie, slik at alle skal få muligheten til å nyte vår fantastiske liggekomfort. 

Vår filosofi og vårt tankesett er basert på en verden i konstant endring. Det blir dyrere og dyrere med store butikker og showrom, samtidig som vi har sett at våre kunder ønsker en lettvint handel uten stress, trafikk og lange køer. Derfor har vi laget en eksklusiv nettbutikk, hvor kundene våre kan handle enkelt hjemmefra. Vi ønsker å tilby deg som kunde de beste og mest moderne løsningene for hurtig, enkel og trygg handel på nett. 

Vi har også en fysisk butikk og lager i Hønefoss hvor sengene kan sees og kjennes på om en foretrekker det. Våre servicemedarbeidere vil der også kunne gi deg det beste av veiledning til å finne sengen for akkurat deg.

 
De beste prøveordningene i Norge

Det kan være vanskelig å velge en seng fordi det tar vanligvis minst to uker før kroppen din tilpasser seg. Mange kjenner på noe i løpet av den tiden det tar kroppen å tilpasse seg denne nye sengen, og man kan begynner å lure på om man har valgt riktig.

Tenk da hvordan det er i butikken når du har noen minutter bare på å prøveligge og bestemme deg? Da er det greit at vi i Skjærgaard tilbyr deg å prøve sengen først, og returnere den til oss dersom du ikke er fornøyd. 

Vi tilbyr bransjens tøffeste løfte hvor du kan prøve sengen hjemme hos deg i 120 dager. Er du ikke fornøyd, kan andre madrasser leveres og byttes ut/testes, og finner du ikke det du ser etter kan den returneres til oss. For oss i Skjærgaard er det viktigste at alle våre kunder får levert en seng akkurat i henhold til sine forventninger og ønsker. Det er veldig trygt å kjøpe en seng på nettet hos Skjærgaard. 


Vi har også et stort utvalg av sovesofa. Se det store utvalget her!


Sjekk også ut våre lekre sofasenger her

Seng

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.