• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Kontinentalseng - Luksussenger for allemannseie
Kontinentalseng - Luksussenger for allemannseie
120 dager

120 dagers prøvetid

Vi gir deg 120 dagers prøvetid på alle sengene våre!
Hvis du ikke sover fantastisk kan du bytte fasthet eller gjøre endringer gratis.

Prisgaranti

Prisgaranti

Vi har 30 dagers prisgaranti!
Dersom prisen endrer seg så vil vi oppdatere din pris.

Rask levering

Rask levering

Vi leverer på 1-3 virkedager!
Om ønskelig kan du også booke oppbæring / montering.

Kontinentalseng

Oppbevaringsseng

Regulerbar seng

Rammeseng

Sengebenk

Sengegavl

Madrass Separat

Separat madrass

Overmadrass

Overmadrass

Nattbord

Nattbord

Seng

SparMax er en eksklusiv forhandler av Skjærgaard® seng

 

Vi er så trygge på at du vil ligge godt i våre Skjærgaard®senger, enten det er en kontinentalsengregulerbar seng, rammemadrass eller en seng med oppbevaring at vi tilbyr deg derfor hele 100 dagers fri prøving av sengen hjemme. Vi har også flotte sengebenker og sengegavler i vår kolleksjon.

En tommelfingerregel når det kommer til å kjøpe ny seng, er at det tar minimum to uker før kroppen din tilpasser seg din nye seng, enten det er en kontinentalseng, seng med oppbevaring, regulerbar seng eller en rammemadrass.

Vi i SparMax vil at våre kunder skal kjøpe en Skjærgaard® seng de skal sove veldig godt i, og som de skal kunne bruke i mange år. For oss i Sparmax er det viktig at våre kunder får levert en seng i henhold til alle sine forventninger – det skal være trygt å kjøpe på nett hos Sparmax!

Sammen har vi en ambisjon: gjøre luksussenger til allemannseie!Senger fra Skjærgaard®

Skjærgaard® produserer senger med Norsk kvalitet og design basert på lange tradisjoner innenfor produktutvikling og produksjon av Norske kvalitetsmøbler. Med materialer fra verdens ledende produsenter av fjærer, latex, skum og tekstiler, tilbyr vi de beste sengene på markedet til priser alle kan unne seg. Vi tilbyr senger i flere prisklasser, felles for dem alle er at de alltid er produsert av de beste materialer. Vi er så trygge på våre materialvalg at vi gir deg 25 års garanti mot ramme og fjærbrudd! Vi selger ikke billige senger men vi gir deg mest for pengene i form av pris og kvalitet.

Mer enn en seng

Sengen er ikke lenger bare et sted vi sover. Det blir mer og mer vanlig å tilbringe mye tid i den deilige sengen. Mange liker å lese eller se på tv i sengen, leke eller kose med barna, og det er her mange av oss koser oss med partneren og drikker morgenkaffe i helgene og om været er dårlig: tilbringer hele dagen under dynen med en god bok eller eller en god film på TV.

Nye statistikker viser at vi tilbringer så mye som 1/3 del av livet i sengen vår. Skjærgaard har derfor viet all oppmerksomhet på å sette sammen de beste sengene av kun de beste komponentene.  God søvn er den viktigste forutsetning for at vi mennesker kan fungere som vi skal og kunne  yte maksimalt i hverdagen. Søvnmangel eller dårlig kvalitet på søvnen vår kan relateres til sykdom - det er et faktum at det er viktig med nok søvn for at kroppen vår skal fungere optimalt.

Ideen bak Skjærgaard sine senger

Grunderne bak Skjærgaard fikk en ide om å gjøre luksus senger og madrasser tilgjengelig for folk flest, ikke bare de som var godt bemidlede mennesker blant oss. Basert på sine lange erfaringer fra møbelbransjen ville de bruke sin produktkunnskap for å skape de beste sengene på markedet uten at de skulle koste for mye, samtidig som bare det beste av materialer skulle bli brukt. Produsert av våre samarbeidspartnere i Europa og kontrollert av vår egen Norske ansatt med over 30 års erfaring i bransjen, har vi lykkes med prosjektet. Skjærgaard sengene er av ypperste kvalitet til riktig pris. Vi har nådd utgangspunktet som var å skape Luksussenger for alle. Vi har helt sikkert en seng du bør sove perfekt i hos oss.

Nye innovative sengeløsninger

Skjærgaard alltid hatt som fokus å være i forkant av utviklingen og  jobbet for å finne nye innovative løsninger. 

Vårt hovedmål er alltid å tilby den absolutt beste sengen til deg og ditt behov, og dermed sørge for at du skal få den absolutt beste søvnen. En Skjærgaard seng kjennetegnes av en kombinasjonen av materialer med høy kvalitet, et tidløst design eller en moderne seng, alle med en fantastisk liggekomfort. 

Riktig pris

Om du ønsker deg noe av det aller beste på markedet, en virkelig god seng, men synes prisene er stive andre steder, er sikkert Skjærgaard stedet du finner det du kikker etter både når det gjelder kvalitet og ikke minst fornuftig pris. Vi har gjort luksussenger til allemannseie, slik at alle skal få muligheten til å nyte vår fantastiske liggekomfort. Vi har senger som passer deg.

Vår filosofi og vårt tankesett er basert på en verden i konstant endring. Det blir dyrere og dyrere med store butikker og showrom, samtidig som vi har sett at våre kunder ønsker en lettvint handel uten stress, trafikk og lange køer. Derfor har vi laget en eksklusiv nettbutikk, hvor kundene våre kan handle enkelt hjemmefra. Vi ønsker å tilby deg som kunde de beste og mest moderne løsningene for hurtig, enkel og trygg handel på nett. 

Vi har også en fysisk butikk og lager i Hønefoss hvor sengene kan sees og kjennes på om en foretrekker det. Våre servicemedarbeidere vil der også kunne gi deg det beste av veiledning til å finne sengen for akkurat deg.
De beste prøveordningene i Norge

Det kan være vanskelig å velge en seng. Det tar vanligvis minst to uker før kroppen din tilpasser seg en ny seng. Mange kjenner på noe i løpet av den tiden det tar kroppen å tilpasse seg denne nye sengen, og en begynner å lure på om en har valgt riktig seng. Tenk da hvordan det er i butikken når du har noen minutter bare på å prøveligge og bestemme deg?  Da er det greit at vi i Skjærgaard tilbyr deg å prøve sengen først, og returnere den til oss dersom du ikke er fornøyd. 

Vi  tilbyr senge bransjens tøffeste løfte hvor du kan prøve sengen hjemme hos deg i 120 dager. Er du ikke fornøyd, kan andre madrasser leveres og byttes ut/testet, og finner du ikke det du ser etter kan da sengen returneres til oss. For oss i Skjærgaard er det aller viktigste at alle våre kunder får levert en seng akkurat i henhold til sine forventninger og ønsker. Det er veldig trygt å kjøpe en seng på nettet hos Skjærgaard. 

Vi har også et stort utvalg av sovesofa. Se det store utvalget her!

 

Copyright © 2022 Sparmax AS. All rights reserved.