• check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  1-3 dagers levering

 • check

  Masse for pengene

Hagemøbler

Hagemøbler

Januarsalg - Boblebad, dusjabinett, baderomsmøbler

Velg kategori:

Hagemøbler Spisegruppe Star

Hagemøbler – Spisegrupper

Hagemøbler Sofagruppe

Hagemøbler – Sofagrupper

Hagemøbler Kafésett Living

Hagemøbler – Kafésett

Hagemøbler Solseng

Solsenger

Hagemøbler Putekasse

Putekasser

Hagemøbler Lenestol Itea

Stoler

Utendørs kjøkken

Utendørs kjøkken

Hengekøyer

Hengekøyer

Plantepotter

Plantepotter

Utebelysning

Utebelysning

Populære hagemøbler

 1. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Star Spisegruppe i gråmix rotting m/frostet glass
  Praktisk og trendy spisegruppe med seks stoler, seks fotskamler og et stort spisebord. Les mer under.
  14 495,- Fra 13 300,-
  Kommer på lager: 26.02.2021
 2. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Moonlight Sofagruppe i gråmix rotting
  Moonlight er en modulsofa som kan anvendes på flere måter og etter behov og plass. Du kan kjøpe et av de faste oppsettene, eller selv sette sammen din sofa av modulene som er tilgjengelige, og dermed tilpasse den perfekt til dine ønsker og behov. Moonlight sofagrupper leveres med Cameo Brown som standard tekstil. Andre tekstil farger kan kjøpes i listen over anbefalt tilbehør, sammen med sofa connectors, regntrekk og impregnering.
  16 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 3. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Living Round spisegruppe m/6 stoler i gråmix
  Living Round er en eksklusiv spisegruppe i rund rotting med et stort rundt spisebord. Les mer under.
  17 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 4. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Living kaffesett - To stoler m/puff, natur
  Nydelig kaffesett med to stoler, to puffer og et lite kaffebord. Våre rottingmøbler holder høy kvalitet og tåler både kulde, varme og sol. Rottingmøbler må holdes rene men trenger ikke vedlikehold. Perfekt for deg som vil nyte sommeren og ikke bruke mye tid på vedlikehold.
  8 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 5. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Costa Rica - Recliner ørelappsett i rotting gråmix
  Costa Rica Kaffesett er et nydelig møbel satt sammen av 2 reclainer stoler med puff og et lite kaffebord med bordplate av herdet glass. Dette er det ypperste en får både når det kommer til design og komfort! Her tar en med kvaliteten på TV stolene sine ut i hagen. Costa Rica Kaffesett leveres i Gråmix, Chocolate eller Naturmix kunstrotting. Putetrekkene er vannavvisende og er UV- beskyttet og har en fantastisk myk komfort. Costa Rica: For de som ønsker det aller beste.
  10 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid

HAGEMØBLER

Skap det perfekte uteområdet med nye hagemøbler fra Sparmax

Vi har et stort utvalg av hagemøbler i rotting til gode priser og med god sittekomfort. Vi hjelper deg å finne dine nye utemøbler enten du er på jakt etter romslige hjørnesofaer, spisegrupper med plass til hele storfamilien, eller solstoler til varme sommerdager.

 

Stilrene hagemøbler i rotting

Skap hyggelige og sosiale soner med våre hagemøbler. Vi har spisegrupper og utesofaer i utallige modeller, størrelser og med tilhørende utebord. Du finner raskt roen i de lave lounge-modellene med store, gode hjørner. De komfortable spisegruppene med høye rygger og høyt bord blir det perfekte stedet å samle familien til sene sommermiddager. En spisegruppe med et rundt hagebord skaper også en hyggelig atmosfære. Valgene er mange – finn akkurat de hagemøblene som passer deg og ditt uteområde.

Til lange og late sommerdager er det lite som slår gode og komfortable solsenger. Vi har stilfulle loungestoler i både rotting og aluminium – noe for alle og enhver.

Vi har også komfortable hagestoler og kafésett til hagen eller terrassen. Skap en hyggelig sone med våre reclinerstoler, eller våre stilrene og gode lenestoler. Fullfør det hele med et lite kaffebord.

 

100% vedlikeholdsfrie hagemøbler

Vi vet at det er slitsomt å måtte vedlikeholde hagemøblene. Derfor er våre hagemøbler 100% vedlikeholdsfrie, og er laget av rotting som hverken sprekker opp eller blekes av sollys. Alle rammer er laget av aluminium slik at rammeverket ikke ruster. Dette går ikke ut over sittekomforten – den er helt suveren. Nyt lange somre i hagemøblene år etter år.

 

Våre puter til hagemøbler

Putene til hagemøblene er vannavvisende og har suveren sittekomfort. De er i tillegg UV-beskyttet, avtakbare og kan vaskes på 30 grader. Ønsker man forandring på utemøblene etterhvert kan man bestille ekstra putetrekk i andre farger til flere av våre modeller.

 

Derfor er det lurt med trekk til hagemøbler

Det norske klimaet med mye vær og vind kan være ekstra tøft for hagemøblene. Ta godt vare på møblene dine ved å bruke hagemøbletrekk. Vi har en rekke skreddersydde regntrekk og presenninger til både modulsofaer, putekasser, store, runde og små bord. Trekkene er lette å feste, beskytter godt mot vær og vind, er UV-beskyttende, og er pustende slik at lukt og fukt ikke setter seg i møblene.


Bor du i Danmark og vil købe havemøbler? Du kan finde havemøbler i vores danske butik sparmax.dk.
Bor du i Sverige och vill handla trädgårdsmöbler? Du hittar trädgårdsmöbler i vår svenska butik sparmax.se.

Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.