• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Gjør uteplassen klar med vedlikeholdsfrie hagemøbler i rotting og aluminium

Det skal være avslappende å nyte sommeren utendørs. Velger du hagemøbler i rotting og aluminium, får du flotte, komfortable utemøbler som er så å si vedlikeholdsfrie.
 

Hagemøbler til små og store uteplasser

Når solen titter frem om våren, er det få ting som slår en deilig stund i en lun krok i solveggen med en behagelig hagestol og myke puter. Og kanskje har du plass til en sofagruppe med behagelige og lettstelte hagemøbler i rotting og aluminium, eller en egen spiseplass ute med bord og stoler, klart for hyggelige frokoster og sommerfester. 

For noen er uteplassen begrenset til en liten firkantet balkong, mens andre kan boltre seg i store, frodige hager. Felles for oss alle er at vi gjerne vil gjøre det så hyggelig vi kan på plassen vi har til rådighet. 

SparMax har hagemøbler av god kvalitet og som holder seg flotte år etter år. Hos oss finner du tidløse og elegante utemøbler og tilbehøret som gjør det enkelt å innrede uteplassen og nyte sommeren uansett hvor du bor i Norge.
 

Smarte løsninger til balkong og veranda

Har du begrenset med uteplass på balkongen eller verandaen, kan det være praktisk med møbler som har flere funksjoner. Kombiner for eksempel sitteplass og puteoppbevaring i ett og samme møbel. 

Ta også en kikk på våre kafésett og loungestoler med bord, som passer perfekt på verandaen. 

Har du stoler som kan stables sammen, kan du få plass til en hengestol eller hengekøye når du ønsker det.
 

Utemøbler for hager og store uteplasser

Er du så heldig å ha en stor uteplass eller hage, kan det være fint å møblere og dele opp plassen i flere soner.

Hos SparMax kan du velge mellom en rekke robuste, men elegante hagemøbler i rotting og aluminium. Vi har sofagrupper og spisegrupper som tåler det meste av norsk vær og vind. Med et par solsenger her, og kanskje en hengestol der, kan du både være sosial med familien, eller trekke deg litt vekk for egentid når du trenger det.

Har du også lyst til å flytte kjøkkenet utendørs, finner du kjøkkentralle og utendørs kjøkkeninnredning hos SparMax. 

Sjekk også alt av tilbehøret til uteplassen, slik som parasoller, putekasser og utepotter
 

Design i kombinasjon med komfort

De fleste av oss vil gjerne at utemøblene skal se flotte ut, og samtidig er det viktig at de er komfortable å sitte i. 

Enten du liker hagemøbler i moderne eller klassisk design finner du et godt utvalg av flotte rottingmøbler med aluminiumsrammer hos oss. Alle våre rottingmøbler leveres med tykke puter i kaldskum. De er mellom åtte og 12 cm tykke og er trukket med tekstiler som har god beskyttelse mot falming i sollyset.

Med behagelige terrassemøbler får uteplassen en helt annen verdi enn tidligere. Møblene er like flotte og komfortable som dem vi har inne i stuen. Dermed kan du trygt flytte middagen og kveldskosen utendørs og fortsatt sitte eller ligge like behagelig.
 

Hagemøbler i vedlikeholdsfrie materialer

Våre hagemøbler i rotting og aluminium er laget i gjennomfarget polyetylen-rotting som er UV-behandlet. Dette forhindrer at møblene falmer og fliser seg opp. 

Hagemøblene er værbestandige og produsert av 100 prosent vedlikeholdsfri rotting og 100 prosent rustfrie aluminiumsrammer. De tåler fint å stå ute hele året, noe som er perfekt hvis du ikke har muligheten til å lagre utemøblene inne gjennom vinteren. Når våren kommer, kan du ta dem i bruk med én gang, uten å bruke tid og krefter på male, pusse eller olje møblene. 

Putene er laget av tekstilet Olefin, der hver tråd er spesialbehandlet før tekstilet blir til. De er svært slitesterke, motstandsdyktige mot flekker, tåler fukt og tørker raskt. Selv om putene er ferdig impregnert, anbefales det å impregnere dem omtrent hvert andre år. Trekket er for øvrig vaskbart. 
 

Velg kvalitet når du kjøper utemøbler

Det er i dag mange aktører som selger hagemøbler i kunstrotting, og utvalget varierer mye både når det kommer til kvalitet og pris. Mye ser likt ut, og det kan være vanskelig å skille kvalitetsproduktene fra de billigere variantene, men det er ting du kan sjekke før du kjøper hagemøbler i rotting:

 • Rammen på møbelet bør være solid og stabil, og materialet bør være rustfritt. 
 • Undersøk om rottingen er UV-beskyttet. Utemøbler uten beskyttelse, falmer og sprekker opp etter kort tid.
 • Jo tettere flettingen på rottingen er, desto høyere kvalitet og lengre varighet har møbelet.
 • Tekstilene som brukes på puter og trekk, skal være av god kvalitet, slik som Olefin. Sjekk at tekstilene tåler regn og motstår falming i solen. 

 
Vi vil at du skal kunne bruke hagemøblene dine år etter år, og derfor er kvalitet like viktig for oss som for deg.
 

Garanti på våre alle våre hagemøbler

Våre møbler i kunstrotting er perfekte for den norske sommeren. Hagemøblene tåler mye og har lang levetid. Vi er så sikre på at møblene dine vil holde seg godt at vi gir deg Norges beste garanti for hagemøbler og utemøbler. 

Når du kjøper hagemøbler fra oss, får du 10 års garanti på glass, rotting og aluminiumsrammer, og to års garanti på regntrekk og putetrekk. Det skal nemlig være trygt å kjøpe hagemøbler hos SparMax, og du skal slippe å bekymre deg over at de går i stykker. 

Selv om våre hagemøbler er vedlikeholdsfrie, er det greit å rengjøre dem litt før sesongen slik at de holder seg pene og får så lang levetid som mulig. Spyl møblene med rent vann, og bruk en myk børste der det er nødvendig. Dekk gjerne til med et overtrekk når hagemøblene ikke er i bruk. 
 

Frakt og levering

For oss er kunden viktigst, og vi vil at du skal være fornøyd med hele reisen – fra nettkjøpet til produktet står ferdig montert på terrassen din. Når du kjøper terrassemøblene dine hos oss, får du dem derfor levert på døra. Vi har valgt Bring som vårt transportselskap fordi vi føler oss trygge på at de sørger for en trygg og god transport fra oss og hjem til deg. Bring satser på færrest mulig omlastinger. Det betyr mindre risiko for transportskade, og du får de etterlengtede hagemøblene raskere levert

Dersom du foretrekker å se møblene før du kjøper dem, kan du ta turen innom vårt varehus på Hensmoen i Hønefoss. Du kan også handle på nett og hente varene der hvis det passer deg best. 
 


 

Bor du i Danmark og vil købe havemøbler? Du kan finde havemøbler i vores danske butik sparmax.dk.
Bor du i Sverige och vill handla trädgårdsmöbler? Du hittar trädgårdsmöbler i vår svenska butik sparmax.se.

Hagemøbler

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.