• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers levering på lagervarer

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Hagemøbler

Hagemøbler

Velg kategori:

Hagemøbler Spisegruppe

Hagemøbler – Spisegrupper

Hagemøbler Sofagruppe

Hagemøbler – Sofagrupper

Hagemøbler Kaffesett

Hagemøbler – Kafésett

Hagemøbler Solsenger

Solsenger

Hagemøbler Putekasse

Putekasser

Hagemøbler Lenestol Itea

Stoler

Utendørs kjøkken

Utendørs kjøkken

Hengekøyer

Hengekøyer

Plantepotter

Plantepotter

Utebelysning

Utebelysning


Nyhet! Jamaica hagemøbler i aluminium

Populære hagemøbler

 1. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Costa Rica - Recliner ørelappsett i rotting gråmix
  Costa Rica Kaffesett er et nydelig møbel satt sammen av 2 reclainer stoler med puff og et lite kaffebord med bordplate av herdet glass. Dette er det ypperste en får både når det kommer til design og komfort! Her tar en med kvaliteten på TV stolene sine ut i hagen. Costa Rica Kaffesett leveres i Gråmix, Chocolate eller Naturmix kunstrotting. Putetrekkene er vannavvisende og er UV- beskyttet og har en fantastisk myk komfort. Costa Rica: For de som ønsker det aller beste.
  Rating:
  100 % of 100
  13 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 2. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Mallorca venstrevendt sofagruppe i gråmix rotting
  Mallorca hjørnesofa med bord er en sofagruppe som egner seg godt til lange late dager i solen. De høye ryggene gir optimal støtte og komfort, og sammen med gode sitteputer gir det en komfort en sitter godt i time etter time.Det høye bordet er perfekt til å spise ved. Mallorca er et møbel perfekt for sene sommernetter sammen med familie og venner. Putene er vannavvisende og er dermed godt egent for en Norske sommer. Sofabordet kommer med plate av herdet glass. Mallorca fås med gråmix eller sort rotting, putetrekk er lysgrå i begge utførelser.
  Rating:
  100 % of 100
  13 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 3. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  San Juan - Hjørnesofa og bord i rotting

  San Juan er en komplett spisegruppe med en romslig hjørnesofa og et stort spisebord med herdet glassplate. Høyden på bordet er perfekt tilpasset for å kunne spise, og sammen med de ekstra høye ryggene er dette en sofa en sitter meget godt i. San Juan kan enkelt speilvendes, da den leveres med 2 x 2 seter, hjørne og en enkel modul. Denne smarte løsningen gjør at du selv velger hvilken side du ønsker skal være lang eller kort. Lenestol eller reclinerstol m/puff kan kjøpes til i samme design.

  Rating:
  87 % of 100
  15 995,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 4. Illustrasjonsbilde! Møbelet vi har er i SORT halvblankt.
  Moonlight Sofagruppe i gråmix rotting
  Moonlight er en modulsofa som kan anvendes på flere måter og etter behov og plass. Du kan kjøpe et av de faste oppsettene, eller selv sette sammen din sofa av modulene som er tilgjengelige, og dermed tilpasse den perfekt til dine ønsker og behov. Moonlight sofagrupper leveres med Cameo Brown som standard tekstil. Andre tekstil farger kan kjøpes i listen over anbefalt tilbehør, sammen med sofa connectors, regntrekk og impregnering.
  Rating:
  100 % of 100
  17 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 5. To solsenger i gråmix rotting med et bord mellom seg med glassplate. Det er fine puter i en brun kaffe farge. Solsengene står ute ved et svømmebasseng og det står en kaffekanne med en kopp og det ligger et blad og noen solbriller på den ene solsengen. Sp
  Sun Daybed med to solsenger og bord i gråmix rotting

  Sun Daybed sett er en pakke bestående av 2 solsenger og et kaffe bord. Dette er det ypperste av kvalitet med gjennomfarget rotting (dvs.forhindrer falming og sprekking/flising av rottingen) og solide aluminiumsrammer. Denne kombinasjonen gjør at du har et vedlikeholdsfritt utemøbel som vil se nytt ut år etter år. Sun Daybed kommer med Cameo Brown som standard, andre tekstil farger kan kjøpes i listen over anbefalt tilbehør, sammen med sofa connectors, regntrekk og impregnering.

  Rating:
  100 % of 100
  8 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid

HAGEMØBLER

Skap det perfekte uteområdet med nye hagemøbler fra Sparmax

Vi har et stort utvalg av hagemøbler i rotting til gode priser og med god sittekomfort. Vi hjelper deg å finne dine nye utemøbler enten du er på jakt etter romslige hjørnesofaer, spisegrupper med plass til hele storfamilien, eller solstoler til varme sommerdager.

 

Stilrene hagemøbler i rotting

Skap hyggelige og sosiale soner med våre hagemøbler. Vi har spisegrupper og utesofaer i utallige modeller, størrelser og med tilhørende utebord. Du finner raskt roen i de lave lounge-modellene med store, gode hjørner. De komfortable spisegruppene med høye rygger og høyt bord blir det perfekte stedet å samle familien til sene sommermiddager. En spisegruppe med et rundt hagebord skaper også en hyggelig atmosfære. Valgene er mange – finn akkurat de hagemøblene som passer deg og ditt uteområde.

Til lange og late sommerdager er det lite som slår gode og komfortable solsenger. Vi har stilfulle loungestoler i både rotting og aluminium – noe for alle og enhver.

Vi har også komfortable hagestoler og kafésett til hagen eller terrassen. Skap en hyggelig sone med våre reclinerstoler, eller våre stilrene og gode lenestoler. Fullfør det hele med et lite kaffebord.

 

100% vedlikeholdsfrie hagemøbler

Vi vet at det er slitsomt å måtte vedlikeholde hagemøblene. Derfor er våre hagemøbler 100% vedlikeholdsfrie, og er laget av rotting som hverken sprekker opp eller blekes av sollys. Alle rammer er laget av aluminium slik at rammeverket ikke ruster. Dette går ikke ut over sittekomforten – den er helt suveren. Nyt lange somre i hagemøblene år etter år.

 

Våre puter til hagemøbler

Putene til hagemøblene er vannavvisende og har suveren sittekomfort. De er i tillegg UV-beskyttet, avtakbare og kan vaskes på 30 grader. Ønsker man forandring på utemøblene etterhvert kan man bestille ekstra putetrekk i andre farger til flere av våre modeller.

 

Derfor er det lurt med trekk til hagemøbler

Det norske klimaet med mye vær og vind kan være ekstra tøft for hagemøblene. Ta godt vare på møblene dine ved å bruke hagemøbletrekk. Vi har en rekke skreddersydde regntrekk og presenninger til både modulsofaer, putekasser, store, runde og små bord. Trekkene er lette å feste, beskytter godt mot vær og vind, er UV-beskyttende, og er pustende slik at lukt og fukt ikke setter seg i møblene.


Bor du i Danmark og vil købe havemøbler? Du kan finde havemøbler i vores danske butik sparmax.dk.
Bor du i Sverige och vill handla trädgårdsmöbler? Du hittar trädgårdsmöbler i vår svenska butik sparmax.se.

Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.