• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Flott og vegghengt WC

7 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. GROHE Bau Porselen Vegghengt WC
  GROHE Bau Porselen Vegghengt WC

  I GROHE Bau Porselen veggmontert toalett møter slank, enkel og tidløs stil kantløs teknologi som gjør det enkelt å holde det rent. GROHE Bau Porselen veggmontert toalett med skjult sisterne, kantløs teknologi, sanitærporselen, Alpinhvit, spylevolum 6/3 l

  Rating:
  100%
  1 199,-
  På lager 1-3 dager leveringstid

7 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Enten du ser etter et komplett vegghengt WC, eller er på jakt etter en cisterne, trykkplate, toalettsete eller lokk, finner du det hos Sparmax. Alle våre toaletter er fra det tyske kvalitetsmerket Grohe.

 

På jakt etter det optimale toalettet til ditt bad? Når det kommer til valg av WC, er det avgjørende å finne en balanse mellom funksjonalitet, stil og praktiske hensyn. Hos Sparmax forstår vi viktigheten av et velutstyrt baderom, og vårt utvalg av toaletter gir deg ikke bare essensiell komfort, men også estetisk appell.

 

Alt du trenger til ditt nye wc

Planlegger du en større oppussing av badet? Eller kanskje toalettet ditt trenger en oppgradering? Da er det god grunn til å velge riktig WC som både passer inn på badet ditt, men som også er godt å sitte på. 

Et vegghengt WC er ikke bare det du ser av doskål, sete og lokk. Det er en sammensatt enhet hvor hver del spiller sin rolle for å sikre god funksjonalitet og estetikk. 

Et vegghengt toalett, består disse av fire hovedkomponenter:

 • Cisterne
 • Trykkplate
 • Toalettskål
 • Toalettsete med lokk

 

Cisternen styrer vannstrømmen og sikrer en effektiv skylling. Samtidig gir trykkplaten et visuelt uttrykk og fungerer som grensesnittet mellom brukeren og toalettsystemet. 

Toalettskålen, designet for komfort og optimal rengjøring, på, under og rundt. 

Setet bør være godt å sitte på og fullføre det helhetlige designet. 

Det er med andre ord flere ting du skal ta stilling til når du skal ha et nytt WC. Men heldigvis for deg kan vi hos Sparmax hjelpe deg med å navigere i dette, slik at du får alle delene du trenger til ditt nye toalett. 

 

Fordelene med et vegghengt toalett

Vegghengte vannklosett har for lengst etablert seg som standardvalget ved både nybygg og rehabilitering av bad. Populariteten skyldes ikke bare den moderne estetikken, men også praktiske fordeler. Her er tre av fordeler ved vegghengt WC:

1. Enklere rengjøring av wc

Vegghengte toaletter eliminerer gulvplassen under skålen, hvilket gjør renholdet enklere å gjennomføre. Siden det ikke er en fot på toalettet som er skrudd fast i gulvet, er det lettere å støvsuge og vaske gulvet under toalettskålen. Rengjøring kan dermed bli litt mindre tungvint, og det blir lettere å holde baderommet friskt og ryddig. 

 

2. Plassbesparende design

Vegghengte toaletter fyller mindre visuelt, og skaper et inntrykk av et romsligere baderom. Den svevende effekten gir en luftig atmosfære, spesielt i mindre rom. Du kan derfor skape et veldig rent og minimalistisk utseende med et vegghengt toalett. Foretrekker du et moderne bad, kan det være et opplagt valg.

 

3. Fleksibilitet med deler som kan byttes

Med et vegghengt WC har du som regel også muligheten til å bytte ut toalettskålen uten å måtte erstatte hele sisternen, forutsatt at du holder deg til samme produsent. Denne kostnadseffektive muligheten gir rom for tilpasning til akkurat ditt bad.

 

Velg flotte vegghengte toalett fra Grohe

Badet ditt skal være et fint sted å være. Mellom toalettbesøk, dusjing og tannpuss er det et rom man typisk tilbringer lang tid i. Toalettet i seg selv har selvfølgelig sin praktiske funksjon, men det kan faktisk også bidra estetisk til badet. Det er derfor ikke uviktig at du har et WC som både er godt å sitte på, pent og som går godt sammen med resten av baderomsinnredningen din. 

Et nytt vegghengt toalett kan være både stilig og slitesterk. En elegant og tidløs løsning fra Grohe er enkel å kombinere med annet VVS-inventar på badet ditt, både blandebatterier og baderomsmøbler

 

Kjøp ditt nye Grohe-WC hos Sparmax

Det tyske merket Grohe er spesielt kjent for sitt brede utvalg av VVS-løsninger, og er banebrytende innen baderomsdesign. Med fokus på innovative funksjoner, bringer Grohe en revolusjonerende opplevelse til ditt baderom – fra avanserte spylesystemer til energieffektive løsninger.

Tidløst design er en signaturstyrke for Grohe, og hvert toalett er nøye utformet for å kombinere estetikk med praktisk anvendelighet. Det tidløse utseendet gir ikke bare ditt baderom et elegant preg, men sikrer også at Grohe-toaletter forblir stilfulle gjennom tidene. Du kan utforske alle våre produkter fra Grohe her.

 

Bør jeg velge et vegghengt WC eller et gulvstående toalett?

Dersom du skal bytte ut ditt nåværende WC, er det flere faktorer å vurdere. Skal du kun bytte ut toalettskålen, altså porselenet, er det best å velge en tilsvarende løsning som du allerede har.. 

Har du et gulvstående wc, er det mindre arbeid og koster mindre å sette inn et nytt gulvstående toalett. Og har du et vegghengt WC, bør du gå for et nytt vegghengt vannklosett. Grunnen til dette er plasseringen av avløpet som vil være avgjørende for valg av Wc. På samme måte spiller din innebygde cisterne også en rolle. Hvis du har en eldre cisterne, begrenser det vanligvis mulighetene dine.

Skal du renovere hele badet, har du mer frie tøyler. Da kan du så klart bytte ut det gamle gulvstående toalettet med et moderne og lekkert vegghengt WC. Det er selvsagt fordeler med begge løsningene, men i dag er et vegghengt toalett det mest populære valget. 

 

Kan jeg sette opp toalettet selv?

Vi i Sparmax anbefaler proff hjelp ved oppsett av vegghengt WC. 

Sparmax er direkteimportør av produktene vi selger i Norge, og vi kutter mellomleddene. Dette gir en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.