• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Massasjedusj med badekar

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Hvorfor velge mellom enten dusj eller badekar når du kan få plass til begge deler på badet ditt. Unn deg litt ekstra luksus i hverdagen og velg en massasjedusj med badekar fra Sparmax.

 

En massasjedusj med badekar kombinerer det beste av velvære i en travel hverdag.

Her kan du ta en rask morgendusj eller nyte massasjedusjen etter en hektisk arbeidsdag og trening. Og ønsker du virkelig å slappe av, kan du senke deg ned i badekaret for en god avspenning. Det blir ikke mye bedre! 

 

Massasjedusj med badekar i ulike størrelser

Sparmax har massasjedusjer med badekar i både små og store varianter, og kar med forskjellig badedybde.

Noen er laget for plassering i et hjørne, andre kan stå både langs en rett vegg og i baderomshjørnet. Pass bare på at du har nok høyde til taket. Alle våre badekar med massasjedusj har en høyde på 215 cm. I tillegg trenger du minimum fem cm ekstra for montering av dusjen.

 

Baderomsgulv uten søl og vannskader

Har du et gammelt bad, eller er usikker på om baderomsgulvet er helt tett, er et badekar med massasjedusj en smart løsning. Dusjbadekar er også ypperlig for barnefamilier. Her kan ungene bade og kose seg uten at du trenger å bekymre deg for søl og vannsprut.

Uten fare for vannskader, har du også et bad som holder seg fint lengre, og du kan selge boligen uten å være redd for at den nye eieren kommer med klager på vannskader i etterkant. 

Dusjkabinettet gjør også sitt til at det blir mindre damp og vann i baderommet generelt. 

 

Hvordan fungerer en massasjedusj?

En massasjedusj har integrerte massasjedyser som sørger for vannmassasje. Her brukes vanntrykket du har hjemme som utgangspunkt for massasjen og helt uten eksterne pumper eller andre elektroniske komponenter i dusjen.

Våre badekar med massasjedusjer har seks dyser som gir deilig massasje av rygg og skuldre. Enkelte modeller gir også massasje av føttene. Det varme vannet fra dysene er godt mot spente muskler etter jobb eller trening. Alle dusjene har sitteplass slik at du virkelig kan slappe av mens du får massasje.

Badekarene med massasjedusj fra Sparmax kan også brukes både som et vanlig dusjkabinett. Våre løsninger har både hånddusj med regulerbar stang og troperegn. 

 

Forskjellen på massasjedusj og steamdusj

I tillegg til våre badekar med massasjedusj har vi også steamdusj kombinert med boblebad. Både steamdusjen og massasjedusjen har funksjoner som gir ekstra velvære i dusjen. Men de to variantene pleier kroppen på ulike måter. 

En massasjedusj gir målrettet massasje ved hjelp av vannstråler rett på typisk ømme punkter på rygg og skuldre, ofte i kombinasjon med fotmassasje. 

Steamdusjer tilbyr en annen type opplevelse ved å produsere damp som fyller kabinen. Dette gir en spa-lignende atmosfære som åpner porene i huden og fremmer avslapning lenge etter at dusjen er over. I en dampdusj er temperaturen mellom 35 og 55°C med nesten 100 % luftfuktighet. 

 

Massasjedusj med badekar i herdet glass og sanitærakryl

Badekardelen på alle våre modeller er i sanitærakryl som er godt å både stå og sitte på. Det holder også godt på varmen. Sanitærakryl er uten porer, noe som gjør skitt og urenheter ikke fester seg så lett og er enkelt å vaske bort. I tillegg er materialet svært motstandsdyktig mot flekker og riper. 

Dusjveggene er laget i herdet glass som er robust og sterkt slik at det motstår høye temperaturer og trykk. Våre massasjedusjer med badekar kommer også med forskjellig glassfarge på bakveggen, både hvit, grå og sort. Dusjveggene i front er klare eller grå. Her vil du finne en modell som passer ditt bad.

Aluminium brukes ofte i rammer på grunn av dets holdbarhet og korrosjonsbestandighet. Dette materialet gir i tillegg en moderne estetikk som mange husstander foretrekker.

 

Trygge termostatstyrte dusjbatteri

Alle våre massasjedusjer med badekar har termostatstyrt dusjbatteri. Denne typen dusjbatteri sikrer kontroll på temperaturen og forhindrer plutselige temperaturendringer. 

Blandebatteriene er av høyeste kvalitet og alle har skoldesperre/barnesikring. Nyt dusjen eller badet med en vanntemperatur tilpasset akkurat dine ønsker. Du stiller enkelt inn riktig temperatur på vannet på den termostatstyrte blanderen slik at temperaturen holder seg jevn selv om andre i huset tapper vann fra andre kraner. 

Det termostatstyrte blandebatteriet justerer også temperaturen automatisk etter temperatursvingninger i rørnettet.

 

Valg av badekar med massasjedusj

Når du skal velge en massasjedusj med badekar, bør du tenke på plasseringen på badet ditt. Mål området nøye og sørg for at det er tilstrekkelig plass og riktig rørlegging. 

De aller fleste av våre badekar med massasjedusj er uten strøm, men modeller med eksempelvis bluetooth og taklampe krever nødvendigvis tilkobling til strøm. 

Våre massasjedusjer har forskjellige tilleggsfunksjoner, så sjekk produktbeskrivelsen før du bestemmer deg for hvilken dusj du vil ha. Tilleggsfunksjoner kan være: 

 • innebygde høyttalere med bluetooth
 • lys
 • dusjhyller
 • styringspanel
 • fotmassasje

 

Prisgunstig massasjedusj med badekar fra Sparmax

Sparmax er direkteimportør av alle massasjedusjer med badekar vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene som merkes i kvalitet og på pris.

I tillegg til massasjedusjer med badekar, har vi andre gode dusjløsninger og forskjellige badekar tilgjengelig.

Varer vi har på lager, har svært kort leveringstid. Som regel vil det da ta kun 1-3 dager før du har varene på døren. Du kan bestille montering ved kjøp av badekar med massasjedusj, og da vil frakten inngå i prisen. Tilkobling til vann og avløp, bør helst gjøres av en rørlegger.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.