• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Seng med oppbevaring 80x200 cm

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

I en mindre bolig med begrenset plass til oppbevaring, kan vår minste seng med oppbevaring på 80x200 cm kan være den perfekte løsningen for deg som ønsker å utnytte arealet på best mulig måte. 

 

Velger du en Skjærgaard® Comfort seng med oppbevaring på 80x200 cm, får du en magasinseng hvor du enkelt og effektivt skaper mer oppbevaringsplass uten å måtte gå på kompromiss med design eller funksjonalitet. I denne sengen vil du sove godt natten gjennom.

 

Enkeltseng for liten leilighet eller på gjesterom

En enkeltsengseng på 80x200 med oppbevaringsplass er et smart valg for å maksimere hvert kvadratmeter. En slik praktisk seng kan være spesielt nyttig for deg som bor i en liten leilighet hvor plassen må utnyttes så godt som mulig. Det kan også være en god løsning for barnerom eller gjesterom, der det er behov for ekstra lagringsplass.

 

Praktisk seng med oppbevaring på 80x200 cm

Senger med oppbevaring under madrassen er en smart løsning for å spare plass og holde ting organisert. Løft opp lokket og du har straks god oversikt over tingene dine. Den integrerte oppbevaringsplassen gir deg enkel tilgang til tingene dine uten at de synes. 

For å maksimere bruken av oppbevaringsplassen under sengen, kan du lagre både klær og sengetøy, eller andre ting du trenger i hverdagen. Du kan også bruke oppbevaringsbokser med lokk. Sorter tingene i kategori og merk lokket på hver kasse for å enkelt finne det du trenger, når du trenger det. Dette vil bidra til å holde orden i oppbevaringsrommet og gjøre det enklere å holde oversikt over tingene dine.

 

Enkelt å komme til oppbevaringen i sengen

Denne sengen har en praktisk oppbevaringsløsning som er enkel å bruke. Med sterke fjærer er det lett for alle å vippe opp madrassen og få tilgang til oppbevaringsplassen under uten å anstrenge seg. Våre senger med oppbevaring i størrelsen 80x200 cm åpnes og lukkes fra siden.  

 

Madrass av god kvalitet

Skjærgaard® Comfort seng med oppbevaringsplass har 7-sone Therapy® pocketfjæring i den 26 cm tykke hovedmadrassen. Med soneinndeling av pocketfjærene, gir madrassen optimal støtte og komfort ved å være mykere i områdene der skuldrene og hoftene treffer, og fastere der midjen og korsrygg treffer madrassen når du sover.

Skjærgaard® Comfort seng med oppbevaringsplass gir også valgmuligheten til å velge hovedmadrass etter hva slags fasthet du foretrekker: Medium, fast eller ekstra fast. 

Skjærgaard® Comfort-sengene fra Sparmax kommer med en TigerTouch overmadrass som standard. Det er imidlertid mulig å velge en annen overmadrass mot et ekstra gebyr. 

 

Våre størrelser på senger med oppbevaring

Sparmax tilbyr et bredt utvalg av senger med oppbevaring i ulike størrelser. Du kan velge mellom senger i størrelsene:

 • 80x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm
 • 180x210 cm

 

Stilrene senger for alle soverom

Våre senger med oppbevaring har en stil og kommer i fem farger som passer på stort sett alle soverom. Velg mellom de tidløse fargene sand, beige, mørk blå, lys grå og antrasitt. Sengen har 10 cm bein, enten i aluminium eller tre i sort eller natur og som du enkelt skrur på selv.

I tillegg har Sparmax elegante sengegavler som matcher sengene i forskjellige størrelser. Hvis du ønsker enda mer oppbevaringsplass på soverommet ditt, kan du også bestille en sengebenk i samme farge som sengen din. Sparmax har alt du trenger for å skape en funksjonell og stilren soveromsløsning.

 

Smart oppbevaring på barnerom og gjesterom

En seng med oppbevaring er en perfekt måte å holde orden på barnerommet. Med en integrert oppbevaringsløsning kan barnet enkelt få tilgang til sine ting uten at det tar verdifull plass som de kan leke på. Under sengen kan man pakke klær, leker og andre ting som er lett tilgjengelig for barnet. Dette rommet under sengen kan også brukes til å lagre sesongbaserte klær og leker som ikke er i daglig bruk. 

Gjesterom er ofte små i størrelse og blir brukt til flere ting enn bare gjester. Det kan være husets hjemmekontor, syrom, lekerom eller roterom. For å hindre at rommet blir akkurat det siste, kan en seng med oppbevaring på 80x200 cm være perfekt. 

 

Når bør jeg kjøpe ny seng?

Med jevnlig støvsuging av madrasser og tekstiler, holder din nye seng i mange år. På din seng med oppbevaringsplass kan trekket på overmadrassen tas av og vaskes i maskin på 60 grader. 

Mange lurer på når tiden er inne for å skifte ut sin gamle seng. Ekspertene anbefaler ofte ny seng etter 10-15 år, eller når du kjenner at den ikke er god å ligge på mer. Overmadrassen bør uansett skiftes ut hvert femte år. 

Alle senger og overmadrasser fra Skjærgaard® er sertifisert med Oeko-tex® standard, som garanterer at produktene er svært allergivennlige.

 

Levering av din nye seng med oppbevaring 80x200 cm fra Skjærgaard®

Sparmax tilbyr kort leveringstid og gode fraktordninger. Hvis sengen du ønsker deg er på lager, kan du få den levert på døra innen 1-3 dager. Du kan også bestille montering når du kjøper sengen. Prisene på montering er faste og inkluderer frakt.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.