• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Pynt opp uteplassen med fine utepotter

13 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

13 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Store og små blomsterpotter med grønne vekster, vakre blomster, tomater eller urter, må til for å få en hyggelig uteplass. Vekster i utepotter er heller ikke så utsatt for brunsnegler og andre skadedyr, og du slipper å luke!


Utepotter er flott når du vil pynte opp litt på uteplassen din. Ikke bare er de perfekte å plante blomster i, de er også skikkelig dekorative i seg selv. En stor fordel med potter er at de er enkle å flytte rundt på enten du har hage eller balkong. Det betyr at du kan flytte blomsterpottene til områder der det er optimalt med skygge eller sol - alt etter hvor de ulike plantene trives best.

 

Pynt opp med store og små utepotter

Hos SparMax finner du et stort utvalg av både moderne og klassiske blomsterpotter, samt blomsterkasser som tåler å stå ute. Våre utepotter i fiberclay fås i flere design og størrelser. Satt i kombinasjon, kan pottene binde de ulike delene av hagen sammen. 

Vi har også et utvalg flotte potter i kunstrotting som passer godt sammen med sofagrupper og andre hagemøbler i rotting og aluminium fra Sparmax. Fyll blomsterpottene med busker, planter og fargerike blomster og lag en oase på verandaen eller uteplassen, til stor glede for mennesker, humler og bier. 

 

Utepotter til blomster, grønnsaker eller små trær

Du tenker kanskje at blomsterpotter og store krukker til å ha utendørs først og fremst egner seg til å plante blomster i. Utepotter er imidlertid også et ypperlig valg dersom du vil komme i gang med din egen kjøkkenhage. Mange grønnsaker, som blant annet tomater, salat, paprika, chili, poteter, løk og rabarbra, egner seg for dyrking i krukker. Så gjerne frø inne først, og sett plantene ut i blomsterpotte når de er blitt sterke nok og det er sommerlige temperaturer. Når du bruker potter som kjøkkenhage, er det viktig å sørge for god drenering i pottene. Legg derfor lecakuler og fiberduk i bunn. 

 

Flytt kjøkkenhagen rundt

En stor fordel med å anlegge kjøkkenhagen i en potte, er at den er lett å flytte rundt. Det betyr at du kan utnytte været til grønnsakenes beste og flytte eksempelvis tomatplantene etter der solen skinner mest. 

Tips: Har du et lite brett med hjul å sette de største utepottene på, er det enkelt å skyve dem rundt.. Anlegg også din egen urtehage i blomsterpotter, så har du alltid fersk gressløk, timian, sitronmelisse og/eller mynte for hånden. Husk også at store utepotter egner seg til små trær, slik som oliventrær og appelsintrær. 

 

Værbestandige blomsterpotter

Norge er et land med mye vær, så når du skal kjøpe produkter som skal stå ute, er det viktig å tenke på materialvalget. Utepotter som tåler frost, sol og regn er et must hvis du skal ha glede av pottene i lang tid. 

Våre kolleksjoner av blomsterpotter og blomsterkasser til uteplassen, er laget i hardføre og robuste materialer som vedlikeholdsfri rotting og fiberclay. 

 

Kvalitet på alle våre produkter

Hos SparMax har vi fokus på kvalitet. Vi vil at du skal føle deg trygg på at produktene du kjøper, holder seg fine og varer i mange år fremover. Vi følger kjøpsloven, og det betyr at du som kunde har rett til å få varen kostnadsfritt reparert eller erstattet dersom krukken du kjøper har feil eller skulle være ødelagt. Dersom dette er tilfellet, sier du skriftlig i fra til SparMax via e-post så fort du kan. Servicegarantien begrenses til feil det informeres om innen 24 måneder etter varens leveringsdato fra SparMax. 

 

Frakt og levering

Vi tilbyr fast lavpris på frakt av våre varer. For oss er det viktig at våre kunder er fornøyde med hele reisen - fra nettkjøpet til produktet leveres på døren. Vårt transportselskap fokuserer på trygg og god transport og satser på færrest mulig omlastinger. Det betyr at risikoen for transportskader minimeres og at leveringstiden blir kortere.Er du på jakt etter noe å ha i de flotte pottene vi selger? Vi anbefaler blomsterløk fra Hageglede.no

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.