• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Utepotter

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Frisk opp hagen med utepotter

Utepotter kan være nydelige detaljer i alle uterom. I hagen kan de skape en rød tråd mellom alle ulike planter, på verandaen kan de skape et skikkelig statement-uttrykk og på balkongen kan de være praktiske dersom du ikke har plass til et bed.

En annen fordel med å plante i potter er at de er enkle å flytte rundt, slik at plantene kan få optimalt med skygge og sol etter behov. Er det en ekstra varm sommer kan det være noen av plantene som foretrekker en pause i skyggen i ny og ne.

Hos SparMax har vi et stort utvalg av flotte og klassiske potter i høy kvalitet, uten at det koster skjorta. Vi følger trendene, slik at ditt uterom alltid kan være med i tidene. Enten du er ute etter små eller store utepotter har vi noe for deg.

Forleng levetiden til plantene med potter

Potter kan også gjøre det mulig for deg å dra naturen inn i huset, uten å få med jord og møkk på kjøpet. Mange planter kan trives godt utendørs i sommerhalvåret, men overlever ikke å stå ute gjennom den norske vinteren. Da er en hagepotte perfekt, slik at du kan sette planten innendørs når kulda kommer. Man kan rett og slett forlenge levetiden til plantene!


Perfekt for grønnsakshagen

Ønsker du å komme i gang med din egen kjøkkenhage? Da kan dyrking i potter være et godt sted å starte! Det er mange grønnsaker som egner seg godt for dyrking i potter, som for eksempel tomater, salat, paprika, chilli, poteter, løk og rabarbra.

Begynn med å så frøene innendørs først. Når plantene har blitt store og sterke nok – og det er varmt nok i været – kan de flyttes ut og få nye hjem i utepotter. Det er viktig med god drenering i pottene, så legg gjerne lecakuler og fiberduk i bunn. Store potter er også lettere å håndtere, da de ikke må vannes like ofte som små potter.

Dyrking i potter gir deg ekstra god kontroll over forholdene, da du enkelt kan ta de med innendørs om nattefrosten plutselig skulle finne på å komme tilbake igjen. Med de norske værforholdene vet man jo aldri helt hva man kan forvente!

Spiselige planter trives også best i solrike forhold, så sørg for at du plasserer potten på et sted som får nok sollys. I tillegg trenger plantene næring i form av gjødsel, og i vekstsesongen vil de ha behov for mye av dette. Du kan enten bruke langtidsvirkende pellets-gjødsel eller flytende gjødsel hver gang du vanner.


Værbestandige materialer

Når man skal kjøpe produkter som skal stå ute, er det viktig å tenkte på materialvalget. Utepotter som tåler frost, sol og regn er et must for at man skal ha glede av produktet over lang tid. Det er ikke uten grunn at man skiller mellom potter til innendørs og utendørs bruk!

Vår kolleksjon av utepotter er alle laget i hardføre materialer, slik som vedlikeholdsfri rotting eller fiber clay. Visste du at flere av våre hagemøbler er også laget i rotting? La utepottene dine matche hagemøblene!


Om SparMax

SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. Velkommen til en hyggelig handel hos oss.Er du på jakt etter noe å ha i de flotte pottene vi selger? Vi anbefaler blomsterløk fra Hageglede.no

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.