• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Finn et hagebord som passer til uteplassen din

Våre produkter 1-24 av 31

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre produkter 1-24 av 31

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

God mat og godt drikke hører til når du nyter fine dager på uteplassen, og da er et hagebord et must. Hos oss finner du utebord i mange forskjellige farger, stiler og fasonger. 

 

Et hagebord blir ofte midtpunktet i hagen eller på terrassen om sommeren. Det er er jo rundt bordet familie og venner samles, enten for å spille kort, drikke kaffe eller spise en god middag rett fra grillen. 

Hos Sparmax finner du et stort utvalg hagebord av god kvalitet. Vi har bordet for deg enten du trenger et lite rundt hagebord til kaffekosen eller et større spisebord til uteplassen der hele familien eller venneflokken får plass. 

 

Hagebord i mange former og størrelser 

Det første du bør gjøre når du skal kjøpe deg et hagebord, er å tenke gjennom hva du trenger og ønsker deg. Hvordan og av hvem skal bordet brukes, og hvor skal du plassere det? Det er mange størrelser, former og høyder å velge mellom, så finn bordet som passer akkurat ditt behov.

Kanskje du allerede har hagestoler eller en sittegruppe på plass allerede og bare mangler prikken over i-en: hagebordet. Da er det greit å vite at alle hagebordene hos SparMax er stilrene og minimalistiske, noe som betyr at det passer for alle. 

Selvfølgelig kan du kjøpe hagestoler som hører til hagebordet du har sett deg ut slik at du får en komplett spiseplass med bord og stoler. Har du en stor uteplass eller en hage du kan dele inn i ulike soner, er det enkelt å ha en gjennomført stil. Hos SparMax finner du nemlig utesofaer, hagestoler, solsenger og putekasser som matcher hverandre helt og står fint til hagebordet du velger. 

 

Bord til hagen, terrassen eller balkongen

Hvilket hagebord du velger, avhenger naturligvis av hvor det skal stå. Har du en liten balkong, er det kanskje ett eller flere små kaffebord du har behov for. Hos SparMax finner du sett med tre stilige kaffebord som fint kan brukes både inne i stua og på uteplassen, noe som er praktisk også med tanke på lagringsplass om vinteren.  

Til balkongen har vi også flere runde bord som passer fint som spisebord, og har du god plass er valgmulighetene enda større enten du er på jakt etter et rundt eller rektangulært bord. 

Tips! Ta også en kikk på spisebordene med roterende serveringsplate på midten som gjør det enklere for for alle som sitter rundt bordet å nå alt som står fremme. 

 

Hagebord i rotting og aluminium

Hagebordene fra SparMax er laget i flere ulike materialer, blant annet kunstrotting, aluminium, tre og sten.  

Våre hagebord og andre hagemøbler i kunstrotting gir hagen din en naturlig look, og det er ikke uten grunn at dette har blitt et populært materiale. For det første er rotting svært slitesterkt. Det er også motstandsdyktig mot sopp, råte og vannskade, og det tåler dermed alle værforhold man kan få gjennom en norsk sommer. 

Rottingmøbler trenger svært lite vedlikehold, men hvis du holder dem rene, bevarer de utseendet og holder enda lengre. Tørk derfor over hagebordet regelmessig med en myk klut med mildt såpevann, og unngå sterke rengjøringsmidler som skader overflatene. 

Vi selger også flotte hagebord i pulverlakkert aluminium, som også er et mer eller mindre vedlikeholdsfritt materiale. En annen fordel med aluminiumsmøblene er at de er lette og dermed enkle å flytte rundt. 

 

Utebord og utepeis i ett møbel

Mange drømmer om en utepeis på uteplassen sin, men visste du at det finnes hagebord med innebygget utepeis? Hos SparMax fører vi det runde utebordet Romeo og det rektangulære hagebordet Julie. Disse peisbordene i antrasitt blir garantert et populært samlingspunkt utendørs. Flammebordet Romeo har en effekt på opptil 11,8 kW og Julie 14,8 kW. Begge hagebordene forsynes av en gassflaske og flammene er beskyttet av en varmebestandig glassrute. Om du ønsker det, kan du lukke peisen og velge en vanlig bordplate å sette mat og drikke på, og så åpne den igjen når maten er ryddet vekk og du ønsker lys og varme på bordet om sommerkvelden.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.