• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Hagebord

21 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

21 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Flotte hagebord til alle anledninger

Hagebord er et must-have møbel for enhver som ønsker å nyte sommerdagene ute i hagen. Et hagebord gjør det mulig å samles til familiemiddager, spille spill eller nyte en kopp kaffe ute i solen. Sparmax har et stort utvalg hagebord i høy kvalitet. Vi selger bord i flere størrelser, fasonger og materialer og garanterer at du finner et som passer akkurat til ditt behov.

Stilrent design som passer til alt

Når det kommer til designet på bordene våre har vi sørget for at alle modellene har et stilrent og minimalistisk utseende. På den måten vil de passe med de fleste stoler og de andre møblene du har stående ute.

Dersom du ønsker et komplett sett med bord og stoler er det er også mulig å få kjøpt matchende stoler hos oss. Faller du for eksempel for et av våre hagebord i rotting selger vi både lene- og reclinerstoler i naturmix rotting, slik at din utendørs sittegruppe har et gjennomført og helhetlig look.

Fasong og størrelse

Noe av det første du må gjøre når du skal gå til innkjøp av et hagebord er å bestemme hvilken størrelse du ønsker. Det er mange størrelser å velge mellom, vi har alt fra små varianter til store rektangulære bord.

En populær rektangulær variant er Holiday. Dette bordet er laget i rotting og kommer med en herdet glassplate. I tillegg selges det i enten fargen chocolate, naturmix eller gråmix. Bordet benyttes i vår Holiday spisegruppe.

Dersom du foretrekker et stort rundt bord er det verdt å sjekke ut Jamaica. Bordet er stabilt og 150 cm i diameter. Under hvert ben er det en justerbar fot. Dette bordet i pulverlakkert aluminium kommer i mørkgrå farge og har en lekker bordplate i keramikkglass/3D-trykk.

I tillegg følger det med en lazy susan, en snurreplate som gjør det enkelt for alle som sitter rundt bordet å nå det som står fremme. Jamaica er derfor perfekt til underholdning og er et hagebord hele vennegjengen kan samles rundt!

Sett med tre kaffebord

Vi selger også pakker med tre nydelige kaffebord i ett, som for eksempel vår populære variant Lagos. Disse bordene har et understell i treverk og en dus grå bordplate av sten. Tre små kaffebord i ulik størrelse er svært dekorativt og skaper et lekkert uttrykk.

I tillegg er de lette å flytte rundt og plassere der det er behov, enten du trenger et sted å sette kaffekoppen eller en potteplante. De er også designet på en slik måte at de er like fine inne som de er ute. Det er derfor opp til deg om du ønsker at de skal stå ute eller innendørs. Ønsker du et annet design selger vi også kaffebordene Kos.

Slitesterke og vedlikeholdsfrie materialer

Når du handler hos oss er det også mange ulike utførelser og materialer å velge mellom, som blant annet tre, rotting, aluminium og andre metaller. Våre hagebord i rotting gir hagen din et naturlig look og er et populært materialvalg, med god grunn!

Første og fremst er rotting et svært slitesterkt, naturlig materiale. Det er også motstandsdyktig mot sopp, råte og vannskader, noe som gjør det til et perfekt materiale for bord som skal tåle alle slags værforhold - våre rottingmøbler tåler både kulde, varme og sol.

Rottingmøbler må holdes rene for å bevare utseendet og holdbarheten, men de trenger svært lite vedlikehold. De er derfor perfekt for deg som vil nyte sommeren og ikke bruke mye tid på vedlikehold.

Vi anbefaler likevel at du rengjør hagebordet ditt regelmessig med en myk klut og mildt såpevann. Sørg for å fjerne støv og skitt fra overflaten. Unngå sterke rengjøringsmidler, da de kan skade materialet.

Vi selger også flotte hagebord i aluminium, et svært populært materiale når det kommer til utemøbler fordi det er mer eller mindre vedlikeholdsfritt. Møbler av aluminium har i tillegg lav egenvekt og er derfor enkle å flytte rundt, i motsetning til møbler laget av tre eller stål. Aldri mer vond rygg av å lugge rundt på tunge utemøbler!

En annen fordel som kommer av lettheten til aluminium er at det leder vekk varme. Det betyr at bordet kan stå i stekende sol midt på sommeren, og du vil fortsatt ikke brenne deg skulle du komme borti bordbenet. Alle våre aluminiumsmøbler er pulverlakkerte, noe som gir den beste kvaliteten og holdbarheten på markedet.

Når det kommer til å ta vare på våre hagebord og utebord i aluminium finnes det en rekke grep du kan ta som forlenger levetiden. Dersom bordet skal stå ved sjøen kan saltet forårsake korrosjon. Vi anbefaler derfor at du vasker bordet med ferskvann. Får du riper på bordet anbefaler vi at du behandler dem med en tynn olje - dette gjelder særlig skruer og bolter som ikke er laget av aluminium.

Øvrige vedlikeholdsråd er:
- Vinterlagring: Bordet kan stå ute under trekk vinterstid.
- Øvrige årstider: Vi anbefaler overtrekk når bordet ikke er i bruk.
- Rengjøres med vann og mildt såpevann.

 

Se vårt store utvalg av hagemøbler og utemøbler

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.