• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Baderomsskap for orden i rotet

8 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

8 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Baderomsskap, også kalt høyskap til bad, er svært praktisk på ethvert bad. Velg mellom skap i ulike farger, design og materialer.

 

Få orden på badet 

Et baderomsskap hjelper deg med å holde orden på badet. Det er overraskende hvor mange mindre gjenstander og toalettsaker man bruker i hverdagen når man står på badet – dette kan være alt fra sminke til tannbørste og hårspray.

Hvis du ikke har et dedikert sted å oppbevare småtingene, vil det fort gi badet et rotete preg. Samtidig skaper det unødvendig stress å skulle lete etter ting hver dag. Dette gjelder særlig hvis det er en hel familie som bruker badet.

 

Flotte og praktiske baderomsskap fra Sparmax

Et romslig skap gir deg muligheten til å rydde vekk disse tingene. De fleste kan være enige i at det gir en egen ro i sjela å tre inn på et bad der det ikke flyter rundt med løse gjenstander. Det er også mye hyggeligere å gjøre seg klar på morgenen på et bad som ser innbydende ut.

Hos Sparmax finner du flotte baderomsskap som passer til alle baderomsmøbler, enten du går for en mer klassisk eller minimalistisk stil på badet. På den måten kan et baderomsskap også være med til å heve din baderomsinnredning. Uansett hva du er på jakt etter finner du et stort utvalg av skap til høy kvalitet og til markedets beste priser.

Baderomsskap

Hvordan velge riktig baderomsskap?

Det er flere ting å ta hensyn til når du skal velge et baderomsskap. Her har vi samlet noen ting det er verdt å tenke igjennom, slik at du velger riktig:

 

Riktig skapstørrelse på ditt nye baderomsskap

Våre skap kommer i ulike størrelser. Vi har modeller fra 160 cm til 202 cm høyde, bredde fra 30-35 cm, slik at du skal kunne finne et skap som passer til størrelsen på badet ditt. For trangere plasser anbefaler vi for eksempel baderomsskap fra LindaDesign. Dette sideskapet står fint ved siden av vasken og er særlig lekkert med et delikat speil med lys eller flott speilskap.

 

Egenskaper og spesifikasjoner

Har du behov for kun hyller, eller skuffer i tillegg? LindaDesign kommer for eksempel med to skuffer, slik at du enkelt kan stue vekk nyvaskede håndklær eller mindre gjenstander.

Dersom du kun trenger hyller, er NoraDesign et godt alternativ. Dette stilrene og moderne skapet kommer med 6 hyller og to skapdører, og finnes i både hvitt og svart.

 

Montering av baderomsskap

Skal skapet monteres på veggen eller stå på gulvet? Det kan gi en luftigere følelse på badet når skapet monteres på veggen. Samtidig er det lettere å ommøblere når det ikke er fastmontert.

Vi har modeller som enkelt monteres på veggen eller gulvstående varianter. Sjekk ut LindaDesign, en stilren modell som monteres på veggen og Modenidesign som står på gulvet.

 

Farge og materiale

Tenk igjennom hvilken stil, materiale og farge du ønsker på skapet. Det kan være en ide å finne en stil som passer til resten av baderommet ditt. Vi har skap i både klassisk, minimalistisk og tradisjonell stil.

Sjekk ut vår populære gulvstående variant ModeniDesign. Dette elegante skapet er over to meter høyt og kommer med frostede glass i skapdørene. Skapets klassiske design hever nivået på resten av badet.

Dersom du ønsker noe litt annet, ta en titt på vårt Victoria baderomsskap i grå alm.

Dørene på de alle skapene vi selger kan speilvendes på slik at skapet blir enten høyre -eller venstrevendt. Vi er stolte av å tilby rask levering, og du får skapet innen 1-3 dager. Alle våre modeller leveres ferdig montert.

 

Kjøp matchende møbler til ditt baderomsskap

Dersom du er i gang med den store renoveringen av badet og har behov for flere baderomsmøbler, finner du det også det her hos Sparmax. Vi tilbyr nemlig et bredt spekter av komplette baderomsinnredninger og tilbehør til bad og hjem, fra stilige speil og praktiske speilskap til moderne blandebatterier

Dersom du for eksempel ønsker et matchende speilskap til ditt baderomsskap, tilbyr vi dette i flere størrelser. Ved å velge et matchende speilskap fra Sparmax sikrer du ikke bare en enhetlig estetikk, men du legger også til funksjonalitet ved å skape ekstra oppbevaringsplass til daglige nødvendigheter. Du kan enkelt skape et harmonisk og funksjonelt bademiljø ved å kombinere ulike møbler fra vårt sortiment.

 

Derfor skal du kjøpe ditt nye baderomsskap fra Sparmax

Hos Sparmax prioriterer vi kvalitet og trygghet for våre kunder. Vi tilbyr alltid gode garantier på våre baderomsskap, noe som understreker vår tillit til produktets holdbarhet og pålitelighet. Vår forpliktelse til kundetilfredshet strekker seg langt – vi er nemlig her for å sikre at dine behov og ønsker for ditt baderomsmøbel blir møtt på beste vis.

Dersom du trenger hjelp til å velge rett modell skal du vite at vårt erfarne team står klart til å veilede deg gjennom valget av det ideelle skapet som passer perfekt til din stil, størrelse og funksjonalitet på badet. Vi forstår viktigheten av et velorganisert og estetisk tiltalende bademiljø, og vårt sortiment av baderomsskap er utvalgt for å imøtekomme ulike preferanser og behov.

 

Rask levering og sikker frakt

Så lenge vi har baderomsskapet du vil kjøpe på lager, har du det levert på døren innen 1-3 dager. Vi i Sparmax er kjent for å være effektive når det kommer til frakt og levering. Og ikke glem, alle våre modeller leveres ferdig montert for å gi deg en problemfri opplevelse fra bestilling til installasjon.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.