• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Baderomsskap

9 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

9 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Hvorfor trenger jeg et baderomsskap?

Et baderomsskap hjelper deg med å holde orden på badet. Det er overraskende hvor mange mindre gjenstander og toalettsaker man bruker i hverdagen når man står på badet - dette kan være alt fra sminke til tannbørste og hårspray.

Hvis man ikke har et dedikert sted å oppbevare disse småtteriene vil det fort gir badet et rotete preg. Samtidig skaper det unødvendig stress å skulle lete etter ting hver dag. Dette gjelder særlig hvis man er en hel familie som bruker badet!

Et romslig skap gir deg muligheten til å rydde vekk disse tingene. De fleste kan være enige i at det gir en egen ro i sjela å tre inn på et bad der det ikke flyter rundt med løse gjenstander. Det er også mye hyggeligere å gjøre seg klar på morgenen på et bad som ser innbydende ut.

Hos SparMax finner du flotte baderomsskap som passer til alle baderomsmøbler, enten du går for en mer klassisk eller minimalistisk stil på badet. På den måten kan et baderomsskap også være med til å heve din baderomsinnredning.

Uansett hva du er på jakt etter finner du et stort utvalg av skap til høy kvalitet og til markedets beste priser. Vi har alltid 10 års garanti.

Baderomsskap

Hvordan velge riktig baderomsskap?

Det er flere ting å ta hensyn til når du skal velge et baderomsskap. Her har vi samlet noen ting det er verdt å tenke igjennom, slik at du velger riktig.

Skapstørrelse

Våre skap kommer i ulike størrelser. Vi har modeller fra 130 cm til 202 cm slik at du finner et skap som passer til størrelsen på badet ditt.

Dersom du har lite plass er LindaDesign fin løsning. Dette sideskapet står fint ved siden av vasken og er særlig lekkert med et delikat speil med lys eller flott speilskap.

Egenskaper og spesifikasjoner

Har du behov for kun hyller, eller skuffer i tillegg? LindaDesign kommer for eksempel med to skuffer, slik at du kan enkelt kan stue vekk nyvaskede håndklær eller mindre gjenstander.

Dersom du kun trenger hyller er NoraDesign et godt alternativ. Dette stilrene og moderne skapet kommer med 6 hyller og to skapdører, og finnes i både hvitt og svart.

Montering

Skal skapet monteres på veggen eller stå på gulvet? Det kan gi en luftigere følelse på badet når skapet monteres på veggen. Samtidig er det lettere å ommøblere når det ikke er fastmontert.

Vi har modeller som enkelt monteres på veggen eller gulvstående varianter. Sjekk ut LindaDesign, en stilren modell som monteres på veggen.

Farge og materiale

Tenk igjennom hvilken stil, materiale og farge du ønsker på skapet. Det kan være en ide å finne en stil som passer til resten av baderommet ditt. Vi har skap i både klassisk, minimalistisk og tradisjonell stil.

Sjekk ut vår populære gulvstående variant ModeniDesign. Dette elegante skapet er over to meter høyt og kommer med frostede glass i skapdørene. Skapets klassiske design hever nivået på resten av badet.

Dersom du ønsker noe litt annet, ta en titt på vårt Victoria baderomsskap i grå alm.

Dørene på de fleste skapene vi selger kan speilvendes på slik at skapet blir enten høyre -eller venstrevendt. Vi er stolte av å tilby rask levering, og du får skapet innen 1-3 dager. Alle våre modeller leveres ferdig montert.

Vi har alltid 10 års garanti. Dersom du trenger hjelp til å finne et skap som passer hos deg, ikke nøl med å ta kontakt. Velkommen til en hyggelig handel!

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.