• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Frittstående badekar

16 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

16 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Et frittstående badekar er midtpunktet på badet. Hos Sparmax har vi både ovale og rektangulære badekar i moderne design. Badekaret kan plasseres både midt på gulvet, mot veggen eller i et hjørne. 

 

Hvorfor velge et frittstående badekar?

Et frittstående badekar blir ofte valgt på grunn av sitt design, og badekaret blir et smykke og blikkfang på badet ditt. Det ser rett og slett eksklusivt ut, men trenger ikke koste en formue. Hos Sparmax har vi frittstående badekar til en gunstig pris, og du får alltid 10 års garanti på badekaret.  

Et frittstående badekar bør stå nettopp fritt, og det tilsier at denne typen badekar trenger litt plass og luft rundt seg for å virkelig komme til sin rett. 

Men har du funnet et frittstående badekar du bare må ha, selv om du ikke har plass til å putte det midt på baderomsgulvet, er det selvfølgelig helt fint å plassere det langs veggen også. Lar du badekaret stå litt ut fra veggen, beholder du det luftige inntrykket på badet.

 

Frittstående badekar med ulik lengde

Velger du et badekar av typen frittstående, har du mange ulike størrelser å velge mellom, både med hensyn til lengde, bredde og dybde.

Hos Sparmax kan du velge mellom frittstående badekar med lengde på

 • 150 cm
 • 160 cm
 • 170 cm
 • 175 cm
 • 180 cm
 • 190 cm

 

I våre store frittstående badekar med lengde 180 cm og 190 cm, er det god plass for to. Fordi badekaret er frittstående, slipper du å få et armatur i bakhodet når du lener deg mot kortsiden.

Og ønsker du et mindre badekar for å spare plass og noe mindre bruk av vann, kan et badekar med lengde 150 eller 160 passe bedre.

Mange av våre badekar i samme modell har forskjellig lengde, så her kan du velge ett som passer for deg.

Sjekk også dybden på våre ulike frittstående badekar så du finner ett som passer for deg.

 

Frittstående badekar i ulike former og og design

Våre frittstående badekar kommer i mange moderne og elegante former. Et ovalt badekar er vakkert med sine myke linjer, og rektangulære former gir et minimalistisk og stilrent preg. 

Hvilken farge du velger på badekaret, bør også være tilpasset resten av baderomsinteriøret. Hos Sparmax kan du velge mellom hvit og svart farge på badekaret.

Vi har frittstående badekar med luftbobler om du går for litt ekstra luksus og velvære.

Våre frittstående badekar har justerbare ben, noe som er praktisk fordi gulvene på badet som regel har litt helning.

 

Badekar i sanitærakryl

Alle våre badekar er laget i høykvalitets sanitærakryl. Grunnene er mange for å velge sanitærakryl som materiale i badekarene. Blant annet holder vanntemperaturen lengre. Akrylen føles behagelig og varm mot huden og har en overflate som er mer sklisikker. 

Badekarene i sanitærakryl er like robuste som dem laget i støpejern eller helstøpt støpemarmor.  Så velger du et frittstående badekar fra Sparmax, har du det i mange år. 

Badekar i akryl er også praktisk. Materialet har ikke porer der det kan sette seg skitt og smuss. Med en glatt overflate, er badekaret svært hygienisk. Du kan glede deg over enkel rengjøring og vedlikehold er gode argumenter for å velge et badekar i sanitærakryl.

 

Bestille badekarbatteri?

Før du bestiller nytt badekar, bør du sjekke hva som følger med i beskrivelsen av produktet. De fleste av våre frittstående badekar har ikke badekarbatteri. Men dette kan du bestille samtidig med badekaret og få alt levert i samme forsendelse.

 

Montering av frittstående badekar

Om du ikke gjøre det selv, kan vi i Sparmax hjelpe deg med montering av badekaret. Men husk å få proff hjelp av en rørlegger for å koble på vann og avløp. 

Pusser du opp badet og har bestemt deg for å ha badekar? Planlegg plasseringen nå slik at både vann og avløp legges riktig og pent opp til ditt frittstående badekar.

 

Andre badekar hos Sparmax

Er du på utkikk etter badekar, men lurer på om du skal velge et frittstående eller om det er andre badekar som kan passe på ditt bad?

I vår nettbutikk finner du et stort sortiment av ulike badekar, blant annet

 

Frakt og levering av badekar

Så lenge vi har badekaret på lager, får du det levert innen 1-3 virkedager etter bestilling. Vil du ha hjelp til montering, kan du bestille det samtidig som du kjøper ditt nye badekar. 

Du finner mye nyttig informasjon om betaling, frakt og levering på våre nettsider, og du kan selvfølgelig ta kontakt med oss på kundeservice med spørsmål du måtte ha både før, under og etter kjøpet.

Om du har mulighet til å stikke innom vår fysiske møbelbutikk i Hønefoss, er du selvfølgelig hjertelig velkommen!

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.