• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Palleputer – store og myke puter til pallemøbler på uteplassen

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Har du kastet deg på trenden med å lage møbler av paller? Hos oss finner du gode, myke puter til pallesofaen. Du kommer ikke til å ha lyst til å reise deg igjen!

Pallepute

Lag pallemøbler for store og små uteplasser

En fordel med å lage pallemøbler til hagen eller terrassen er at du kan lage en pallesofa i akkurat den størrelsen du vil. Liker du å samle mange på uteplassen din, kan du enkelt la den nye pallesofaen bli like lang som terrassen. Har du derimot kun en liten balkong å møblere, tilpasser du din sofa av europall etter denne. Uansett blir det skikkelig stilig!

Hva er palleputer? 

Palleputer er store sitteputer til utendørsbruk, og denne typen puter er tilpasset størrelsen på en sofa av europall. Andre puter, beregnet på stoler og sofaer du kjøper ferdig, vil som regel ikke passe helt på en stor og bred pallesofa. 

Hos SparMax får du puter som er laget spesielt for pallemøblene du har ute. 

Med putene på plass får du en komfortabel sofa du og gjestene dine sitter godt på gjennom hele sommeren. Får du lyst til å sove ute, egner den seg faktisk til det også.

 

Populære pallemøbler

Pallemøbler er blitt stadig mer populært. Mange liker den røffe og uformelle stilen, og så er det jo veldig gøy å kunne sette seg ned i hagemøbler man har laget helt selv. Når møblene er ferdig snekret, kan du enten beholde den rå og tøffe looken, eller du kan gi pallemøblene et lag med maling i ønsket farge. Utemøblene bør uansett få et lag trebeskyttelse, slik at de holder seg fine lenge. 

 

En annen grunn til at pallemøblene har slått så godt an, er antageligvis at det er et veldig økonomisk alternativ til andre mer kostbare utemøbler. Paller finner du som regel billig på for eksempel Finn.no, og da blir det mer til overs så du kan kjøpe noen gode palleputer til de hjemmelagde hagemøblene dine. 

 

Komfortable og stilige palleputer

Komfort og stil går hånd i hånd når vi skal innrede uterommet. Å sitte godt på terrassen, verandaen eller i hagen er viktig, men vi vil jo også at det skal se fint ut. Med palleputer fra SparMax blir de nye utemøblene dine både flotte og veldig behagelige å sette seg ned i……. og bli sittende. 

 

Seteputen til pallesofaen er 80x120 cm og ryggputen er 40x120 cm. Sitteputene har en tykkelse på rundt 14 centimeter, mens ryggputene er skrå og har en tykkelse på mellom ni og 17 centimeter. Du kan velge mellom fire fine farger som er enkle å matche til de fleste stiler.

 

Solide puter til bruk ute

Våre palleputer er laget av tekstilet Olefin, der hver tråd er spesialbehandlet før tekstilet blir til. Putene er svært slitesterke, motstandsdyktige mot flekker, tåler fukt og tørker raskt, og tåler dermed bruk utendørs Norge. Det anbefales likevel at du tar putene inn eller legger dem i en putekasse når det regner. Da forlenger du levetiden til putene og holder dem fine. Det robuste materialet i palleputene holder for øvrig også godt på fargene. 

 

Hos SparMax er også puter til mange sofagrupper og hagestoler laget i Olefin. Selv om putene er ferdig impregnert, anbefales det å impregnere dem omtrent hvert andre år. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.