• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Sakkosekker

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Sakkosekk for både barn og voksen!

Sakkosekk, sittesekk, sittepute – kjært barn har mange navn! Men en ting er sikkert; om du lengter etter en chillere hverdag er sakkosekk møbelet for deg! Uansett om de står på barnerommet, på stuegulvet eller på verandaen tilfører sakkosekker mye glede og moro i hverdagen for både store, små og firbeinte. Er det flere i husholdningen kan det lønne seg å kjøpe flere – for disse vil garantert bli populære!

En designklassiker

Visste du at sakkosekken ble oppfunnet allerede sent på 60-tallet? Den italienske designer-trioen Cesare Paolini, Franco Teodoro og Piero Gatti presenterte sitt nye design “sacco” i 1968, og skilte seg ut fra datidens formelle og strukturerte møbler. Sakkosekken ble raskt en hit, og er fremdeles populært den dag i dag, med mange forskjellige varianter tilgjengelig på markedet. Dagens sekker har utviklet seg siden den gang, og de holder enda høyere standard enn tidligere, slik at de skal kunne vare i mange år fremover i tid.

Sakkosekker fra ChillMAX

ChillMAX er myk og god sakkosekk, samtidig som den er vanntett. Passer like godt ute i hagen som inne i stuen. Flytt med deg ditt favorittmøbel overalt!

Sekkene måler 140 x 180 cm, og trekket er laget av 420D Polyester med PVC-coating. Det smarte inntertrekket er laget av netting med glidelås, og sørger for at kulene ikke renner ut om du har behov for å åpne sekken eller bytte farge på trekket.

ChillMAX sakkosekker er fyllt med 400 liter EPS-kuler, og leveres med en svært solid og sterk borrelås og glidelås på kortside. Trekket har god slitestyrke, og tåler røff bruk. Det hardføre stoffer er enkelt å rengjøre, og hvis du skulle være så uheldig å få en flekk på trekket er det bare å tørke det rett av med en fuktig klut.

Om du blir lei av fargen selger vi trekket i flere forskjellige farger, slik at du kan finne den fargen som passer best hjemme hos deg. Den originale sakkosekken kommer i fargen Lime Green, men det finnes enda flere å velge mellom hvis du vil bytte trekk. Sjekk blant annet ut den nydelige fargen SkyBlue eller SpicyRed!

Ekstra sitteplass når du trenger det

Det som gjør sittesekk eller sakkosekk til et perfekt møbel er hvor fleksibel den er. Du kan rett og slett plassere den hvor som helst både utendørs og innendørs, og den kan enkelt flyttes rundt på. Det passer fint når man har gjester og trenger en ekstra sitteplass, som for eksempel hvis man har invitert til filmkveld eller grilling i hagen. Det er også et meget populært møbel blant de minste, så en sakkosekk for barn er helt ypperlig til barnebursdager eller andre sammenkomster.

Perfekt for kjæledyr

Har du kjæledyr som liker å ligge mykt vil nok også de sette pris på å få dette møbelet i hus. Bare husk på at hvis du har katter som liker å klore på ting bør du passe ekstra godt på, da de selvfølgelig ikke er designet for dette.


Se vårt store utvalg med hagemøbler her!

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.