• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Seng med oppbevaring 180x210 cm

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Skjærgaard®Comfort seng med oppbevaring på 180x210 cm er suveren på soveplass, kvalitet på madrass og lagringsplass. Her får du en super dobbeltseng med ekstra lengde.

 

Plassmangel kan være utfordrende, men med vår seng med oppbevaring på 180x210 cm, har du ekstra god  lagringsplass til klær, sengetøy og andre gjenstander under madrassen. Sengen har en madrass av høy kvalitet som sikrer en god natts søvn.

 

Praktisk seng med oppbevaring på 180x210 cm

Vår 180x210 cm store dobbeltseng gir behagelig plass for to og har ekstra lengde sammenlignet med andre senger. 

Fordi sengen er både bred og lang, betyr det også at du har mer lagringsplass under madrassen. Sengen på 180x210 cm består av to separate madrasser, hver med sitt eget oppbevaringsrom under. Oppbevaringen er enkel å komme til. Med sterke fjærer kan madrassene lett løftes fra begge sider for tilgang til lagringsplassen under. 

For å unngå plassproblemer, bør du unngå å plassere sengen inntil vegger eller i hjørner, da madrassene løftes fra hver sin langside.

 

Madrass med fantastisk komfort

Alle våre Skjærgaard®Comfort senger med oppbevaring har madrasser av svært god kvalitet. Hovedmadrassen er 26 cm tykk og har 7-sone Therapy® pocketfjæring. Soneinndelingen gir optimal støtte med mykere områder for skuldre og hofter, og fastere partier som støtter midje og korsrygg.

Du kan velge fasthet på hovedmadrassen: medium, fast eller ekstra fast, avhengig av dine preferanser. 

 

Overmadrass inkludert i prisen

Skjærgaard®-sengene fra Sparmax leveres med en TigerTouch overmadrass som standard, men andre overmadrasser er tilgjengelige mot et tillegg. Vår 180x210 cm seng består av to madrasser på 90 cm hver, men overmadrassen dekker hele 180x210 cm for å slik at du slipper å irritere deg over en sprekk i midten. Overmadrassen har et avtagbart trekk som kan vaskes i maskin på 60 grader.

 

7 sengestørrelser med oppbevaring

Er du usikker på om du vil ha en smalere, bredere eller lengre seng? Sparmax tilbyr senger med oppbevaring i syv ulike størrelser:

 • 80x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm
 • 180x210 cm

 

Ekstra sengelengde

Hvor lang sengen skal være, avhenger av dine preferanser. Vår seng med oppbevaring på 180x210 har ekstra lengde slik at også lange kropper ligger godt. En god tommelfingerregel er at sengen gjerne kan være 10-20 cm lengre enn høyden din slik at du har noen cm klaring til fotenden og over hodet og kan strekke kroppen helt ut når du sover. 

Med andre ord: Er du lavere enn 190 cm, er en sengelengde på 200 cm helt ok. Er du høyere kan du vurdere om du skal velge en sengelengde på 210 cm. Deler du seng med noen andre, bør høyden til den som er lengst, avgjøre sengelengden dere går for.

 

Klassiske farger og tidløs stil

Våre senger med oppbevaring kommer i fem elegante farger: sand, beige, mørk blå, lys grå og antrasitt. Sengen har 10 cm ben i aluminium eller tre, tilgjengelig i sort eller natur, som du enkelt kan montere selv.

Designet og fargene er tidløse, noe som gjør det lett å matche dem med soveromsmøblene og stilen du allerede har hjemme. Sparmax tilbyr også sengegavler og sengebenker som matcher fargen på sengen din og gir en stilren soveromsløsning.

 

Når bør jeg kjøpe ny seng?

Regelmessig støvsuging og flekkfjerning kan forlenge levetiden til sengen din, men brukshyppigheten vil påvirke når det er tid for å bytte. En seng på et gjesterom vil naturlig vare lengre enn en seng i daglig bruk. Generelt anbefaler eksperter at senger bør byttes ut etter 10-15 år, eller når de ikke lenger er komfortable. Overmadrassen bør byttes hvert femte år.

Alle senger og overmadrasser fra Skjærgaard® er allergivennlige og Oeko-tex® sertifisert.

Er du interessert i andre typer senger fra Sparmax? Utforsk vårt store sortiment av rammemadrasser, kontinentalsenger og regulerbare senger i ulike størrelser. Vi har også komfortable sovesofaer for deg som bor på liten plass uten eget soverom, eller som trenger en ekstra seng når du har gjester.

 

Levering av din nye seng med oppbevaring 180x210 cm

Sparmax tilbyr rask levering og gode fraktordninger. Har vi sengen du ønsker deg på lager, kan den leveres på døra innen få dager. Montering kan også bestilles til faste priser som inkluderer frakt.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.