• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Finn trekk til utemøblene hos Sparmax

Våre produkter 1-24 av 78

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre produkter 1-24 av 78

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Hagemøbler er ofte like fine og dyre som møblene vi har innendørs, men de er langt fra like godt skjermet. Et trekk til utemøblene gir god beskyttelse mot vær og vind.

 

Sommeren i Norge byr på mye forskjellig vær. Noen dager tilbringer vi ute i strålende sol og herlig varme, og andre dager uler det rundt veggene. Etter det kan vi få en hel uke med pøsregn, før solen titter frem og innbyr til hageliv igjen. 

Vi er likevel mange som prioriterer flotte og komfortable hagemøbler, og da er det viktig å sørge for at de er godt beskyttet på dager med mye vind og vær. 

Et vanntett trekk til utemøbler vil gjøre at møblene ser like flotte ut neste gang du vil bruke uteplassen din. 

 

Beskytter mot vær og pollen 

Hagemøbeltrekk er helt klart smart, for når du har kjøpt deg hagemøbler du liker godt, vil du jo gjerne at de skal vare lenge. Da gjelder det å beskytte dem mot mugg, jordslag og fuktighet, og det er også greit å unngå at de dekkes av pollen gjennom våren og sommeren. Trekket beskytter også mot vind, regn og sollys, så det er smart å ha det liggende i nærheten, slik at du lett kan dekke til møblene når du går inn for kvelden. 

Ha det for eksempel liggende i en putekasse på terrassen eller i hagen din. Du får også kjøpt trekk som passer til putekassen hos oss,, slik at også den holder seg fin. 

Et trekk vil for øvrig sørge for at dine utemøbler holder seg rene og fine gjennom den lange vinteren. 

 

Ulike former og størrelser 

Hos Sparmax har vi et stort utvalg trekk til utemøbler og putekasser. Dette er presenninger som er spesielt tilpasset de ulike modellene av hagemøbler du får kjøpt hos oss, og de sitter dermed godt rundt utemøblene og gir optimal beskyttelse under lagring. 

Det er gode grunner til at vi har hagemøbeltrekk i så mange former og størrelser. Det er jo stor forskjell på om du skal dekke over en stor sofagruppe, et spisebord med stoler eller et loungesett. Vi har også mindre regntrekk som passer perfekt til et kafésett bestående av to stoler, puffer og et lite bord. Med en stor presenning over en mindre gruppe, vil trekket bli litt for løst, og det gir derfor ikke optimal beskyttelse. 

Vi har både rektangulære og runde trekk, og uansett hvilket du velger, vil dine møbler være godt beskyttet under presenningen. 

 

God kvalitet på trekk til hagemøbler

Ta alltid en ekstra kikk på trekket til dine hagemøbler før og etter hagesesongen. Hvis det er rifter og hull i trekket når møblene skal settes bort for vinteren, er det smart å reparere det. Husk også å vaske og tørke trekket, slik at det er rent og pent når du legger det over møblene dine. 

Hvis møblene står godt skjermet om sommeren, og du legger trekket bort, er det viktig å passe på at det er rent og tørt før lagring. Da varer trekket lenger, og det går fortere å legge det over møblene når høsten kommer. 

Våre trekk er slitesterke og værbestandige, og de vil i likhet med møblene de beskytter holde seg fine lenge. 

 

Trygghet er viktig for oss

Når du handler hos Sparmax, skal du føle deg trygg på at du kjøper varer av god kvalitet. Det er vi så sikre på at du gjør, at vi gir deg to års garanti på regntrekkene våre. Du får for øvrig to års garanti på putetrekk og hele 10 års garanti på glass, rotting og aluminiumsrammer på våre hagemøbler. 

Det er for øvrig viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med hele reisen - fra netthandel til produktet står ferdig montert på terrassen din. Når du kjøper møbler, trekk og annet tilbehør hos oss, får du dem derfor levert på døra. Det har vi gjort fordi vi føler oss trygge på at vår transportselskap sørger for trygg og god transport av varene vi sender fra oss.

Du betaler aldri toll eller annet som ikke er inkludert i sluttsummen når du kommer til kassen. Vi har fast lav fraktpris hele veien hjem. 

Vil du ha mer informasjon om levering. Ta en titt her: https://www.sparmax.no/frakt-og-levering 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.