• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Dusjsett med fine løsninger

7 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

7 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Velg et dusjsett som passer deg og ditt bad, både i design og med funksjoner du ønsker deg. 

 

Et dusjsett gir badet en stilren følelse med sitt moderne design. Hos Sparmax finner du løsninger på dusjsett og dusjpanel som er enkle å bruke og i ulike varianter, størrelser, funksjoner og prisklasser. 

 

Hva er et dusjsett?

Et dusjsett er rett og slett et komplett sett med utstyr som trengs for å sette opp en funksjonell dusj på badet ditt. Dusjsettet består vanligvis av elementer som

 • hånddusj
 • dusjhode
 • dusjstang
 • dusjslange
 • feste for hånddusjen

 

Ulike dusjløsninger fra Sparmax

Våre mange varianter av dusjkabinett og kombinerte dusj og badekar har medfølgende dusjsett. Velger du en dusjløsning med dusjhjørne, dusjnisje eller dusjvegg, må du kjøpe et dusjsett i tillegg. 

En del dusjsett har løsninger og blandebatteri som også passer i badekaret.

Hos Sparmax har vi også skjult veggmontert dusjsett med panel og ulike dyser for en mer luksuriøs dusjopplevelse. 

 

Dusjsett med termostat

Er du ute etter en stabil og pålitelig temperatur når du dusjer, kan du vurdere et dusjsett med termostatsystem. En termostat i dusjen sørger for at vannet holder en jevn temperatur selv om noen andre i huset bruker vann samtidig. Dette kan beskytte mot plutselige temperatursvingninger, noe som er spesielt nyttig hvis du har små barn i huset.

 

Valg av dusjsett til ditt bad

Før du velger ut et dusjsett eller dusjpanel, er det spesielt tre ting du bør tenke på:

 1. Design: Velg stilen som passer på badet ditt. Hos Sparmax finner du dusjsett i krom og sort farge. Noen dusjsett har runde former, andre er moderne og firkantede.
 2. Funksjonalitet: Sjekk om dusjsettet har de funksjonene du ønsker deg. Hos Sparmax har alle dusjsett både dusjhode og hånddusj. De mest avanserte dusjsettene har flere funksjoner med både steamdusj, massasjedusj og troperegn, samt innebygget termostat.
 3. Installasjon: Hvor komplisert er det å installere dusjsettet? Vi anbefaler alltid å bruke rørlegger ved installering og tilkobling av dusjløsninger. Du bør i hvert fall få proff hjelp ved installering av skjult og veggmontert dusjsett. 

 

Rask levering av dusjsett fra Sparmax

Sparmax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. 

Har vi dusjsettet du ønsker deg på lager, vil du få det levert på døra innen maks tre virkedager.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.