• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Flotte og vedlikeholdsfrie hagestoler til uteplassen

Våre produkter 1-24 av 42

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre produkter 1-24 av 42

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Velg hagestoler som tåler en norsk sommer. Hos SparMax finner du din nye utestol enten du er ute etter en loungestol, lenestol, solstol eller hengestol. 

 

Du vet det er vår når du atter en gang setter ut hagestoler, hagebord og andre hagemøbler på uteplassen. 

For at tiden ute skal kunne nytes best mulig, er det viktig med behagelige utemøbler som tåler et norsk klima og krever lite eller ikke noe vedlikehold. Så finn din nye hagestol hos SparMax, len deg tilbake og nyt sommeren!

 

Komfortable hagestoler til uteplassen 

Før du går til innkjøp av hagestol, bør du tenke over hva du skal bruke den til og se an plassen du har til rådighet. Er du på jakt etter en loungestol, lenestol, hvilestol, spisestoler eller stablestoler? Ønsker du deg en god solstol eller behagelig hengestol?

Har du stor hage, kan du jo lage to eller flere sittegrupper med stolene du måtte ønske på hver uteplass. Har du en liten uteplass, veranda eller balkong, kan du kanskje få plass til en deilig lenestol og noen praktiske stablestoler du kan sette ut når du får gjester. 

Hos SparMax har vi et stort utvalg av hagestoler, og du finner garantert utestoler som passer i hagen eller på balkongen.

Vi selger også kafé-sett hvor to behagelige utendørs lenestoler er kombinert med et matchende kafébord.

 

Hagestoler til enhver anledning 

Velg din nye hagestol etter hva du faktisk kommer til å bruke den til mest. Liker du å sole deg, er en solstol du kan lene deg tilbake i, et langt bedre valg enn en spisestol. Og hvis du vil slappe godt av, er det kanskje en lenestol du er på jakt etter. 

Trenger du lette stoler som du enkelt kan plassere ut ved behov, for eksempel om det trengs flere stoler til spiseplassen, kan stilrene Elos-stoler være et godt valg. Disse hagestolene er laget i vedlikeholdsfritt polyestertau og pulverlakkerte stålrammer, og du får dem i både grønt, blått og hvitt. En stor fordel med Elos-stolene er at de kan stables oppå hverandre og ryddes vekk når besøket går hjem. 

Ønsker du stablebare hagestoler med ekstra god komfort, er trådstolene Venezia med sittepute et godt valg. 

Hos SparMax finner du også hagebord og andre hagemøbler som passer til utestolene dine. 

Hagestol, Venezia trådstol i natur

Utestoler i rotting og aluminium

Når du kjøper en stol i kunstrotting hos SparMax, gjør du også et godt valg for miljøet. Her får du et produkt som gir deg glede i mange år fremover. 

Rottingen i hagestolene er vedlikeholdsfri, og det betyr at du ikke trenger å gjøre noe annet enn å finne roen og nyte sommeren. Kunstrottingen er sterk, holdbar og UV-beskyttet, og den tåler både sol og regn. Putene på stolene er UV-beskyttet, vannavvisende og har dessuten suveren sittekomfort. 

SparMax fører hagestoler i rotting og aluminium i mange ulike modeller og design.

 

Puter i slitesterkt tekstil

Vil du synke enda lenger tilbake, er en ørelappstol et godt valg. Hagestolen Karibia har en reclinerfunksjon, og du sitter minst like godt som du gjør i stolene inne i stuen. Karibia-stolen leveres i fargene naturmix og chocolate

De vaskbare myke putene til utestolen fra Karibia, har en tykkelse på åtte centimeter. 

Putene er laget av det slitesterke tekstilet Olefin som er motstandsdyktig mot flekker, tåler fukt og tørker raskt. Dette gjør at putene er rustet for en norsk sommer utendørs. Det anbefales likevel at du tar putene inn eller legger dem i en putekasse når det regner. Da forlenger du levetiden til putene og holder dem fine. 

 

Regulerbar hagestol med luksusfølelse

Loungestolen Jamaica er en regulerbar hagestol med god støtte til hode og nakke, og med en egen knapp kan du enkelt tilte og justere seteryggen. Denne reclinerstolen er produsert i antrasitt-aluminium, og rammen kommer i mørk grå og hvitt. Putene på stolen er mørk grå eller hvite og hele ni centimeter tykke. 

Jamaica-stolen er ferdig montert når du får den levert. Det eneste du trenger å gjøre er å legge på de myke putene, sette deg ned og nyte livet på uteplassen din. Du kan også kjøpe en puff til loungestolen hvis du ønsker å strekke ut bena.

 

Kombi-stoler til innendørs og utendørs bruk

Har du liten plass til lagring av hagemøbler? Hvorfor ikke gå for flotte møbler som er laget for bruk både innendørs om vinteren og utendørs om sommeren….om man ønsker det! Itea har både stilige spisestoler og komfortable lenestoler med puff laget i eucalyptustreverk og tau i polyester. 

 

Lagring og vask av hagemøbler

Det anbefales at du lagrer aluminiumsmøblene dine innendørs om vinteren dersom du har muligheten til det, alternativt dekke dem godt til. Selv om aluminium er et vedlikeholdsfritt materiale, kan det komme vann i rammene, og dersom det fryser kan frostspreng skade rammeverket. En slik skade vil ikke dekkes av vår garanti. 

Både rottingmøbler og aluminiumsmøbler bør for øvrig rengjøres litt før sesongen, slik at de holder seg pene så lenge som mulig. Spyl dem med rent vann, og bruk en myk børste der det er nødvendig. Dekk dem gjerne til med et overtrekk til hagemøbler når de ikke er i bruk. 

 

Garanti på våre alle våre utemøbler

Våre møbler i kunstrotting er perfekte for det norske klimaet da de tåler all slags sommervær og har lang levetid. Vi er så sikre på at møblene dine vil holde seg godt, at vi gir deg Norges beste garanti på hage- og utemøbler. 

Ved kjøp av hagemøbler fra oss i SparMax, får du 10 års garanti på glass, rotting og aluminiumsrammer, og to års garanti på regntrekk og putetrekk. Det skal nemlig være trygt å kjøpe hagemøbler hos oss, og du skal slippe å bekymre deg over at de går i stykker. 

 

Frakt og levering 

Vi tilbyr lav fraktpris av våre varer. Fraktprisene står i forhold til vekt og volum på pakkene og står tydelig opplyst i bestillingsskjemaet på hvert enkelt produkt. Vi vil at du skal ha en god kundeopplevelse, fra kjøp til levering på døra, og vårt transportselskap fokuserer på trygg og god transport og satser på færrest mulig omlastinger. Det betyr at faren for transportskader blir minimert og leveringstiden blir kortere. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.