• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Putekasse og utendørs oppbevaring

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Putekasse i rotting og utendørs oppbevaring

Hva er vel bedre enn to fluer i en smekk? Geniale vedlikeholdsfrie og vanntette putekasser og sittebenker i rotting får du hos Sparmax. Disse beskytter hageputene dine for vær og vind. Hos oss finner du putekasser i flere størrelser og farger, slik at du kan velge den som passer aller best for dine behov, enten du trenger den til balkongen eller til hagen! Kassene holder en høy standard, og er enkle å montere.

Trygg oppbevaring av hageputer

Det er ingen tvil om at hagemøbler nytes best en sen sommerkveld hvis man har sitteputer, men oppbevaring av puter på en trygg måte er viktig, for å beskytte dem fra regn og andre påvirkninger. Man må sørge for å oppbevare putene i en vanntett kasse, slik at de ikke blir skadet. Våre kasser i rotting er både romslige og vanntette, og kommer i flere farger og størrelser.

Husk at hvis du rydder vekk putene når de ikke er i bruk forlenger du levetiden på produktet, slik at de holder seg fine over lang tid. Det er både smart og bærekraftig, og i tillegg sparer du penger!

Vedlikeholdsfritt materialvalg

Velger du en putekasse i rotting sparer du deg selv for veldig mye arbeid. Rotting er et vedlikeholdsfritt materiale, og må kun vaskes innimellom for å fjerne skitt som støv og pollen. Ellers klarer de seg helt på egen hånd, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Rottingmøbler holder høy kvalitet, og tåler påkjenninger som både regn, varme, kulde og sol. De kan stå ute hele året, men bør dekkes til på vinteren.

Stilrent, nordisk design

Stilmessig er rotting også et godt valg, med sitt klassiske utseende som aldri går av moten. Våre putekasser kommer i flere forskjellige farger, slik at du kan finne den fargen som passer deg best. Du kan velge mellom flere forskjellige farger, som hvit, natur, brunmix og flere.

Vi har både putekasser med og uten sitteputer. Er det trangt med plass kan du jo kombinere benk og putekasse i et og samme møbel, for eksempel på balkongen. Kassene fra Lady er spesielt egnet for dette, da de er designet for å være kombinert sittebenk og putekasse. Husk at du også kan kombinere flere, slik at du kan ha en lang sittebenk inntil solveggen!

Se vårt store utvalg av hagemøbler og utemøbler!

Ikke all rotting er like god!

Selv om rotting er vedlikeholdsfritt, er det ikke alt av rotting som holder like høy kvalitet. Noen produsenter blander inn kritt eller gips for å spare på utgiftene, som resulterer i at kassene sprekker opp og blir porøse over tid.

Det kan være vanskelig å se forskjell, men det du bør se etter er hvor stramt flettverket er. Jo strammere fletting, jo høyere kvalitet! Aluminiumsrammene bør dessuten være helsveiset og pulverlakkert, og rottingen bør være UV-behandlet for å forhindre solbleking. Det sørger for at møblene kan stå ute i all slags vær!

10 års garanti

Alle våre hagemøbler i glass, rotting og aluminiumsrammer har 10 års garanti. Putekassene er laget i UV-behandlet polyetylen-rotting, som forhindrer bleking av sollys, falming og oppflising. De tåler altså å stå ute hele året, men på vinteren skal det benyttes presenning. Sparmax selger presenninger som er tilpasset ditt møbel, slik at det er enkelt å ta det av og på.

Tips: Visste du at putetrekk og regntrekk du kjøper hos oss også har en garanti på 2 år?

Les mer om Sparmax sine garantier her


Fredo-kolleksjonen

De stilrene og elegante putekassene fra Fredo er en av våre bestselgere. De kommer i ulike størrelser, og du kan velge mellom fargene gråmix, chocolate og natur, slik at du finner den fargen som passer best til resten av utemøblene dine. Om du krever mye plass til lagring anbefaler vi Fredo XL, den er romslig, slik at man får plass til det meste!

Lady-kolleksjonen

De smarte kassene fra Lady er designet som en flerbruksløsning! Her får du både sittebenk og putekasse i et og samme møbel, i vedlikeholdsfri rotting. Lokkene er forsterket, slik at de tåler en vekt på 150 kg.

Velg mellom fargene sort, hvit, brunmix og gråmix på selve kassen. Den medfølgende puten til sittebenken kommer også i ulike farger, slik at du kan finne din favoritt. Både rottingen og putetrekket er UV-beskyttet!

Afternoon-kolleksjonen

Har du ekstra god plass i hagen, og mange puter du må oppbevare? Da er denne kolleksjonen noe for deg! De vanntette putekassene fra Afternoon har innvendig fôring, for ekstra beskyttelse. I tillegg har de gassdemper, slik at lokket holder seg oppe uten at du trenger å slite. Veldig praktisk når man skal rydde putene på plass igjen etter bruk. Velg mellom fargene sort, gråmix, brunmix og hvit.

Enkel montering

Putekassene fra Fredo og Afternoon leveres flatpakket, og er veldig enkle å sette sammen. Det medfølger bruksanvisning, og de monteres på 1-2-3! Kassene fra Lady leveres ferdig montert.

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.