• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Fine putekasser for praktisk oppbevaring av uteputer

13 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

13 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Våre flotte putekasser i kunstrotting beskytter hageputer mot vind og vær. Finn varianten og størrelsen som passer din uteplass.


Gode myke sitteputer gjør hagemøblene enda mer komfortable, men været i Norge er ikke det beste med tanke på å holde puter og andre tekstiler fine. Vil du at hageputene skal vare lenge, er det nødvendig å oppbevare dem trygt når det regner og blåser, og da er en vanntett putekasse et godt valg. Hos SparMax finner du flotte putekasser i flere størrelser og farger. 

Putekassene hjelper deg å holde uteplassen ryddig 

Med en vanntett putekasse i hagen, på terrassen eller verandaen, er det lettere å holde orden utendørs. En romslig putekasse har god plass til deilige og myke puter, men den er også et ypperlig utemøbel for andre ting og tang. Hva med å ha en egen putekasse til oppbevaring av barnas uteleker?

Når alt har sin egen plass, er det lettere å få inn gode rutiner på å rydde for kvelden. Sørg også for å ha plass til pledd og andre tekstiler, slik at også de holder seg fine. Med en putekasse forlenger du dermed levetiden for alt du har investert i av mykt tilbehør på uteplassen. Det er både bærekraftig og bra for lommeboken. 

 

Vanntette putekasser som beskytter mot vær og vind 

Det finnes mange forskjellige putekasser på markedet, men kvaliteten varierer. Det første du bør sjekke, er om putekassen er vanntett. En lekk putekasse er ingen vits i å ha i en norsk sommer som raskt veksler mellom regndager og solskinnsdager. Få ting er så surt som å finne pledd og hageputer i en vanndam nederst i putekassen.

Alle putekassene du får kjøpt hos SparMax er laget i vedlikeholdsfri rotting. Kunstrottingen gir en klassisk look som holder seg år etter år og overlever alle vekslende trender. 

 

Kombinert sittebenk og putekasse

Hvis du har begrenset med plass på uteplassen din, er putekasser med sitteplasser på toppen et genialt valg. Vi har putekasser både med og uten sitteputer. Putekassene fra Lady kommer med behagelige og myke sitteputer. Du kan også kombinere flere putekasser, slik at du får en lang sittebenk i solveggen. 

Enten du trenger stor eller liten putekasse, finner du et godt utvalg hos Sparmax. Her kan du velge den eller de putekassene som passer best til din uteplass. Finn også den fargen du liker best, og match gjerne med en sofagruppe, kafesett, hagestoler eller spisegruppe i kunstrotting fra SparMax. 

 

Kvalitet og garanti på alle våre utemøbler

Hos SparMax har vi fokus på kvalitet. Vi vil at du skal føle deg trygg på at produktene du kjøper for oss holder seg fine og varer i mange år fremover. Alle våre hagemøbler i glass og rotting med aluminiumsrammer har 10 års garanti. Dermed kan du føle deg trygg på at du får glede av produktene fra oss i mange år fremover. 

Putekassene til SparMax er laget i UV-behandlet polyetylenrotting som ikke fliser seg opp. UV-behandlingen forhindrer også at rottingen blekes og falmer i solen. 

Selv om våre putekasser tåler å stå ute hele året, bør du dekke til hagemøblet med  en presenning gjennom vinteren. Du finner også tilpassede møbeltrekk til ulike hagemøbler hos Sparmax. 

Ikke all rotting er like god

Du finner mange forhandlere av hagemøbler i rotting, og kvaliteten kan variere veldig. Selv om hagemøblene kan se helt like ut ved første øyekast, kan det være store forskjeller når det kommer til kvalitet uten at nødvendigvis prisen tilsier det.  Det er eksempler på at noen produsenter har blandet inn kritt eller gips i kunstrottingen for å spare på utgiftene. Dette fører til at kassene etter kort tid sprekker og blir porøse. 

Ved kjøp av møbler i kunstrotting, bør du sjekke at flettverket er stramt og at aluminiumsrammen er helsveiset og pulverlakkert. Kunstrottingen bør være UV-behandlet slik at møbelet tåler all slags vær og ikke blekes av solen. 

 

Frakt og levering av putekasser

Vi tilbyr lav fraktpris av våre varer. Fraktprisene står i forhold til vekt og volum på pakkene og står tydelig opplyst i bestillingsskjemaet på hvert enkelt produkt.

For oss er det viktig at våre kunder er fornøyde og trygge på hele kjøpsreisen - fra nettkjøpet til produktet leveres på døren. Derfor har vi valgt Bring som vårt faste transportselskap. De fokuserer på trygg og god transport og satser på færrest mulig omlastinger. Det minimerer sjansen for transportskader og korter ned leveringstiden.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.