• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Behagelig hengekøye med stativ

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Drømmen for mange er en hengekøye å slappe av i, og for deg som hverken har trær eller mulighet for oppheng, er en hengekøye med stativ et ypperlig kjøp.


Selv om mange ønsker seg en hengekøye på uteplassen, men det er ikke alltid så lett å finne en plass som passer mellom to trær med akkurat passe avstand. Men her har vi i Sparmax en fin løsning, nemlig hengekøye med stativ. Dette hagemøbelet løser utfordringen når du ikke har noen mulighet for oppheng i verken trær, gelender og/eller vegg. 

 

Sommerens mest brukte utemøbel?

En hengekøye med stativ er et hagemøbel som tiltrekker seg både barn og voksne. Dette blir garantert uteplassens mest populære spot i sommer. Her kan du få sove i fred, lese en bok i skyggen og bare la humla suse. 

Alle som har hengt ut i en hengekøye vet hvor behagelig det er. Det er rett og slett toppen av avslapning! Og er det varmt og klamt og vanskelig å sove innendørs en varm sommernatt, kan du jo bare ta med et teppe og finne søvnen i hengekøyen.

Fordi en hengekøye med stativ ikke blir så høythengende, er den også enkel å komme seg inn og ut av uten at du trenger å være redd for å bli vippet rundt.

 

En hengekøye for mange ulike uteplasser

En hengekøye med stativ kan enkelt flyttes rundt og passer på de fleste steder på uteplassen:

 • I skyggen eller midt på plenen i hagen
 • På terrassen
 • På plattingen
 • På verandaen


Og du trenger ikke nødvendigvis å rydde bort hengekøyen om vinteren heller. Har du god nok plass, for eksempel i en vinterhage, er det bare å ta med dette lille stykke sommer innendørs og fortsette å nyte livet fra en hengekøye.

Stativet til hengekøyen er enkelt å montere og demontere, og hagemøbelet tar liten plass. Det betyr at du kan ta med deg ditt nye favoritt-hagemøbel både til hytta og campingplassen

Avbildet: Jamaica hengekøye

Solid stativ til hengekøyen

Et så populært møbel som en hengekøye, blir så klart hyppig benyttet og bør derfor være solide. Hos Sparmax har vi hengekøyer som tåler mye bruk. Stativet til hengekøyene er laget i en pulverlakkert stålramme som sikrer at hengekøyen er stabil og holdbar. Også tekstilene er robuste, men også tidløse og passer inn på enhver uteplass og kan matches de fleste utemøbler, uansett stil. 

Og skulle hengekøyen bli skitten, kan du vaske den i maskin.

PS! Selv om våre hengekøyer med stativ tåler en norsk sommer svært godt, kan det være lurt å ta tekstildelen med inn i dårlig vær, spesielt ved kraftig vind slik at ikke hengekøyen flakser rundt i hagen.

 

Hengestol for to

Ønsker du å sitte ekstra godt, bakoverlent og avslappende, har Sparmax også hengestoler og hengesofaer i det store utvalget av hagemøbler. 

Turtelbuen gynge er en herlig gyngestol, eller hengende lenestol, med plass for to. Mer komfortabelt utemøbel skal du lete lenge etter. Den elegante gyngen er laget i laminert lerketre og har solid seilduk i både seng og taket som gir skygge. Selve stolen henger i en kjetting som kan regulere hvordan du sitter eller ligger. 

 

Kjøp av solid hengekøye med stativ

Montering av en hengekøye med stativ gjør du enkelt selv. Hengekøyen leveres flatpakket, men du monterer den på under halvtimen. Alt du trenger av verktøy følger med i pakken.

Både hengekøyer, hengestoler og hengesofaer bestilles enkelt i vår nettbutikk. Så sant varen er på vårt lager i Hønefoss, vil du ha møbelet på døren i løpet av 1-3 dager. 

Sparmax har fast lav fraktpris til stort sett hele landet. For Nord-Norge har vi egne satser. 

Vi har gode salgsbetingelser med og utvidet garanti på våre møbler. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.