• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Nyt late dager i sola med hengekøye

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Opplev verden fra et svevende ståsted i din nye hengekøye – enten du har plass til den innendørs, på balkongen eller ute i hagen. Med en hengekøye får du rett og slett sydenfølelsen hjem til deg!

Hengekøye eller hengekøye med stativ er et perfekt supplement til hjemmet som skaper kos og hygge for store og små. Enten du slapper av med en god bok, eller tar deg en lur - livet blir utvilsomt bedre med en hengekøye! Er du ekstra eventyrlysten kan du jo også tilbringe natten i den i hagen – som en campingtur i egen bakgård!

Hengekøyestativ fra Jamaica

Jamaica hengekøye med stativ er en hengekøye til hagen. Den har en pulverlakkert stålramme, noe som gjør den stabil og holdbar over lang tid, som sørger for at du kan slappe av i fred og ro, uten bekymringer. Hengekøyestativet passer perfekt inn i hagen, terrassen eller andre uteområder, og monteres enkelt på under 30 minutter.

Det elegante og bohemske designet passer sammen med det meste av andre skandinaviske utendørsmøbler og hageinnredninger, slik at uteplassen blir harmonisk og vakkert. Mange av dagens hengekøyer leveres i sterke farger, men denne kommer i en dus hvitfarge, slik at den ikke tar for mye oppmerksomhet. Det heklede materialet i bomull og den grå rammen er også tidløst, så denne vil aldri gå av moten! Passer perfekt, siden den har en garanti på hele 10 år.

Jamaica hengekøyestativ leveres flatpakket i én pakke, og alt verktøy du trenger for å montere den medfølger i pakken. Den kan skrus sammen på cirka en halvtime, uansett hvor mange tommeltotter du har – enklere blir det ikke!

OBS: Er det sterk vind og storm anbefaler vi at hengekøyen tas med innendørs, for å unngå at den velter. Maksvekt på Jamaica hengekøyestativ er 120 kg.

Direkteimportør

SparMax er et heleid norsk selskap, som fungerer som en direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. I tillegg sørger våre trygge betalingsløsninger for at du får en bekymringsfri handel. De fleste produktene våre er lagerført til enhver tid, slik at frakttiden er kort, og du slipper å vente lenge på det du bestiller.

Er du en av de som foretrekker å handle produkter i fysiske butikker istedenfor på nett? Fortvil ikke, vi har også et varehus i Hønefoss, kun 50 minutter unna Oslo. Ønsker du å se hengekøyene (eller andre produkter) før du kjøper er du hjertelig velkommen til å ta turen innom oss!

Se vårt store utvalg av hagemøbler og utemøbler!


10 års garanti

Du får alltid 10 års garanti på hengekøyer hos Sparmax! Å handle hos oss skal være bekymringsfritt og enkelt, slik at du kan bruke mindre tid på unødvendig tull, og mer tid på å slappe helt av i din nye hengekøye!

Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Les mer om Sparmax sin garanti her.

Copyright © 2023 Sparmax AS. All rights reserved.