• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Tilbehør for vanntilkobling og avløp til baderomsinnredning

8 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

8 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Sørg for å ha alt du trenger av slanger, ventiler, vannlås og annet som trengs for tilkobling og avløp når du monterer din nye baderomsinnredning. 

 

Har du kjøpt nytt badekar eller ny dusjløsning hos Sparmax? Sjekk i så fall om du har alt som trengs for tilkobling av vann og avløp ved montering.

 

Trykkslanger

En trykkslange, også kalt tilkoblingsslange eller tilførselsslange, sørger for å koble vannforsyning til ulike sanitære apparater som dusjer, badekar, toaletter eller servanter. Vanntilførselsslangene er vanligvis laget av slitesterke materialer som rustfritt stål eller solid armering  for å sikre pålitelig ytelse og lang levetid.

Det finnes ulike typer trykkslanger tilgjengelig, inkludert standard lengder og fleksible trykkslanger for enkel installasjon selv i trange områder. 

Trykkslangene du finner hos Sparmax, er godkjente av SINTEF Byggforsk og hver pakke inneholder to stk. for tilførsel av både kaldtvann og varmtvann til for eksempel dusj, badekar og servant.

 

Vannlås

Vannlåsen er en viktig komponent i avløpssystemet på badet som hindrer lukt fra avløpsrøret i å trenge inn i boligen din. Den fungerer ved å danne en vannforsegling mellom avløpet og luften i rommet, noe som effektivt blokkerer dårlig lukt og forhindrer tilbakeslag.

Moderne vannlåser kommer i ulike design, inkludert P-trap og S-trap, og er laget av materialer som plast eller rustfritt stål for å sikre pålitelig ytelse og lang levetid. 

Å velge riktig vannlås er avgjørende for å opprettholde optimal hygiene og avløpsfunksjon på badet ditt. 

Er du usikker på hvordan du skal montere en vannlås slik at den fungerer riktig og er tett, anbefaler vi i Sparmax at du skaffer deg hjelp fra en rørlegger.

 

Bunnventil

Bunnventilen regulerer vannstrømmen og avløpet fra vasken eller badekaret. Denne lille men viktige delen spiller en nøkkelrolle i å sikre effektiv drenering og forhindre tilstopping. Bunnventiler kommer i ulike former og størrelser, og det er viktig å velge en som passer til behovene og designet til ditt baderom.

Hos Sparmax har vi bunnventiler med pop-up klikkfunksjon til baderomsservanter. Bunnventilene finnes i både sort farge og krom. 

 

LED-lampe til baderomsskap

Foruten VVS-tilbehør, har vi også fine og praktiske LED-lamper til baderomsinnredning. Lampene er praktiske for deg som for eksempel har speilskap uten integrert lys. Du kan enkelt montere lampen selv.

Våre LED-lamper kommer i elegant og minimalistisk design og finnes i fargene matt sort og krom.

 

Sparmax hjelper deg!

Sjekk alltid at du har alt du trenger av slanger, blandebatteri og annet tilbehør når du bestiller dusj, badekar eller annen innredning til badet ditt. Da slipper du å etterbestille og vente unødvendig lenge for å få montert de nye baderomsløsningene. 

Har du spørsmål, kan du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice både før, under og etter ditt kjøp hos Sparmax. Vi hjelper deg!

Så sant vi har produktene på lager, har du dem fraktet og levert på døren innen 1-3 virkedager etter bestilling. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.