• check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  1-3 dagers levering

 • check

  Masse for pengene

Høstsalg Oktober - Boblebad, dusjabinett, baderomsmøbler
Høstsalg Oktober - Boblebad, dusjabinett, baderomsmøbler

Overmadrass

En Skjærgaard® overmadrass er en 5-10 cm tykk madrass som legges oppå dine hovedmadrasser. Overmadrassen er for mange prikken over i-en når det kommer til komfort. Den er myk og deilig og omslutter kroppen på en behagelig måte. Tekstilet på en Skjærgaard® overmadrass kan vaskes på 60 grader, noe som fobedrer hygienen i sengen veldig. En Skjærgaard® overmadrass beskytter i tillegg hovedmadrassene i sengen din og forlenger levetiden på demSkjærgaard® overmadrasser kommer i mange ulike materialer og tykkelser. Du vil garantert finne en Skjærgaard® overmadrass som passer deg og dine behov perfekt hos oss.

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Gelatex overmadrass
  Gelatex overmadrass
  Med GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
  2 290,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 2. Gelatex overmadrass med split
  Gelatex overmadrass med split
  Med GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass spesielt tilpasset elektrisk justerbare senger, hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
  3 995,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 3. Tigertouch overmadrass
  Tigertouch overmadrass
  TigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
  1 490,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 4. Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch overmadrass med split
  TigerTouch® overmadrass, her i utførelse med split spesielt tilegnet elektrisk justerbare senger, er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
  2 790,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 5. MemoryFoam overmadrass
  MemoryFoam overmadrass
  Med MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
  2 290,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 6. MemoryFoam overmadrass split
  MemoryFoam overmadrass split
  Med MemoryFoam VitaRest®overmadrass, her spesielt designet for elektrisk justerbare senger, får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
  Rating:
  60%
  4 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.