• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Finn en god overmadrass til sengen din

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Med en god overmadrass, investerer du både i god søvn og sørger samtidig for å beskytte hovedmadrassen i sengen slik at den holder seg god i flere år.

 

Overmadrass som regulerer fasthet og liggekomfort

Selv om overmadrassen ikke er så tykk, er den viktig for komforten når du sover. 

Med en god overmadrass kan du tilføre det lille ekstra - den optimale følelsen av optimal liggekomfort.

Bruk gjerne en overmadrass på sovesofaen, spesielt dersom dette er din seng. En myk eller noe fastere overmadrass kan være akkurat det som trengs for å gjøre din sovesofa mer komfortabel for deg, eller gjestene dine. 

 

Overmadrassen beskytter madrassen

I tillegg til å tilføre ekstra liggekomfort, beskytter overmadrassen sengen og forlenger dermed levetiden til møbelet. 

Dersom du har en overmadrass på toppen av hovedmadrassen, vil du normalt ha en seng som varer i 15 år før du bør kjøpe ny seng.

Overmadrasser tar imot mye belastning og utsettes for fuktighet, svette, smuss, flekker og slitasje. Så vi anbefaler deg å skifte overmadrass hvert femte år. 

 

Overmadrasser til alle typer senger

Vi har overmadrasser i alle typer størrelser. Overmadrassene kan brukes på alle senger uansett hvor selve sengen tidligere har vært kjøpt.

Våre Skjærgaard® Regulerbare senger, kontinentalsenger, rammemadrasser og senger med oppbevaring, kommer med en Skjærgaard® overmadrass inkludert i prisen. Dersom du ønsker en annen overmadrass enn den som følger sengen, kan du krysse av for det på nettsidene. Vær obs på at noen valg kan medføre en ekstra kostnad.

Alle våre overmadrasser kan også kjøpes i splittet versjon. Det betyr at overmadrassen er splittet i den ene enden, hvilket gjør den spesielt egnet til våre regulerbare senger

 

Velg mellom tre ulike overmadrasser

Hos Sparmax kan du velge mellom tre ulike typer overmadrasser fra Skjærgaard®. 

Madrassene er 8 centimeter tykke, og felles for dem alle er at de bidrar til at du ligger enda bedre i sengen din. 

De tre overmadrassene er:

 • Gelatex
 • Tigertouch
 • MemoryFoam VitaRest

 

Gelatex - overmadrassen som tilpasser seg ulike temperaturer

Gelatex® er en overmadrass med to ulike liggeflater. Du får da ClimaLatex® på den ene siden og ventilerende WaterGel® på den andre. På den måten kan du tilpasse deg sesong og temperatur og oppnår perfekt liggekomfort året rundt bare ved å snu overmadrassen.

Madrassen er antibakteriell og midresistant. Den gir dessuten optimal ortopedisk støtte og er økologisk sertifisert. 

 

TigerTouch - en allergivennlig overmadrass

TigerTouch® er en overmadrass som passer for de fleste. Den er myk og laget av høyeksklusivt skum. 

Kjernen i den 8 cm tykke overmadrassen gir god trykkavlastning, og også denne er Øko-Tex godkjent og fri for allergifremkallende stoffer. 

 

MemoryFoam VitaRest® overmadrass som formes av kroppsvarme

Ta dessuten en kikk på vår MemoryFoam VitaRest® overmadrass. Den har helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. 

Skummet i overmadrassen blir mykere etter hvert som det varmes opp av kroppen din. Dette gjør at den formes etter kroppen og blir mykere der det trykkes mest, for eksempel i hoftepartiet eller under skuldrene. Den trykkavlastende effekten blir dermed tilpasset akkurat din kropp. 

 

Overmadrasser i mange størrelser

Hos oss får du overmadrasser til senger i alle ordinære størrelser:

 • 80x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm

 

Vi har også overmadrasser på 75x200 cm for våre smaleste sengemodeller, men også til en dobbeltseng på 150x200 cm der den ene vil ha en type overmadrass og den andre en annen. 

Har du en ekstra stor seng, kan du også kjøpe overmadrass med 200 centimeters bredde og 210 centimeters lengde hos Sparmax.

 

Vask og vedlikehold av overmadrass

Merker du at madrassen din begynner å gi litt dårligere støtte, kan det derfor være smart å ta en kikk på overmadrassen før du bytter ut hele madrassen eller sengen.  

Luft ellers overmadrassen innimellom, og vask trekket når det er behov for dette. Da holder overmadrassen seg fin lenger. Husk også å snu og vende overmadrassen innimellom.

Alle trekkene overmadrassene du kjøper hos Sparmax kan vaskes på 60 grader.

 

Levering på døren

Sparmax er kjent for å ha kort leveringstid og gode fraktordninger. Har vi overmadrassen på lager, får du den levert på døra innen 1-3 dager. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.