• check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  1-3 dagers levering

 • check

  Masse for pengene

Overmadrass

Overmadrass
En overmadrass er en tykk madrass som kan legges over din vanlige sengemadrass. Overmadrasser har mange praktiske formål, og kan brukes til å fjerne sprekken mellom madrassene i en dobbeltseng, tilpasse liggekomforten og regulere temperaturen i sengen. Overmadrassen forlenger også sengens levetid, og beskytter madrassen under. Har du en gammel madrass som ikke er så god å ligge på kan også en overmadrass gi sengen din nytt liv. Den kan nemlig fungere som en kompensator dersom du kjenner at din eksisterende madrass enten er for myk eller for hard. Overmadrasser kommer i mange ulike materialer og tykkelser. Hos oss vil du garantert finne en som passer deg og din seng helt perfekt.

8 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Gelatex overmadrass
  Gelatex overmadrass
  Med GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
  2290,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 2. Gelatex overmadrass med split
  Gelatex overmadrass med split
  Med GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass spesielt tilpasset elektrisk justerbare senger, hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
  3790,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 3. Tigertouch overmadrass
  Tigertouch overmadrass
  TigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
  1490,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 4. Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch overmadrass med split
  TigerTouch® overmadrass, her i utførelse med split spesielt tilegnet elektrisk justerbare senger, er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
  2790,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 5. MemoryFoam overmadrass
  MemoryFoam overmadrass
  Med MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
  2290,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 6. MemoryFoam overmadrass split
  MemoryFoam overmadrass split
  Med MemoryFoam VitaRest®overmadrass, her spesielt designet for elektrisk justerbare senger, får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
  4290,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 7. Sense overmadrass
  Sense overmadrass
  Sense 7-sone® Med 100% ClimaLatex® støpt med forskjellig fasthetsgrad i syv forskjellige soner. Utnytt liggeegenskapene i din 7-sone hovedmadrass til det fulle med en videreføring av soneprinsippet også i overmadrassen.
  3790,00
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
  check 25 års garanti*
 8. Sense overmadrass split
  Sense overmadrass split
  Sense 7-sone® Med 100% ClimaLatex® støpt med forskjellig fasthetsgrad i syv forskjellige soner. Utnytt liggeegenskapene i din 7-sone hovedmadrass til det fulle med en videreføring av soneprinsippet også i overmadrassen. Her spesielt tilpasset elektrisk justerbare senger.
  4190,00
  Kommer på lager: 31.03.2020
  check 25 års garanti*

8 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.