• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Hvorfor velge Sparmax?

Sparmax ble etablert sommer en 2005 og har vokst seg frem til å bli Norges største nettbutikk i norge innen bad, velvære og hageprodukter med en totalomsetning på over 100 millioner kroner årlig med en stadig vekst. Suksessen med gode kvalitetsprodukter til lave priser har blitt tatt veldig godt i mot av forbrukerne, og nå selges Sparmax produkter ikke bare i Norge, men også i Sverige og Danmark.

God kvalitet gir 10 års garanti.

Vi satser på god kvalitet, samtidig som vi skal gi deg så lave priser at det sjokkerer. Vi vet at det mest viktige for deg som kunde er å gjøre en god handel, og du ønsker deg selvfølgelig både god kvalitet og lavest mulig pris. For oss i SparMax er det viktig at du som kunde har en god følelse både før, under og etter salget og legger derfor stor vekt på å levere produkter til de absolutt laveste priser til best mulige kvalitet og en topp service hele veien.

Suksessen vår kommer av en god infrastrukter med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på gode kvalitetsprodukter. Et aktiv og pålitelig kundeservicesenter har gitt oss tusenvis av fornøyde kunder. Gjør en trygg og hyggelig handel du også.

I tillegg er SparMax eneste aktør i denne bransjen i hele Skandinavia som lagerfører titusenvis av varer til enhver tid, noe som gjør at vi har det du trenger, når du trenger det!

Hvordan skal du velge? Et godt "netthandel" råd er at du alltid sjekker opp firmaet du har tenkt å handle hos. Noen viktige spørsmål du bør stille deg og få svar på, bl.a. er om firmaet er Norsk i forhold til oppfølging, service og leveringstid, hvor lenge firmaet har eksistert og i tilfelle hvor solid er økonomien.

Det blir straks mye mer å forholde seg når du handler kapitalvarer fra nettbutikker fra Sverige og Danmark og generelt utlandet, mtp leveringstid, reklamasjon, og returordninger. Vi har selv vår egen nettbutikk for både Sverige og Danmark og gjør vårt beste for å gi en god kjøpsopplevelse for kundene. Det hersker likevel ingen tvil at vår største suksess er og blir i Norge hvor vi har både lager, butikk og administrasjon, og kan gi den bedre service på alle områder. Det er alltid lettere å både kjøpe og selge kapitalvarer når varene og kundeoppfølgingen er nasjonal.
 

For å gjøre en trygg netthandel anbefaler vi å logge deg inn på www.purehelp.no og du kan helt gratis ved noen enkle tastetrykk se regnskapstall på alle norske aksjeselskap. Finner du ikke firmaet du leter etter, kan du regne med at selskapet er utenlansk registrert som f.eks. LTD eller er et enkelmannsforetak som bl.a. ikke krever noen aksjekapital.
 

Se Sparmax AS sine nøkketall - klikk her!
Dette er offentlige opplysninger og er tilgjengelig for alle. Vi er stolte av resultatet og har i løpet av årene vokset oss frem til å bli den største netthandelen av Bad og Velvære produkter.

Vi i SparMax vet hvor mye kvalitet betyr, og ønsker alle kunder velkommen til en hyggelig handel både i vår nettbutikk og vår flotte butikk i Hønefoss. Det meste er lagervare.
 

Lykke til med valget!

Med vennlig hilsen
Sparmax AS

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.