• check

  Masse for pengene

 • check

  10 års garanti

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Rask levering 1-3 dager

Sovesofa

Sovesofa

En sovesofa er noe av det mest praktiske som finnes. Her har du muligheten til å slappe av og nyte en god samtale med venner, eller se en film med familien – samtidig får du ekstra soveplasser dersom det skulle dukke opp et overnattingsbesøk i ny og ne. Dagens sovesofaer har blitt utrolig behagelige, både som sitteplass og seng. De ser også stilrene og freshe ut – og ingen vil reagere på at sofaen i stua egentlig er en sovesofa. SparMax sine sovesofaer er i god kvalitet, og har lang levetid.

SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. Du får alltid 10 års garanti på våre sofaer! Velkommen til en hyggelig handel hos oss. 

Norges største sofautvalg!

Skjærgaard, er basert på lange tradisjoner av skandinavisk design, kvalitet og komfort. Med fokus på den tradisjonelle nordiske stilen hvor enkle, rene linjer kombineres med meget gode materialer, der praktiske og slitesterke tekstiler er en gjenganger. Alle våre sofaer kan og bestilles med norske ull-tekstiler fra Innvik Sellgren/Kvadrat. Våre Skjærgaard sofakolleksjoner kan tilby deg en sofa i alle tenkelige oppsett og størrelser. Skjærgaard leverer nordiske kvalitetssofa til uslåelige priser.

Svelvik

Jeløy

Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.