• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt

Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt

205x100x85 cm
21 495,-

Sofa bredde: 205 cm - Dypde: 100 cm 
Sofa total lengde utslått: 218 cm - Madrassemål: 140x195 cm

Trysil er en sovesofakolleksjon med innovative og praktiske løsninger. Mange av oss har begrenset med plass, og trenger av og til både en ekstra soveplass og mer oppbevaringsplass. 

Les mer om produktet
Forventet leveringsdato: 02.09.2024

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

Montering Ønsker du montering? Les her.
For vårt nærområde på Østlandet.

SKU
720641
Uslåelig pris!
Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt
Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt Trysil 2-seter sovesofa - antrasitt

Trysil er meget komfortabel som sofa, og den tilbyr en deilig stor seng om behovet skulle være der. 

Trysil sovesofa har en madrass laget av 10 cm tykk høykvalitets HR skum som gir en lignende liggekomfort og støtte som i en ekte kvalitetseng. HR skum gir tilpasning til kroppen din og reduserer trykkpunkter, samtidig som det er slitesterkt og har lang levetid. En god natts søvn og mindre smerte og ubehag i kroppen din vil være resultatet av å investere i en slik madrass og du vil føle deg uthvilt og klar for dagen som venter deg. Har du ønske om en annen farge? Send oss en mail på salg@sparmax.no så vil vi bistå deg med dette.

 

Rammeverk

Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre med enkelte detaljer av sponplate. Her får du en kvalitetssofa som er solid og holdbar. 

 

Sitteputene

Sittteputene er lagd av HR-skum (High Resiliance) på ca 35 kg, som er skandinavisk sofa standard. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk at putetrekkene på Trysil sovesofa ikke er avtagbare. 

 

Ryggputene

I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

 

Tekstiler

Tekstilet vi har valgt å benytte innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

 

Slitestyrke

Tekstilet har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser.

 

Lysekthet

For å unngå falming som en følge av sollys har dette tekstilet en lysekthet-karakter på 4.

 

Pilling/Nupping 

Tekstilet har  karakter 4 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.

 


 • Sittehøyde 47 cm (Med 15 cm standard bein)
  Sittedybde 52 cm

Generelt:
 • SKU: 720641
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.