• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Massasjedusj for velvære og avslapning

12 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

12 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

En massasjedusj byr på en unik dusjopplevelse som kombinerer komfort og velvære. Dusjløsningen er designet for å gi en avslappende opplevelse med massasje der det trengs. 

 

Din nye massasjedusj fra Sparmax vil forvandle badet ditt om til et hjemlig, lite spa, til glede for både store og små. Ta deg en velfortjent pause fra hverdagen i en deilig massasjedusj med avslappende massasje til ryggen, og føl deg som et nytt menneske etterpå. 

 

Hva er en massasjedusj?

En massasjedusj er en type dusjsystem med integrerte massasjedyser for å gi en behagelig vannmassasje. 

Massasjedusjen benytter vanntrykket du har hjemme som utgangspunkt for massasjen - det er ingen eksterne pumper eller andre elektroniske komponenter i dusjen.

 

Fordelene med massasjedusj

En massasjedusj er luksus på eget bad. Den gir en nydelig start på dagen, myker opp kroppen etter trening og får deg til å slappe av etter en dag med mye stress. 

Massasjedusjer kommer med flere velværefordeler. Det varme vannet og de justerbare dysene hjelper med å redusere muskelspenninger og er godt for blodsirkulasjonen. 

 

Massasjedusjer til ulike bad

Massasjedusjene fra Sparmax kan brukes både som et vanlig dusjkabinett. Våre løsninger har både hånddusj med regulerbar stang og troperegn. Våre massasjedusjer har alt fra tre til seks massasjedyser.

De fleste massasjedusjene er hjørnedusjer, men vi har noen varianter som også kan stå langs en vegg. Høyden på våre massasjedusjer er på enten 205 eller 215 cm.

Vi har massasjedusjer i både små og store varianter, slik at du er sikret å finne din favoritt til ditt nye bad hos Sparmax. Dusjene kommer også med forskjellig glassfarge på bakveggen, både hvit, grå og sort. Dusjveggene i front er klare eller grå.

 

Forskjellen på massasjedusj og steamdusj

Både steamdusjen og massasjedusjen har funksjoner som gir ekstra velvære i dusjen. Men de to variantene pleier kroppen på ulike måter. 

En massasjedusj gir målrettet massasje ved hjelp av vannstråler rett på typisk ømme punkter på rygg og skuldre, ofte i kombinasjon med fotmassasje. 

Steamdusjer tilbyr en annen type opplevelse ved å produsere damp som fyller kabinen. Dette gir en spa-lignende atmosfære som åpner porene i huden og fremmer avslapning lenge etter at dusjen er over. I en dampdusj er temperaturen mellom 35 og 55°C med nesten 100 % luftfuktighet. 

Både steamdusjen og massasjedusjen kan brukes som ordinære dusjkabinett også.

 

Massasjedusj i herdet glass og sanitærakryl

Materialer brukt i massasjedusjer fra Sparmax inkluderer herdet glass, sanitærakryl, og rustfritt stål. 

Herdet glass er populært på grunn av sin styrke og evne til å motstå høy varme og trykk.

Sanitærakryl er godt og varmt å stå på. Materialet er uten porer, noe som gjør at skitt og urenheter ikke fester seg så lett. Sanitærakryl er enkelt å rengjøre og motstandsdyktig mot flekker og riper.

Rustfritt stål brukes ofte i rammer på grunn av dets holdbarhet og korrosjonsbestandighet. Dette materialet gir i tillegg en moderne estetikk som mange husstander foretrekker.

 

Trygge termostatstyrte dusjbatteri

Alle massasjedusjene hos Sparmax har termostatstyrt dusjbatteri. Denne typen dusjbatteri sikrer kontroll på temperaturen og forhindrer plutselige temperaturendringer. Våre termostatstyrte blandebatterier er av høyeste kvalitet og alle har skoldesperre/barnesikring. Nyt dusjen med en vanntemperatur tilpasset akkurat dine ønsker. Du stiller enkelt inn riktig temperatur på vannet på den termostatstyrte blanderen slik at temperaturen holder seg jevn selv om andre i huset tapper vann fra andre kraner. 

Det termostatstyrte blandebatteriet justerer også temperaturen automatisk etter temperatursvingninger i rørnettet.

 

Valg av massasjedusj 

Når du skal velge en massasjedusj, bør du tenke på plasseringen på badet ditt. Mål området nøye og sørg for at det er tilstrekkelig plass og riktig rørlegging. 

De fleste massasjedusjene våre har ingen strømtilkobling, men modellene med eksempelvis bluetooth og taklampe krever nødvendigvis tilkobling til strøm. 

Våre massasjedusjer har forskjellige tilleggsfunksjoner, så sjekk produktbeskrivelsen før du bestemmer deg for hvilken dusj du vil ha. Tilleggsfunksjoner kan være: 

 • innebygde høyttalere med bluetooth
 • lys
 • sete
 • dusjhyller
 • styringspanel
 • fotmassasje

 

Massasjedusj med badekar

Har du alltid har ønsket deg et badekar, men har valgt det bort pga. dusjen? Sparmax har løsningen for deg. Vi har nemlig en egen kolleksjon av massasjedusjer kombinert med badekar. Dusjbadekaret er populært hos både små og store i familien.

 

Prisgunstig massasjedusj av god kvalitet fra Sparmax

Sparmax er direkteimportør av alle massasjedusjer vi selger i Norge. Vi kutter mellomleddene og gir deg fordelene, i form av en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. 

I tillegg til massasjedusjer har vi andre fine dusjløsninger tilgjengelig

Varer vi har på lager, har svært kort leveringstid. Som regel vil det da ta kun 1-3 dager før du har varene på døren. Du kan bestille montering ved kjøp av massasjedusjen din, og da vil frakten inngå i prisen. Tilkobling til vann og avløp, bør helst gjøres av en rørlegger.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.