• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

God natt med rammemadrass

15 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Avbildet i Inari Beige 26
  Sommersalg
  Rammemadrass 75x200, lys grå

  Skjærgaard® Rammeseng 7-sone levers med 7-sone Therapy® pocketfjæring i hovedmadrassen på hele 26 cm, mykere skulder- og hoftesoner for optimal støtte og komfort.

  Rating:
  100%
  6 495,-
  Spar: 1 000,-
  Førpris: 7 495,-
  Forventet leveringsdato: 02.08.2024
  check 25 års garanti*

15 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

En rammemadrass er allsidig og kan fungere som hovedmadrass eller som del av en seng. 

 

Rammemadrassene kan brukes som enkeltsenger, og de kan settes sammen til en dobbeltseng. Og kombinert med en separat madrass og en overmadrass på toppen, kan rammemadrassen fungere som bunnen på en kontinentalseng. Og i motsetning til en kontinentalseng, er rammemadrassen enkel å flytte på, for eksempel ved rengjøring.

 

Rammemadrasser i 3 størrelser

Hos Sparmax har vi rammemadrasser i 3 ulike størrelser:

 • 75x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm

 

For barn er smale størrelser som 75x200 cm stor nok. Voksne foretrekker som regel bredere enkeltsenger på 90x200 cm eller 120x200 cm. 

Alle våre rammemadrasser har overmadrass inkludert i prisen. Velger du en annen overmadrass enn den som er standard, koster det noe ekstra. Men det kan være vel verdt pengene for å finne akkurat den som du ønsker deg for å sikre deg god søvn. Du finner forslag til alternative overmadrasser i hver produktbeskrivelse på nettsidene våre.

 

Rammemadrass + overmadrass - den perfekte kombinasjonen

En rammemadrass er perfekt for deg som liker nokså fast liggeunderlag. Men med en overmadrass kan du tilpasse sengen din og gjøre den mykere eller enda fastere. Hos Sparmax har vi tre ulike typer varianter av overmadrasser fra Skjærgaard®:

 • Gelatex overmadrass
 • Tigertouch overmadrass
 • MemoryFoam overmadrass som formes ved hjelp av kroppsvarme

 

Alle overmadrassene er 8 cm tykke. Lengden er på 200 cm, det samme som alle rammemadrassene du finner hos Sparmax. Overmadrassene kommer i mange ulike bredder, blant annet 75x200 cm, 90x200 cm og 120x200 cm. Vil du sette sammen to rammemadrasser til dobbeltseng, har vi overmadrasser på både 150x200 cm og 180x200 cm.

I tillegg til å gi god liggekomfort, beskytter overmadrassene rammesengen mot slitasje, smuss, flekker og svette. Trekket til overmadrassen kan dessuten vaskes på 60 grader.

 

Hvordan velge riktig rammemadrass?

Å finne den rette madrassen kan være utfordrende, men det er viktig å velge en rammemadrass som passer for deg. Vekt, temperatur og personlige preferanser spiller en rolle. 

Veier du under 60 kg, anbefaler vi en medium madrass. Ligger vekten din ett sted mellom 60 og 95 kg, vil ofte en fast madrass være best. Og for deg som veier 95 kg eller mer, er en ekstra fast madrass å anbefale.  Men som sagt spiller også personlige preferanser inn. Med en riktig overmadrass kan du dessuten enkelt justere komforten og få rammesengen akkurat slik du ønsker. 

 

Pocketfjærer i madrassen

Hos Sparmax føres kvalitetssenger fra Skjærgaard®. Våre rammemadrasser har alle Bonellfjærer i bunnen og 7-sone pocketfjæringer oppå, med andre ord 2 lag med fjærer i en og samme madrass. Totalt er madrassene 26 cm tykke. 

Pocketfjæring brukes ofte i kvalitetsmadrasser. Hver fjær er pakket inn i lommer av stoff. Rammemadrassene motstår dermed slitasje, støy og bevegelse. I tillegg får rammemadrassen mange støttepunkter. Den former seg bedre etter kroppen og gjør at du ligger mer avslappet. Rammesengene fra Skjærgaard® har en 7-sone Therapy®pocketfjæring. Rammemadrassen har mykere soner for hofter og skuldre slik at du får støtte der du trenger det og riktig avlastning når du sover.

 

Oppgrader rammemadrassen med en sengegavl

Kombiner gjerne rammemadrassen med en sengegavl laget for å passe til våre Skjærgaard® senger. De stoffkledde gavlene fra Sparmax gir et mer eksklusivt og lunt preg, og den er god å lene seg inntil om du sitter og leser eller inntar frokosten i senga. 

Sengegavlene kommer i størrelser som passer rammemadrassene i breddene 90 cm og 120 cm, men også 140 cm, 150 cm, 160 cm, 180 cm og 200 cm for deg som setter sammen to rammesenger.

Fargene på sengegavlene matcher rammesengene og er i rolige og naturlige nyanser som passer inn på de fleste soverom.

 

Vedlikehold og og rengjøring

Godt vedlikehold gir deg en rammemadrass som holder år etter år. Her er noen gode råd:

 • Når du skifter sengetøy, bør du gi rammemadrassen tid til å tørke ut fuktighet ved å vente noen timer før du rer opp sengen.
 • Skift helst sengetøy hver uke.
 • Støvsug ukentlig for å unngå husstøvmidd.
 • Alle overmadrassene fra Sparmax har avtagbare trekk som kan maskinvaskes på 60 grader.
 • Får du flekker på sengen, bør du fjerne dem bort så fort som mulig.

 

Prøvetid og ekstra lang garanti på senger

Med mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder, føler vi oss trygge på at du finner en seng som passer for deg. Men skulle du ombestemme deg, eller noe skjer med sengen, har vi gode vilkår for våre kunder.

Blant annet vil du ha 120 dagers prøvetid hvis du kjøper en Skjærgaard®-seng fra Sparmax. Du vil nemlig trenge litt tid for å bli vant til sengen og kjenne at den faktisk passer for deg. Om for eksempel fastheten på rammemadrassen blir feil for deg, kan du bytte uten at det koster noe ekstra. 

Kvalitet er viktig for oss, og vi har utvidet garanti på de fleste produkter, blant annet har rammemadrassene våre en garanti på 25 år ved ramme- og fjærbrudd. 

Våre Skjærgaard® rammemadrasser leveres ferdig montert. Alt du trenger å gjøre er å skru beina i rammene under senga og legge på overmadrassen. 

Din nye rammemadrass leveres på døren din innen få dager dersom vi har den på lager.

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.